![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
arata urat rau asta, serios, am vazut-o eu live, zici ca era un dric modern. dar acum depinde de gustul fiecaruia. cred ca familiei adams le-ar placea.
:) numai sa fie neagra. |
Quote:
Dar facem altceva ... cand il vor scoate din productie, sa ne uitam pe vanzarile animalelor si pe vanzarile acestui model, ok? Ca e clar ca nici un om cu 1% minte nu isi cumpara o masina urata ... |
Seria 5 GT chiar e sub orice critica, indiferent cat de noua este.
|
Quote:
E foarte simplu sa vorbesti cand n-ai masina, ai numai idei bune si nebunii in cap. Iti doresc sa ai si tu masina ta, sa vezi atunci cum e. Pana atunci nu-ti mai da cu parerea, ca-ti dai degeaba. Imi place cum scrie in semnatura ta, ca placerea nu se masoara in litri/km. Mai vorbim peste 2 ani. |
poate e copil de patron de peco si atunci e foarte adevarat ce spune colegul de 16 ani.
:) |
Quote:
Aveti idee cam cat costa o serisare medie la un 530d E60? Intrebati un posesor, dar sa aveti un scaun prin preajma. O tigae de E36 clar nu arata mai bine decat ozn-ul din imaginea aia, la fel cum nici 2000E nu arata nicidecum precum 50mii E. Noi urmarim raportul calitate-pret in principal.....cand te uiti numai la masini noi top-premium si high lux, atunci clar nu te mai intereseaza raportul asta, pt ca banii nu mai sunt o problema, dar asta e pt "top 300" deci sub 1% din populatie! |
Quote:
ah si RacerJunior .. da, eu chiar vorbesc serios.. si cand o sa mai cresti o sa iti dais eama despre ce vorbesc ;) |
Nissan Juke. E oribila (din punctul meu de vedere). Bineinteles ca sunt oameni pentru care masina asta e superba, dar sa trecem peste.
|
Eu incadrez Peugeot 3008 in top 5...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
adica oricat de fanatic ai fi si de nebun dupa modelu' x trebuie sa recunosti niste lucruri... asta e pt toata lumea ! |
Quote:
|
nu e urata, e doar futurista rau.
:) |
Quote:
Tre sa fii intr-o dunga bine sa iti placa la nebunie numai un model de masina si restul sa te lase rece.... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning