![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Cauta aici,ar trebui sa gasesti.
|
baieti... unde as putea gasi si eu un amortizor spate in genu` la alea de la DHS si FB ... un magazin ceva... si la cam ce pret ajunge???
|
Se gaseste in magazine dinalea care aduc piese de biciclete chinezesti.Un prieten,a dat in primavara 20 RON pe unul.
|
1 Attachment(s)
sall ce parere aveti de noile mele aparatori de noroi??leam pus pe astea si am renuntat la alea pe toata roata cum sun la bicicletele alea mai vechi
|
2 Attachment(s)
my bike .....panasonic:D echipata full shimano st
ce parere aveti |
Quote:
Mie nu īmi plac culorile cum dau pe ea. L.E: aşa mai merge.. |
Quote:
vopseaua nici mie nu prea imi place asa am luat-o ....poate va primi una frumoasa la anu daca e cuminte... |
2 Attachment(s)
Zilele trecute mi s-a furat bicicleta...
Va rog, daca auziti sau vedeti ceva, sa imi da-ti de veste. Locuiesc in Timisoara. Denis: 0728 296 257, [email protected] Alin, te rog frumos sa le spui si prietenilor tai. Sper sa vezi acest post... Nu dau de tine altundeva.:sad: Cannondale F5 cu Headshok: |
5 Attachment(s)
Quote:
sa imi prezint si eu beleaua.. cu toate ca sunt multumit de ea, sezonul viitor as vrea sa imi iau altceva. am mers cu un cube analog si ma fascinat |
Quote:
Spune-mi sa stiu pe unde sa ma uit. Mergi in Flavia in weekend,poate o fi pe acolo! |
Din scara blocului. Locuiesc prin zona Dambovita. Voi merge sambata si in Flavia si in Mehala dar sunt sanse slabe sa o gasesc pe acolo...
Cine stie, poate o vad vreodata pe strada, de aceea te rog si pe tine, daca cumva o vezi, sa ma anunti si pe mine. |
Quote:
Quote:
Ce oameni.. |
Quote:
Las-o aşa. Īmi plac la nebunie astea cu cadru drept! |
Am si eu o probema cu bicicleta. Imi joaca destul de rau furca din cuveti. Stie cineva cum as putea rezolva problema? Mersi.
|
Quote:
scoate pipa din furca..... desfa cuvetele.. schimba bilele ca sigur sunt praf.. baga ceva vaselina.. pune totul la loc.. ai grija sa strangi cum trebuie.. si asta e tot... P.S... Vand chopperul... pt detalii pm... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning