![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
Quote:
succes! |
Quote:
|
s-a intamplat sa nu va mearga becurile(AMANDOUA!!!) de la stop(frana) si becul sa fie ok?
daca da care a fost cauza?:-) |
pai ai probat becul? schimba-le pe amandoua eventual ca sa te convingi. verifica sigurantele, sa nu ai vreun scurt.
app de becuri, de cat sunt becurile pe fata la tico? ca sunt unele in carrefour, la set, cica "xenon" sau ceva de genu, ma gandesc ca lumineaza mai tare. merita cumparate, sau...le iau degeaba? ideea e ca vreau sa aibe lumina mai puternica, ca astea mi se par extrem de CHIOARE, adica atunci cand ploua nu vad nimic. HELP!!! :D |
1 Attachment(s)
Nu mai tin numele exact, insa stiu cu siguranta ca se potrivesc cele de la vectra,kadet... opel in general. (Eu le-am luat de la o vectra, se simte) Nu m-am plans niciodata si mai tot timpul pe faza scurta merg.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa ma anunti si pe mine daca iti iei becuri si cat dai pe ele ca ma intereseaza si pe mine :)
|
Multumesc!TZN -85-BUB dar intre timp am reusit sa dau de cineva care mi-a facut niste piulite la strung.Problema e ca acum trebuie sa schimb cheia de roti ptr ca acum imi trebuie cheie de 19 pentu roti.Maine sper sa-mi vina si anvelopele 175/50/r13.Abia astept sa o incalt cu ele.:joy:
|
Am si eu o mica problema ... martoru de pe bord de la rezervor in face figuri de vreo 2 zile : ba imi arata cata benzina mai am ba nu imi arata ... aveti idee ce pot sa ii fac ? sau pe unde sa umblu sa ii dau de cap ? Ms anticipat :)
|
Si eu am avut aceasta problema cu indicatorul de nivel la benzina si am vazut ca era de la contactele care vin la plutitorul de la rezervor,se coxsasera si cand faceau contact cand nu.Asa ca am dat rezervorul jos si am relipit contactele si acum e totul inrtegula.
|
Aveti idee unde gasesc un scaun de sofer / la dezmembrari undeva ? sau daca aveti voi unu in plus :) va scap eu de el ( contra-cost evident )
|
Pai la dezmembrai!nu doar ai dat singur rspunsul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning