![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gohan pot sa te ajut si eu .....am un DVD-RW LG scrie pe el DVD+R DL Multi Record :D
V`a prezint noul Corrado :shock: :shock: :oops: ...si o idee ptr eleronu lu Geo :twisted: |
Quote:
nu stiu, vedem oricum...o sa mai vorbim si azi sa vedem ce si cum cei ce ne vom intalni :) sper sa vina mai multi ca data trecuta...cand am fost 11 :) LE: si eu n-am zis ca e lege...daca eu nu mi-am permis sa zic asa ceva, de ce iti permiti tu sa-mi zici "e prea tarziu ca sa amani" ? eu am propus ceva si dupa cum ai vazut deja incepe lumea sa isi exprime parerea...sa stii Aaronele ca nu toate sunt cum vrei tu...nu trebuie sa fie decat cum VOR TOTI, nu cum vreau eu si etc...daca nu se poate amana, nu se poate si gata...nu e capat de lume... |
Quote:
Plm ... |
Quote:
|
Quote:
Si de unde ai luat pozele ca pe planurile de viitor ale VW nu apare modelul asta ;) Mai fain EOS-ul de 1000 de ori |
aronele cum e ma cu TDI power :)) ma face tdi`u? Ca am auit ca erai in culmea fericirii ca s`a tinut ala dupa mine, si tu ai sperante ca ma face:)) ia zi
|
Geo intra pe mess sa`ti dau ceva :X
|
Quote:
Inca m-ai am sperante ....:-P :-P Il trec pe MUGe pe lista de soferi preferati :D:D:D |
oh boy...
grow tf up |
Quote:
|
aaronele....ma dau cu 4motion....da cu o conditie :) daca il fac imi da camera ta. Daca esti bazat si esti asa fidel TDIului ar trebui sa fii bazat si nu ar fi probleme. Deci ne dam pe camera ta :) a mers??
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning