Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

scturoag 27-05-09 17:26

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

Si am zis eu ceva ca n-a avut accident ?!? :lol: ... pur si simplu am zis ca ii cam varza caroseria ... dar n-am zis ca ii urata sau ceva ... oricum mi-ar place sa o am ... si de 10 ori mai botita mi-as dori-o :lol:

Ali_ump 06-06-09 22:15

12 Attachment(s)
Mai am cateva de pus aici:)

NT79UFO 07-06-09 05:11

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2386876)
Mai am cateva de pus aici:)

Frumoasa culoarea Audi-ului,dar asa-i de ridicata k o capra:lol:.Daca ar fi vorba sa fac un compromis as scapa de rotile alea si i-as pune altceva numai sa o mai cobor.

Jok3r K10 07-06-09 08:39

Da intradevar Audi'le e ridicat tare dar din poze nu prea se observa eleganta masinii.....deci jantele alea imense ofera masiini o eleganta deosebita

NT79UFO 07-06-09 09:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2387301)
Da intradevar Audi'le e ridicat tare dar din poze nu prea se observa eleganta masinii.....deci jantele alea imense ofera masiini o eleganta deosebita

Mie mi se par TOTAL NEPOTRIVITE.O alegere neinspirata.Pur si simplu e parerea mea.Daca aia e eleganta atunci asta e .....nu stiu,zii tu cum e.

Jok3r K10 07-06-09 09:22

Quote:

Originally Posted by NT79UFO (Post 2387333)
Mie mi se par TOTAL NEPOTRIVITE.O alegere neinspirata.Pur si simplu e parerea mea.Daca aia e eleganta atunci asta e .....nu stiu,zii tu cum e.

Da eleganta ...dar audi'le care lai postat tu are suspensie sport(reglabila pe inaltime...).....pe cand asta de la noi nare ....oricum omu nu e pasionat de tuning ....el sa a cumparat-o ....un adevarat pasionat ar stii cum sa faca masina aia sa arate si mai frumos ....da nah

NT79UFO 07-06-09 09:34

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2387342)
Da eleganta ...dar audi'le care lai postat tu are suspensie sport(reglabila pe inaltime...).....pe cand asta de la noi nare ....oricum omu nu e pasionat de tuning ....el sa a cumparat-o ....un adevarat pasionat ar stii cum sa faca masina aia sa arate si mai frumos ....da nah

Aha...Credeam k el i-a pus rotile alea.Daca nu ma-nsel A8 are si el airmatic(suspensie cu perna de aer) si o poti lasa mai jos.S8-ul are sigur.Exista un kit de suspensie,de fapt un program(chip),care coboara si mai jos garda fata de setarile de fabrik.In fine,ce as vrea sa spun k nu e neparat sa ai roti cat casa k masina ta sa fie vedeta.

Ali_ump 07-06-09 12:01

Masina se cere coborata, clar! Dau bine si jantele alea , problema este cu garda la sol!

AnDrEiCa 07-06-09 12:16

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2387638)
Masina se cere coborata, clar! Dau bine si jantele alea , problema este cu garda la sol!

Poate in viziunea noastra,a celor pasionati de tuning masina cere coborata....dar in viziunea proprietarului,care nu este pasionat(dupe cum spune si caia)masina e perfecta:P

Jok3r K10 07-06-09 23:25

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2387663)
Poate in viziunea noastra,a celor pasionati de tuning masina cere coborata....dar in viziunea proprietarului,care nu este pasionat(dupe cum spune si caia)masina e perfecta:P

Caia fiind eu:lol:

DarkDevil666 08-06-09 18:32

shucar tare...era parcata acu cateva zile un Chevrolet Corvette negru cu nr. de B in fata la teatru...pe unde era si audi alb

Ali_ump 08-06-09 20:16

B91PAO , este in poze CORVETTE C6

FLAME 10-06-09 11:56

12 Attachment(s)
mitsubishi eclipse:D:D:arrow::arrow::arrow:
(pozele sunt facute cu telefonul deci nu va asteptati la o caliltate foarte buna a pozelor)

buddy_lexx 10-06-09 14:14

frumusica masina... o strica numarul :))))

Ali_ump 17-06-09 14:48

7 Attachment(s)
Masini din Piatra Neamt

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning