![]() |
Re: Test Drive Unlimited
salut!!cine ma ajuta si pe mine la test drive 1...am de facut 3 curse dar nu stiu de unde sa cumpar masini de categoriile urm(este cea cu m deasupra si A sau B jos),cine poate sa-mi spuna si mie pls ce trb [email protected]
|
6 Attachment(s)
pai este foarte usor.Acele categorii sunt de motociclete.Showroom-urile de moto se deblocheaza doar dupa ce le-ai deblocat pe cele de masini.Bafta.
Ce mai ziceti despre TDU.Eu sunt la 85%.Si acum este foarte plictisitor deoarece sunt numai misiuni.Cursele toate le-am terminat. Cateva poze cu nervoasa mea care este foarte nemanevrabila. |
nu mai joaca nimeni TDU?
|
Quote:
|
Care e data exacta cand apare TDU2?
|
In primul trimestru al anului 2011:D sa speram ca asa v-a fi:-P
|
Sa speram ca nu va avea contolul din demo, si nici bug-urile :???:...
|
7 Attachment(s)
Am revenit:D
Citroen DS3 |
Quote:
|
salut. am si eu o mica problema.. miam pus si eu niste masini printre care bmw 760 li mercedes ml500 si nu imi apar... cand intru la showroom imi scrie numele masinii insa nu arata nicio masina si nici nu pot sa cumpar..f multe masini nu le pot vedea..in schimb un bmw m5 il vad ... si cand copiii magic map ul pt versiunea 1.45 se intampla chestia asta insa daca copii pt versiunea 1.66 nu imi apar deloc pe harta magazinele... cand sunt in meniul jocului imi scrie ca e versiunea 1.66 A ....pls help
|
Quote:
2.Scuze ca te intreb poate nu am fost atent tu ai bagat megapatch-ul in care iti da in pus mai multe masini sau le-ai inlocuit pe celelalte? |
nu am bagat niciun megapach....am inlocuit doar cele originale cu alte masini...
|
Re: Inmatriculari Bulgaria
Quote:
|
am rezolvat oarecum problmea... masinile merg...problema care mia ramas e ca la unele masini se vede naspa de la volan iar bmw x5 si x6 caroseria e prea jos... incat rotile intra in masina... un mitsubishi outlander nu se face ?;;)
|
toate suvurile pe care le-am pus au caroseria prea jos... q7, touareg, x5,x6 ml500...ce pot sa fac?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning