Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

WarAng3l 01-06-11 17:06

Re: Masina mea...

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3996164)
mai terminati mai cu discutiile despre consum ca sunt altii care se oftica, de exemplu eu :)) Ce sa zic ca eu bag benzina de 100 lei si fac 150 km, 13-14 la suta in oras.

Esti mic, eu am si 17 consum in oras daca merg bara la bara si o medie de 11-12

bartolomeus 02-06-11 20:15

Quote:

Originally Posted by WarAng3l (Post 4367172)
Salut, am si eu o Laguna 1 Ph1 ( 3.0 v6 `94 Z7X 760 167 Cp) .Masina am cumparato cu garniturile de la chiuloase arse. Am avut probleme cu : Termocupla(motivul pt care s-au ars garniturile), cu pompa de servo, caseta de directie(am avut un mecanic ce mi-a infiletat furtunul inclinat si mi-a stricat filetul, si pierdeam ulei), si cu catalizatorul, cred ca era crapat( ceramica dinauntru) ca m-a intors de la verificare de 2 ori si pana la urma cand am intrat intro balta a bubuit ceva sub masina si zdranganea ceva in el( am scos ceramica din el) :d .
Ma "bate" gandul sa imi pun 2 turbine kkk dar ma ajunge 1 pic cam scump sau sa imi pun motorul de pe Safren-ul 3.0 biturbo (z7x 726) dar nu stiu ce diferente sunt intre ele ca de exemplu prinderea la cutie inclinatia motorului, etc. Astept cateva pareri, sugestii ceva sfaturi daca stiti ceva sau ati auzit pe la cineva.

Daca ai nevoie de turbine am eu una de pe un Audi benzinar, cred ca e numai buna pentru ce-ti trebuie tie.
Si vezi ca e un user aici cipig60 are si el cateva, ca i-au ramas de la un proiect. Poate te mai ajuta el cu inca una.
Eu sunt de parere ca cu cat mai multe turbine cu atata mai bine.

cipig60 02-06-11 20:19

eu am vreo 7 turbine si le dau gratis daca mai faci rost de trei faci zece ATUNCI MERE TARE

si daca le pui pe un motor de lastun deabea atunci sa te ti bine

cel putin 4899 hp 0-100 0,1 sec consum 1%100

lupalb 03-06-11 06:19

da voi cand ziceti turbine va referiti la melcii aia de se pun unu dupa altu ca sa traga aer mai bine in instalatia de racire? io zic ca un compresor de aerografie ajuta mai mult decat o turbina...merge la mai multi bari, si il poate monta in portbagaj, sa nu vada lumea de unde are atata putere...
Dar merge si cum au zis baietii, cu cat mai multe turbine cu atat mai bine.

PaulMIG 05-06-11 14:07

ma gandeam sa imi cumpar un veyron dar ii cam scump... Cred ca iau doar motorul si il pun pe masina. Voi ce ziceti?

focusalex 27-06-11 19:29

PaulMIG daca iti iei un veyron pe drumurile din Ro nici nai iesi bine din curte ca deja trebe sa mergi la service dar ideea cu luatul motorului ii interesanta daca reusesti sa-mi spui si mie ca si eu vreau. Succes

d_a_v_i_d 19-08-11 18:05

Quote:

Originally Posted by Ghita (Post 624398)
ce sa zic....model 2003, 1.9 TDI, jante ENZO pe 15, la muzik nu stau prea bine k am un mp3 Sony X-plod 4X50 si 4+4 boxe din dotarea standard....restu va urma.....

salut!Ma numesc David ...si as dori sa-mi pun pe Skoda Fabia niste [5x100-14-15 inch] daca cunoasteti pe cineva ...va rog sa-i dati adr mea de mess david.rasnov sa ma contacteza sa vb...
Ms O zii buna!
Si apropo tariasca Audi,Vw,Skoda,Seat,opel,Mercedes

Atma 24-08-11 14:07

Salut ! Poate ma ajutati si pe mine cu o informatie !

Caut un atelier bun in Sibiu sau in imprejurimi ca sa imi schimbe folia "imitatie carbon" de pe capota fata. Capota a fost initial infoliata acum 3 ani in SUA dar se pare ca i-a expirat termenul de garatie si au inceput sa apara fisuri fine de-a lungul capotei....nu se vede prea clar in poza dar oricum trebuie schimbata.

https://i98.photobucket.com/albums/l2...ofSDC16330.jpg

Poate imi recomandati si mie unde pot gasi folie carbon 2D lucioasa. In pozele de mai jos e profilul original la folia de pe masina dar nu am gasit decat la un magazin din SUA si aia nu expediaza in Romania :(
https://i98.photobucket.com/albums/l2...292600x600.jpg

https://i98.photobucket.com/albums/l2...IO/tqK9292.jpg

As pune cofolie cat de cat asemanatoare daca gasesc dar vreau sa fie lucioasa si nu mata. Nu imi plac deloc foliile sau vopselele mate!
Chiar si un hidrotransfer m-ar tenta, dar, doar daca gasesc vreo firma serioasa. Mi-e teama ca la suprafete asa mari nu o sa iasa foarte exacta textura si nu as risca sa banii si sa nu fiu multumit.

Oricum orice sfat sau sugestie sau informatie e bine venita ! Mersi !

lupalb 24-08-11 15:36

atma, poti incerca la numarul de telefon 0744150259, alex il cheama... se ocupa de infolieri (in sensul ca are propria lui firma)

trafy-vr6 24-08-11 15:37

Frumos Cougar-ul. ceva detalii si poze se poate ?

Atma 24-08-11 15:58

@lupalb: mersi mult de ajutor ! o sa iau lagatura !

@trafy-vr6 : Am pus mai demult cateva poze si detalii pe forum.
Pe scurt: E un "Mercury Cougar" din seria Eliminator Turbo. E o editie limitata ce a aparut in Sua cu motor de 3 Litri Turbo (276 Hp). Turbo-ul este Vortech, frane Brembo, Exhaust Remuss, filtru sport KN....

Urmeaza sa mai fac cateva modificari la motor (axe cu came performante, schimbat galerie de evacuare,...) si un chip tuning. Dar probabil numai in primavara ca mai am 2 masini la care m-am apucat de mici modificari :D

Pilu_alex 24-08-11 22:23

Frumoasa masina .:D:D

Nosfer 24-08-11 23:02

Da da, foarte faina masina, am vazut-o de cateva ori prin oras si am ramas cu gatu' intors dupa ea :)) Alex se pricepe foarte bine la folii si te poate ajuta cu asa ceva, cum ti-a spus LupAlb.

Bassu_SIV 19-10-11 20:49

4 Attachment(s)
achizitie temporara :D pana se vinde :D

lupalb 19-10-11 21:35

nu vrei sa facem o treaba cu jantele?

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning