![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
cuvant cu cuvant!
|
Quote:
Tocmai, pentru a trai in puf. Si incearca sa ignore destul de mult sentimentele profunde. Au fetele o zicala, daca nu ma insel: "Decat sclava celui pe care il iubesc, mai bine printesa celui care ma iubeste." |
creierash,eu tin cu tine,as always...
@mustang: esti tu pa dracu printesa,linga ala cu bani!iti ia aur,aia sigur...dar colivie face din el,si in aia te baga! oamenii cu multi bani,care isi permit sa tina o femeie in puf,nu cunosc dialogul,doar monologul...si doar ei stiu ce este bine pentru ea(sper ca se intelege)...si evident,nu generalizam, sunt barbati care nu devin tirani,dar eu una nu am vazut nici unul pana acum. intr-adevar,trebuie sa traiesti cel putin o experienta din asta,dar dupa aia te mai gindesti daca vrei sau nu...ca tot colivie pare sa fie! masina barbatului descrie personalitatea lui.este perfect adevarat.te poate atrage,sau respinge dupa caz...in functie de cate ai patit inainte si cu cine asociezi dintre oamenii pe care i-ai cunoscut...insa cind iti alegi omul pentru o perioada mai lunga decit 24 de ore,devine un amanunt la fel de "important" ca si echipa de fotbal pe care o sustine. |
Quote:
Quote:
Asta cu masina.. sa prezinte si sa ofere siguranta.. acestea fiind obtinute printr-o ingrijire atenta ... a masini... |
ce-mi place ca nasc controverse :))
iar pt acele pitzy de 5000 de euro conteaza masina :)) |
Quote:
frate eu cred ca alea cu capu' pe umeri nu alearga ele dupa bani... cat despre zicala ta... nu cred ca va mai fi valabila foarte mult timp :twisted: |
Nu e zicala mea: e a lor. :)
Vezi omule ca s-a schimbat nitel moda. Cele de acum cauta barbatul perfect: frumos, cu bani, mai prost decat ele ca sa il joace cum vor, care sa tina sincer la ele, sa nu le ceara sex in fiecare zi, etc etc. Daca nu il gasesc pe ala perfect, se multumesc: cu bani, sa fie mai lent la gandire, si sa nu le ceara sex in fiecare zi. ;) Nu mai sunt multe fete care sa faca compromisuri: e frumos, ma iubeste, da-i dracu' de bani si masina. |
Quote:
In concluzie, nu sunt de acord cu ce ai zis. |
Claudia, tu oricum esti o exceptie. :D
Eu zic de generatia <=20 ani. ;) |
Hai ma lasa-ma cu dulcegariile, ca pana pe 25 si eu tot 20 de ani am :lol: si n-am auzit tip care sa vrea chiar zi de zi... si imi zici ca nu vor femeile? :D
Hai sa revenim la subiect: CONTEAZA? |
In 80% din cazuri, da.
|
Quote:
|
Quote:
|
cum dracu sa nu conteze.....o vreme am crezut si euca nu conteaza, dar pana la urma realitatea mi-a arata ca, conteaza......hai sa va dau un ex, colegele mele de faculta (facultatea de medicina, si garantez ca nu sunt proaste) imi petrec mult timp cu ele, si le-am vazut des uitanduse dupa barbati, un lucru normal, niciodata, repet niciodata nu le-am vazut sa zica uite ce dragut e asta din dacia aia sau din matizu ala etc.....in schimb uite ce dragut e ala din x5-ul ala sau uite ce dragut e asta, el conducand un mercedes...si ma intreb acum oare dc e asa, si nu e vb de bani ca maj sunt fete de doctori si au tot ce isi pot dori......parerea mea e ca o masina scumpa te face mai frumos, lafel cum banii transforma un barbat frumos in ochii femeilor in unul superb....si intr-un fel e normal pt ca atunci cand ai bani si iti permiti sa ai o masina scumpa si sa te imbraci in haine foarte scumpe esti inevitabil mai interesant.....
|
o masina misto ATRAGE in primul rand... dupa ce vede masina se uita si la SOFER ! poti spune DA sau poti spune NU... dar faza e ca masina TARE atrage indiferent ca esti M sau F... si o RABLA poate atrage (CRED) dar sa fie PREA RABLA incat sa atraga doar pt a fi very FUNNY... si poate e observat si soferul :D
|
All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2025 4Tuning