Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
3 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by chillii
(Post 1051958)
imi place de tine , eshti baiat deshtept dar credema ca nimeni nu da 30.000 euro pe o mashina doar pt culoare.30 editionu are turbina mai mare ceea ce zic eu ca inseamna ca mere dus in mai multi cai decat gtiul,iar pe langa ii si dsg,asha ca ii o situatie dif,ps..nu sia luato din targ ;)) ii baiat deshtept ;) iar la legale nu prea are probleme inafar de un TT nesimtit,iar la demaraj <launch control> gata , hai numa bine
|
Nu are nicio turbina mai mare are doar compresia pe turbina mai mare fata de un Gti normal,ce vb eu aici era simpla diferenta de cai prin acelasi proces(atunci nu stiam ca are cutie Dsg pt ca nu-l cunosc,eu vb strict de masini),compresia maxima pe o turbina e de 11:1 intre 19000-38000 rtm asta fara sa fie nevoit sa schimbe pistoanele cu pistoane forjate (aprox 600 euro bucata) si daca se gandeste la o operatiune de asemenea amploare chiar a dat 30.000 moca pt ca asta necesita foarte multe modificari(usurare volanta,usurare placa de presiune,montare de segmenti total gapless,modificare pompa ulei,regulator de carburant,modificare intercooler,adaptarea antivalurilor in pompa de ulei,modificarea chiulasei,o axa cu came performanta,pinion reglabil la axa cu came,pompa de benzina electrica de inalta presiune,disc ambreiaj performant,evacuare sport,fise si buji ma performante,filtre conice,etc.Chestii care costa foarte mult 10-15.000 euro,acum daca ne referim strict la putere Golful 4 r32 nu are turbina si are 241 cp cu 2 turbine ajunge la 500 cp lejer(stage 3) investitie 20-25000 euro masina + 10000 euro=35000 euro pt o masina cu putini adversari.A app Golful Gti 30 editon are 30 cp in plus in mod normal pt un singur lucru ca e la aniversarea la 30 de ani 1cp/an,sper sa nu o iei in nume rau dar sincer nu vad de ce as da 30k pe un Gti cand un r32 sau m3 e46 e la acelasi bani si sunt in alta categorie,acum deinde de persoana si pt ce isi ia masina care si-o ia doar a luat-o pt el nu pt povestile noastre :D si cateva poze sa nu fac spam
|