![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
sal baieti . as vrea sa am si eu sa stiu la ce pret sunt arcurile sport pt golf 2 ,
|
Quote:
|
Ce grosime ar trebui sa aibă inelele mdf (pt boxe) ?:???:
|
Inelele sunt stas. Marimea lor te intereseaza sa fie cea potrivita. Scrie pe cutie ce marimi sunt, nu ai cum sa te pacalesti. Deci iei de 165 mm, simplu.
|
am mare nevoie de o fata de casetofon JVC model KD-G501.contracost sau daca o are cineva ratacita.asa am luat masina fara fata la casetofon dar casetofonu merge super bine si nu satre cd la gropi;
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stie cineva unde se poate gasi asa ceva?
|
La magazinele de accesorii.... dar e oribila!! :shock::shock::shock:
|
este BLING-BLING :)
|
stie careva unde gasesc furtunul ala care vine de la debimetru la admisie e un mai mic :( de 60 cred ca e:( motor 2.0 8v 2e ..si ce anume face daca stiti ca vad ca la mine e lipsa
|
Salutare. am o turbina de golf 4 1,9 tdi 101 cp cod motor ATD doar ca are axu rupt daca este cineva interesat so reconditioneze si faca apoi ce vrea cu ea este al lui. a dau 250 de RON
|
stie cineva unde pot gasi capacul care acopera bateria la un G4?
|
Quote:
sub capota peste acumulator. |
acum ce faci ma iei in ras?trebuie sa iti explic ca vreau sa cumpar un capac ca la un copil de 2 ani??ca daca vrei o fac...
|
Salut!1 Detin un vw passat din 98 1.6 si am sitele de la catalizator sparte ..si ma gandeam sa schimb catalizatoru cu unele universale am vazut pe ent sun intre 350-600 lei..Sunt bune>>?stie careva..Sau ce ma sfatuiti sa fac
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning