Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Ca$$ 13-01-08 16:38

Re: VT Usergroup - Provocari

1 Attachment(s)
GRIGO-X2..........pe masina asta........termen pana miercuri........k nu am nik de pierdut

MARI_NSL 13-01-08 16:38

1 Attachment(s)
gata si cazemata mea :lol: e calda aku am facuto ;)

Gabi 13-01-08 16:48

VT UserGroup || MARI_NSL vs. Trickz - friendly

EaGle 13-01-08 16:53

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1290220)
Il provoc pe Reme ...hai Manson pentru loc cu masina asta :-) :arrow:

Reme? Accepti ?:-)

keemo 13-01-08 18:59

_seby_ cum stai cu astra ?? o termini pana maine ?

_seby_ 13-01-08 19:01

bah keemo am facut o varianta,toata ziua am lucrat.ii gata,da vreau sa mai fac una(la culoare) sa le compar,stii?si o postez pe a mai faina!daca vrei si a ta i gata si vrei sa o pui o pun si io...

keemo 13-01-08 19:09

mai am cateva lucruri de facut la ea ...mici retusuri...maine o s-o postez ;)
bafta !

frost_dani 13-01-08 19:25

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 1290651)
GRIGO-X2..........pe masina asta........termen pana miercuri........k nu am nik de pierdut

cred ca tu ai vazut sui cand te-ai uitat la proflilul lui( asta dak teai uitat)

userul grigo-x2 nu mai exista de ceva timp ...este doar grigo:)..si el e menbru Virtual Tuning 3d. deci in concluzie tu nu ai nici o treaba cu el aici

Ca$$ 13-01-08 19:37

imi poate spune si mie cineva unde gasesc o lista q cei care fac parte din VT usergroup? sau daca o are cineva, sa mi-o dea si mie

frost_dani 13-01-08 21:12

lista trebuie reactualizata ca in ultimul timp au fost facute multe modificari...o sa apara in curand si lista completa:)

Gabi 14-01-08 01:25

cmdbass & SodAbubble, chiar nu inteleg de ce ati dat join la usergroup din moment ce nu ati indeplinit conditiile necesare pentru asta.

O lista actualizata cu membrii grupului, pe prima pagina, in primul mesaj al topicului.

EaGle 14-01-08 14:56

Re: VT UserGroup - provocari

Este evident ca Reme nu accepta battleul deoarece i-am trimis pm cand era online cu linkul si nu a zis nimic. Ajungand la aceasta concluzie, cine vrea sa faca battleul cu mine pentru loc?:D ..Oricine, oricum nu am nimic de pierdut :)
PS: Nu ar strica un pic de curatenie prin usergroup avand in vedere ca unii useri nici nu au mai intrat pe forum sau nu au mai lucrat deloc ;)

Ca$$ 14-01-08 15:04

ma bag eu eagle........stiu ca nu am nici o sansa.........da nu strica putina munca......
pana joi e bine?

EaGle 14-01-08 15:08

Eu ma refeream pentru loc in VT, intelegi? Daca era friendly postam la "Challenges". ;) ....Oferta e inca valabila :lol:

Ca$$ 14-01-08 15:09

oki.......am inteles..........

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning