![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
1 Attachment(s)
GRIGO-X2..........pe masina asta........termen pana miercuri........k nu am nik de pierdut
|
1 Attachment(s)
gata si cazemata mea :lol: e calda aku am facuto ;)
|
|
Quote:
|
_seby_ cum stai cu astra ?? o termini pana maine ?
|
bah keemo am facut o varianta,toata ziua am lucrat.ii gata,da vreau sa mai fac una(la culoare) sa le compar,stii?si o postez pe a mai faina!daca vrei si a ta i gata si vrei sa o pui o pun si io...
|
mai am cateva lucruri de facut la ea ...mici retusuri...maine o s-o postez ;)
bafta ! |
Quote:
userul grigo-x2 nu mai exista de ceva timp ...este doar grigo:)..si el e menbru Virtual Tuning 3d. deci in concluzie tu nu ai nici o treaba cu el aici |
imi poate spune si mie cineva unde gasesc o lista q cei care fac parte din VT usergroup? sau daca o are cineva, sa mi-o dea si mie
|
lista trebuie reactualizata ca in ultimul timp au fost facute multe modificari...o sa apara in curand si lista completa:)
|
cmdbass & SodAbubble, chiar nu inteleg de ce ati dat join la usergroup din moment ce nu ati indeplinit conditiile necesare pentru asta.
O lista actualizata cu membrii grupului, pe prima pagina, in primul mesaj al topicului. |
Re: VT UserGroup - provocari
Este evident ca Reme nu accepta battleul deoarece i-am trimis pm cand era online cu linkul si nu a zis nimic. Ajungand la aceasta concluzie, cine vrea sa faca battleul cu mine pentru loc?:D ..Oricine, oricum nu am nimic de pierdut :)
PS: Nu ar strica un pic de curatenie prin usergroup avand in vedere ca unii useri nici nu au mai intrat pe forum sau nu au mai lucrat deloc ;) |
ma bag eu eagle........stiu ca nu am nici o sansa.........da nu strica putina munca......
pana joi e bine? |
Eu ma refeream pentru loc in VT, intelegi? Daca era friendly postam la "Challenges". ;) ....Oferta e inca valabila :lol:
|
oki.......am inteles..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning