![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
si : caut un tinichigiu/vopsitor auto bun si ieftin :D..cina ma poate ajuta cu o relatie ceva? |
Quote:
|
La capitolu' diverse ar merge si un Desteapta-te Buzoiene?nu ar fii frumos sa reluam si noi activitatea asta pe forumuri,ca pana la 18 ani ,cand o sa ne intalnim in circumstante mai automobilistice mai e putin,dar eu zic ca ar cam fii vremea sa mai activam putin,am facut cerere de inscriere inj club la dragosT dar inca n-am pirmit nimic,e lumea plecata?.(primul post era mult prea idiot.)
|
jerry....pentru a intra in club trebuie sa posezi permis de conducere si sa ai masina ...iar in legatura cu forumul buzoian , asa este mai mereu , mort ... la noi mai mult se vede pe strazi ce si cum...nu pe forumuri ;)
|
uhm,mersi de informare,nu stiam faza cu carnet,eh,o sa vina:),cand o sa va fuga pe sub ochi un vectros alb,atunci inseamna ca sunt liber pe strazi,pana atunci,sticker 4tuning ftw!(oare e mai bine sal pun pe parbriz sau pe luneta?).Eh,sper sa am prilejul sa dau de voi,pe strada,eu pe jos,voi motorizat momentan,poate ne-om vedea la o barfa despre motoare cu chiuloase planata si chestii de 'barbati'.
|
mai jerry, esti comic rau :D
poti intra in club si fara permis, dar ca membru simpatizant ;) iar de activitate...are lumea servici, probleme,copii, etc...nu prea mai intra pe forum cum intra la 17 ani :D, decat daca are intr-adevar ceva treaba pe aici |
hehe,ma bucur ca-s comic,sunt chiar foarte entuziasmat,ca eu sunt un pic electrocutat cand vine vorba de masini,as vrea sa fac orice . se poate,intr-adevar,lumea la varsta asta,e mai ocupata,eh,o sa ma multumesc cu astia tineri:>poate ne-om trezi vreodata band o bere,sa ma plimbati pe moca cu masina:>:)daca tot pot fi membru simpatizant,nu pot sa va simpatizez de acuma?:)Daca e nevoie deau cu ym sau mobil.
|
Quote:
|
Bai baietzi scz ca va intreb de obicei voi pe la ce ora mai va jucatzi si voi!! Si pe unde chiar as vrea sa va vad o data!!
|
Diverse Discutii
Deschid acest topic pentru a-i atrage atentia acestui copil, sub pseudonimul : "Narko Rules" . Am un mesaj pentru el: Daca mai vorbesti in numele meu(mai bine zis daca mai manaci CRAP in continuare) o sa te leg de motocicleta si o sa te trag pe tot bulevardul uniirii, de la XXL pana in bariera Ploiesti. Am ajuns sa intre lumea pe mine sa ma intrebe de ce vorbesc prostii pe 4tuning.ro . N-am absolut nicio treaba cu acest forum si asta e primul meu post aici. Tu ! ... Narko rules te folosesti de numele meu in speranta ca o sa te bage cineva in seama, copil cretin. Nici nu ti-a crescut parul pubian si te lauzi la lume prin "sat" ca ai BMW E30 ? Incearca sa te lauzi cu ceva de poti face, cu ceva ce ai...nu cu vorbe. Daca o singura daca o sa mai faca cineva confuzia intre mine si tine din cauza nickname-ului iti promit solemn ca iti ofer bonus si o tura de hard pe circuitul de motocross de la izvoranu legat cu sarma ghimpata de testicule.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pentru cine nu a crezut in proiectul meu , am venit cu dovezi, masina merge de 1 saptamana fara probleme ..in rodaj deocamdata , sa vedem dupa
|
nice:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning