![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
bai,inchiriati niste ATV-uri si va dati cu ele! :lol:
|
4 Attachment(s)
cam in 2 sapt sunt gata si stopurile pe leduri, zexstar "lucreza" la greu la ele... cateva poze .... :lol:
|
saracu baiat... cat a avut de munca :D
|
cred ca o sa iasa ceva super,dar placa aia trebuie placata cu ceva folie de aluminiu sau altceva
|
la cat de mult e de munca, banuiesc ca si costul va fi pe masura. :(
|
Quote:
|
ce placa este aceea si unde se poate gasi ca vad ca e foarte ajutatoare... nu mai stai sa iti faci tu cablajul si sa dai gauri... si ce leduri sunt folosite???
ms |
pt placa te pot indruma eu...pt leduri...acelasi semn de intrebare-l am si eu...oricum marfa ;)
|
mama tau ce i-ai facut baiatului! cred ca viseaza leduri si noaptea! sper sa iasa beton!
|
taule ne-ai promis poze noi cu masina acum cateva ceva timp
sau vrei sa ne faci vreo surpriza ??? |
am votat draguta urmaresc threadul acesta inca de pe la inceput si pot sa zic ca arata foarte bine masina:)
|
nu merge cu folie, ar iesi un mare kitsch...daca vrei sa le faci cromate la interior, vezi ca se gaseste un spray cu crom (sau nichel, ma rog...) peste care dai un lac, tot la spray...dar trebuie sa izolezi cumva fiecare led in parte
si totusi, avand in vedere ca "triplele" nu sunt tocmai transparente, cred ca mai bine arata negre...:rolleyes2 oricum ar fi, succes! si pt. zexstar, si pt. tine! |
abia astept sa le vad ;)
|
Quote:
|
abia astept sa le vad p masina, o sa fie criminale, ca toata masina d altfel. bafta taule in continuare!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning