![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
lol... cand puteti... da... :P
cand nu ... asta e ... :D |
Quote:
Abia acum am revenit pe topicul asta. Magos &co. am hotarat sa incerc cu tipa ceva. Iese-nu iese, nu pun la suflet nimic pana nu stiu eu sigur ca totul s-a rezolvat :) Cine ma iubeste de aici de pe forum ... sa imi tina pumnii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
mustang...bafta omule... sa imi tii si tu pumnii:D:D...
|
fratele meu , je tine pumnii lui gabi la maxim, sa ai bafta cu ea cum vrei tu mai bine ;)
|
Merci ... momentan situatia merje bine ...
Sa vedem pe viitor ce va fi. |
Wow! Bun asa...o pauza lunga fara deceptii :) tineti-o tot asa copii ;) Aveti grija totusi la revenirea din vacanta...amintirile placute au prostul obicei de a se evapora mult prea repede.
|
he heee, lumea iubeste din plin, e vara, e cald, cine se mai gandeste acum la despartiri? :):)
mai la toamna, nu acum... :p |
Lumea iubeste din pl ...
Sau ieu nu fac parte din lume ??? Ps ... Sa stie si monsieur Aleks ... ca n-a mers treaba cu logodita lu' peste .... si nici cu o minora de 15 ... |
Quote:
sti ce`am facut io.....am asteptat.....am stat...am astept...(procesul timpului)...mi`am facut prieteni noi....interesanti si nebuni...m`am distraaaaatttt cu aia pana ajunsesem la nivel veselie maxim...am vizitat...am cutreierat....numai la ea nu`mi mai sta gandu....cand m`am distrat a trecut si timpu...io zic ca asa e bine! hai noroc :) |
Quote:
|
Bine si singur bine si cu cineva. Viata e complicata k dreaq. Iar faza cu timpu, minciuna mare.
|
ba da ... timpul chiar ajuta
acuma sa nu crezi ca o sa o uitzi de tot .... doar ca te ajuta sa treci peste |
Quote:
|
Quote:
daca as fi ramas..cu fata de la 15 ani.. uffffff. nu vreau sa ma gandesc..:D sper ca in cazul tau sa fi fost total...diferit si nu era vara ..iarna.. ci era timpul.. |
Deci nu imi vine sa cred cat rezuta topicu asta.
Vin persoane care sufera si uita si se indragostesc iar. Cea mai buna metoda de atzi trece iubirea pentru cineva e indiferentza multe alte femei si dupa caz bautura :) Eu dupa ce m-am impacat cu fosta am regretat asa mult incat i-am dat papuci. Totu era ca inainte cica a vrut sa imi dea o lectie sa vad cum e fara ea. Lectia a mers ca ea a inceput sa umble dupa mine si eu m-am combinat cu alta. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning