Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Piry 12-12-05 10:24

1 Attachment(s)
Cum sa pacalim noile radare de mii de euro?

Cum sa pacalim noile radare de mii de euro?

Iata o intrebare ce are si raspunsuri. Deoarece Statul Roman & Politia Romana au fonduri suficiente si se grabesc sa intre in EU cu viteza mare , au stricat milioane de euro pentru achizitionarea acestor radare ultimul racnet. Cum problemele cele mai complicate au solutii simple , s-au gasit cateva si in acest caz.

1. Mergeti regulamentar si nu aveti probleme

2. Mergeti cu viteza foarte mare si radarul se sperie

3. Folositi cateva din aceste produse

PhotoStopper - este un spray invizibil ce se aplica o data si bine pe placuta de inmatriculare. Aceasta va deveni super-reflectorizanta si majoritatea radarelor cu blitz , camarelor cu infra-rosu nu vor putea poza numarul dumneavoastra. Acest spray functioneaza numai in aceste cazuri , deci in proportie de 70% este eficient(costa 20$ si ajunge pentru 6 placute).

Super Protector - este o placuta anti-foto din material special transparent ce se aplica peste numarul dumneavoastra. Partea proasta este ca aceste placute pot fi considerate ilegale in anumite zone si riscati amenzi.

ZanDer 12-12-05 11:26

deci ... se risca careva cu mine la un spray de asta ?

ingustu 12-12-05 13:46

flanse

ma care stiti cat costa un set de flanse pt dacie ca sa pui jante pe 4 sau 5 prejoane, sau ce tamburi si fuzete se potrivesc pe dacia 1310; ce e mai avantajos flansele sau tamburi + fuzete?

DACIA-Wrc 12-12-05 15:41

Eu as merge pe schimbat nu pe flanse
puntea spate merge de reno 18 t
si fata ori de papuc cu ceva adaptare ori tot de la ceva reno

NightRider 12-12-05 16:14

Ce inseamna fender in engleza ???

DACIA-Wrc 12-12-05 16:17

www.dictionare.com vezi acolo la limba engleza :p

tekno 12-12-05 16:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NightRider\"
Ce inseamna fender in engleza ???

aripa/aparatoare

NightRider 12-12-05 16:22

K, ms tekno, esti corect :)...

Eagle_flyaway 12-12-05 17:17

eu as merge pe faza cu placutza anti foto!!!! :lol: zi un pretz Piry si unde se gaseste? :wink:

hg 12-12-05 20:11

cu ala iti dai numaru numa la motocicleta (adevarata), cand nu prea are shanse politzia chiar daca se ia dupa tine, daca esti cu mashina si iti face semn sa opresti, si tu te tot duci, iti vede cu ochiu numaru si se si ia dupa tine

ZanDer 12-12-05 20:13

da ma da avand in vedere k se vor instala camere de luat vederi ... ala ii pontu ... deci se baga careva cu mine ?

bobo32 12-12-05 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
da ma da avand in vedere k se vor instala camere de luat vederi ... ala ii pontu ... deci se baga careva cu mine ?

si cand prinzi un radar mobil, si tu ai date placutele cu spray ce faci?

ZanDer 12-12-05 20:35

dara ce oi face ? ii zic ca ase is si nu am facut nimic cu ele, dara ce sa fi facut ?

bobo32 12-12-05 20:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
dara ce oi face ? ii zic ca ase is si nu am facut nimic cu ele, dara ce sa fi facut ?

astai toata problema la noi... ca inca-i plin de radare mobile, si si radarele fixe is monitorizate tot de oameni... pentru faza asta singura sanctiune ce ti-ar putea-o da ii ca umbli cu numere neomologate, care chiar n-am habar cu cat se sanctioneaza.

Eagle_flyaway 12-12-05 21:04

mah nu va tot ambalati!!!

acuma baga BOC poc radare pe stalpi si te trezesti acasa cu surpriza!!!! amenda nush cate sute de mii pt 62 la ora sau 100 si ceva si vine si hartiuta sa te prezinti la politie sa depui permisu!

si chiar si cu radarele mobile .... prima masina e cu radaru care vede nr si comunica la echipaju 2 sa opreasca autovehicu cu nr de inmatriculare cj - xx - xxx ... dar daca echipaju 1 nu vede nr ... poate scapi ... si oricum nu poate zice sigur daca tu erai ala cu viteza ce i-o da radaru sau alta masina asemanatoare :P

All times are GMT +2. The time now is 04:35.

- Copyright 2026 4Tuning