![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
|
Quote:
Totusi, eu cred ca submarinu trebuia sa vina acolo sa se dea si el. Stand Alone-ul ala tre sa fie mult mai shmeker decat un soft "destept" de GTI, nu? Parca-l vad pe Adi cu Laptopu in bratze setandu-si masina intre un solitaire si doua fraze pe mess. Bo! Bo! Bo! Bo! Bo! :lol: |
Quote:
Na mah si drift cu dricu' ca se poate!!! :lol: |
Quote:
Una peste alta, doua peste mine.....premiile???? Cupele???? Nimik???Timpii???:peace::peace::peace::poke::poke: Sunt curios dc mashinile din clubul Red Zone au reushit sa scada sub timpul unui 2.5 12v aspirat??? Hopa...am gasit singur raspunsul...NU! Conditziile au fost pentru toata lumea identice! :lol::lol: In speranta ca data viitoare va pregatitzi mai serios va doresc SUCCES!!!!;) |
Pai nu ti-am zis mah vere ca n-am anvelope, dar tu: Batman! Batman! :lol:
|
Quote:
|
Tg. Secuiesc in sus , Tg. Secuiesc in jos .. dar la Slatina se merge weekendu asta? :?: Numa' maine nu-i poimaine si se face sambata :D
|
Quote:
ma refeream la adi daca venea isi lua bataie de la citroen in conditziile alea in care el avea tractiune pe o roata:D apropo jakalul a prins uscat cu slikuri....timpul ala a fost inainte sa inceapa din nou ploaia |
Quote:
Ai uitat ce-ai facut la Satu Mare? Gura!!! :lol: |
Quote:
Si ca sa-tzi raspund si la intrebare....Da fac parte dintr-un mare club care nu alearga disperat dupa cupe sau afirmare prin metode neortodoxe...are deja vitrina plina!!!!!! Deci afirmatziile tale, in afara de faptul ca sunt foarte urate, nu au nici un fundament realist! |
Quote:
In total 2 ani....Fortza!!! Nu 400km vere! Arzate-ar gazu de Rosal!:rolleyes2 |
Iii mah ca s-a umflat taratza in racerii astia mah!
Se incing spiritele? :lol: |
Quote:
chestia cu clubul era spusa in gluma...pacat ca tu arunci cu rahat in noi acum ;). are rost sa te intreb ce metode neortodoxe am folosit noi ca si club ca sa ne remarcam si sa castigam cupe? |
Quote:
Imi cer scuze in fatza tuturor ca nu am avut bani sa-mi cumpar anvelope de ploaie si m-am dat cu cele marca "Marcel Pavel". Imi cer scuze ca a plouat si ca neavand anvelope pentru asemenea vreme PE CARE NU TREBUIA SA SE TINA NICIO CURSA, v-am facut de rusine! |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
daca se poate as dori un raspuns la intrebare de mai sus,legata de niste metode catolice:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning