![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
+ Jantele sunt strambe
|
Quote:
si nici la fata , se vede asa ptr ca jentile originale erau iesite in afara iar cele puse de mine sunt bagate inauntru...de aceea se vede asa.. |
Eu ti-am spus ce impresie da, pe spate mie mi se pare absolut stramba, m-am uitat bine si la pneu dar nu prea are legatura......in fine, noi sa fim sanatosi :D
|
Īn cinstea meciului din seara asta, pot să dau şi eu cartonaşe ! Galbene, roşii, de care vreţi voi !
|
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu iau vreun caronash:???::???::rolleyes2 |
2 Attachment(s)
un golf imbracat in verede:) si full brush pe deasupra ..parerei comentarii sugestii ..stiti voi ..pt wipuri urmariti "Wip Section"
|
Cipa...e praf...da praf..scz dar ai stricat bmw-ul...considera ca fiind un comentariu prietenesc :P
@Platinum ai o lucrare toon...e dragutz..dar nu se incadreaza bine in peisaj..plus k zici k nu e terminata.. :|..hai k stiu k poti mai mult :P si tu si cipskate.. :D |
pt cei care scot masiniile pe banda rulanta...incercati sa faceti ceva simplu si de efect....fiti mai atenti selectati....uitati-va pe net la un bodykit si incercati sa il faceti....nu mai punti tot felul de piese pe masina aiurea ca din acest motiv va luati niste comenturi mai dure si dupa ziceti ca are cineva ceva cu voi...
@cipskate69....tu unu ai merge cu un bmw care are decat jumatate de maner la usa?culoarea aia nu e chiar oke...selectiile lasa de dorit iar rotiile nu sunt oke deloc...mai ales cea pe spate....mai atent....si mai simplu ....bafta, si nu o lua nici tu nici restu in nume de rau. |
1 Attachment(s)
update...facut in pauza meciului ...alte greseli ?:D
|
E toony !!!
|
2 Attachment(s)
1 ora d lucru..pauza de la invatat pt bac
enu e nush c..da mie imi palce c&c |
2 Attachment(s)
...............................
|
2 Attachment(s)
40% Brush, 40% Smudge, 20% Copy Paste!
+ Nu mai am originalul din cauza ca am salvat originalul dupa ce am pus jentile :lol: |
Quote:
- carbon ireal; - roţile... :rolleyes2 - pasajele roţilor... :roll: - şi tuningu' unde e ? |
2 Attachment(s)
pisica m3 coupe cabrio:) astept comentari...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning