Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cipskate69 12-06-08 14:43

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 1586827)
Felicitari celor doua echipe pentru masinile foarte reusite!

prea mult respect pt dilio din partea mea pt a putea zice ceva..are lucrari super.dar asta nu e asa de frumoasa ca restu'..da este faina anyway:D:D respect! :D

Platinum 12-06-08 14:44

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 1586827)
Felicitari celor doua echipe pentru masinile foarte reusite!

sti cat imi plac masinile astea ......:shock: bv pt realizare imi place ....btw pot sa folosesc si io baza :oops:

Reme 12-06-08 18:17

@dilio - misto ideea, dar parca ii mai trebe ceva, nu stiu ce anume, dar parca ii mai trebe ceva :D. lucrat corect si curat!

@TEAM RO 2 - f misto realizarea, bravos! poate ar fi mers jantele pe negru sau argintiu nu verde, dar per total e superb :D

@ TEAM RO 1 - la fel de misto realizata, bravo si voua! in fata la faruri ar fi mers puse alt gen de faruri nu ca cele cu ochiuri :D e f bine si asa dar asta e parerea mea ;)

@ Gabi - imi dai idei:D poate o sa fac ceva de genu si pe masina mea adevarata :)...ce zici incerci un megane d-asta sedan (classic), foarte frumos facut, la fel ca si lor jantele le-as fi lasat pe argintiu sau nichel sau mai bine titanium replica! oricum e foarte fain Megane-ul!

cipskate69 12-06-08 20:09

2 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 skoda

big_ballz 12-06-08 22:16

stopuri ireale..toony,spoileru` spate stramb...evacuarea din dreapta e mai mare decat cea din stanga..cand ai coborat`o ai facut selectii colturoase la aripi...yo cam atata vad greseli...in rest e ok..

big_ballz 12-06-08 22:33

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1582197)
dupa cateva luni bune de cand nu am mai facut o masina . revin si io cu una facuta azi ... mai subtire asa modificata :lol:

vreau si yo donorul daca se poate...

MARI_NSL 12-06-08 22:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 1587805)
vreau si yo donorul daca se poate...

...................

Co5m1n eXtreme 13-06-08 01:36

:oops::oops::oops:

Gabi 13-06-08 02:46

2 Attachment(s)
VW Bora Variant

VaLeX 13-06-08 02:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1588298)
VW Bora Variant

asta trebuia sa participe la expozitia de la SV :lol:

faina lucrata Gabi ! :)

Gabi 13-06-08 02:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1588300)
asta trebuia sa participe la expozitia de la SV :lol: [...]

Ăsta e unu' dintre motivele pentru care am făcut maşina. Discuţia aia mi se pare stupidă şi continuabilă la nesfârşit.

VaLeX 13-06-08 02:54

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1588302)
Ăsta e unu' dintre motivele pentru care am făcut maşina. Discuţia aia mi se pare stupidă şi continuabilă la nesfârşit.

Fiecare isi tine partea , pana la urma tot ca la inceput o sa ramana , asa ca nu stiu de ce tot se mai discuta atat , certuri , polemici si alte tampenii. Na , asta-i romanul , pana nu isi face dreptate nu poate sa doarma noaptea. Scuze de offtopic.

ps. am sa te rog intr-o zi , daca vrei sa imi faci si mie un VT :) insa mai dureaza un pic (2-3 saptamani).

TFK 13-06-08 15:18

2 Attachment(s)
Comm-Sugestii
ps : mersi lui gabi pentru donorul dela aerisire ;)

Gabi 13-06-08 15:20

N-ai făcut prea multe, da' le-am făcut mai bine ca alte dăţi. Totuşi, carbonu' e ireal şi aburu', chiar dacă e verde, tot ireal e.

TFK 13-06-08 15:22

mersi pt. comm

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning