![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
dar cum ai zis si tu, no more off topic....astept slrr de la tine :lol:....BTW, pt ce vrei tu sa faci, ar trebuii sa ceri niste aprobari la autorii modurilor:-P |
maryus- las-l ma in pace ca asa invata lumea. Mai intai sa vedem ce iesi si dupa te dai cu criticile. Pana una alta sa sti ca nu am inteleles nimic din poza aia. Am citit si tot ce face nenea ala este sa imi spuna ce face fiecare chestie de acolo dar asta stiam deja. Nu imi zice ce trb sa copiez si ce nu si cum sa fac.
Eu am nevoie de ex pt portbagaj. Am trunk unde am exportat pe cel stok si acum mai vreau unul pt un portbagaj clean. Nu il pot exporta ca alta piesa (masina are cate doua randuri din unele piese) pt ca nu mai exista al trunk si daca il pun ca RL_quarterpanel_2 sau asa ceva nu merge ca ar insemna sa dau jos RL_qarterpanel. Sper sa ma intelegi ce zic:D |
Decat sa va certati mai bine votati pentru ca a facut dary pool-ul https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...-370z-x14.html
|
2 Attachment(s)
Fratilor Gata cu Cearta Ca Aici Am Venit Sa Vorbim Despre Masinile Facute in Slrr
|
Quote:
Multumes pt interesul (sau dezinteresul) pt logan |
Quote:
loganul abea astept sa il vad finished ;) imi place modelu ala ;) |
Loganul arata bn mai e de lucrat dar e ok deocamdata:)
crazy-kid:totusi bafta...poate scoti si ceva din buguri...ceva mai multe ca jocul asta are destule:) Marius_x90-Sarumana pt link:) raman dator:) cand esti pe mess sa imi dai si mie un buzz cva ca nu am mai vorbit de ceva vreme;) Equinox-Impecabile. Ebone-si tu la fel ca Equinox;) si restul avansati;) |
2 Attachment(s)
C-am Pustiu Pe Aici ?::???:
|
2 Attachment(s)
da chiar pustiu...
BMW E36 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
schimbat evacuarea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
ceva de genul: |
4 Attachment(s)
thomas- era mai bine daca modificai textura lights.png a masinii decat sa o modifici in paint=)) nu ai vazut la equinox? el nu modifica poza ci textura, adica ii apare asa in joc:D
Am mai avut si eu chef de SLR:R dati si voi o parere la Logan v-ati omorat in comenturi EDIT- am uitat sa setez placa:oops: alte poze nu mai fac... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning