Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Vally_SPV 09-06-08 13:37

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Foto fara Vinil si reflexie, dar fara plasa de la spoiler schimbata... ca nu am salvat decat ca jpg!

Partea din spate a spoilerului spate unde e ?

Are prelungire la spoiler spate direct dupa original sau nu inteleg eu bine ce vrei sa zici!

Grila īţi place cum arată ?
90% imi place, 1% marja de eroare, 19% nu` mi`a placut pozitionarea, dar mi`a placut modelul! Cum ar trebui sa arate dupa parerea ta?

Spoileru' faţă e descentrat, da' nu foarte rău.
Poate foarte putin, e "tras" dupa original, in acelasi unghi.. deci in cazu` asta foto din original e de vina!

Prin jante se vede fundalu' vechi, al maşinii pe care au fost, iar dacă īn spate s-ar putea vedea pămāntu', datorită, lipsei umbrei, īn faţă īn nici un caz nu ar fi vizibil.

Asa e janta, nu e fundal, e etrierul!

HUDu' ar trebui să fie mai transparent şi īn nici un caz vitezometru' de pe el n-ar trebui să fie īn blană, din moment ce maşina stă pe loc."

l`am scos de tot :)

I Wait New Comments :)

Trickz 09-06-08 13:43

Grila ar trebui centrata, este stramba. Prin geam nu stiu ce dumnezeu se vede... La jante, nu este etrierul acela, este pamantul care se vedea prin janta pe masina cealalta... Janta spate este plata rau. Pleoapele arata cam facute in paint.

Gabi 09-06-08 13:52

1 Attachment(s)
La roţi, săgeţile marchează greşelile. Locurile alea ar fi trebuit să fie negre.

La grilă, liniile roşii īnseamnă aproximativ jumătatea maşinii (dacă ai face o secţiune longitudinală prin ea). Jumătatea grile ar fi trebuit să se suprapună peste liniile roşii, dar la tine e descentrată.

Jantele, cu tot cu "etrierii" de care spui tu iar mie mi se par a fi tot fundalu' vechi (etrierii n-au ce să caute jos, pe orizontală), sunt plate, mai ales cea de pe spate.

Īn rest... e ok maşina ! Dacă ai mai multă grijă şi nu te grăbeşti (o maşină care vrei să arate bine nu se face īn 2 ore), poţi lucra mult mai bine.

Platinum 09-06-08 14:11

2 Attachment(s)
masina de la battle cu wladyy :) trabant power:)...

Gabi 09-06-08 14:14

Ţinānd cont că ai copiat un Mini peste un Trabant din care ai mai păstrat farurile şi grila, e bine. Lucrarea īn sine e făcută bine.

Platinum 09-06-08 14:17

nu e copiat un mini :)e copiata doar vopseaua ..uitate atent la ambele poze sa vezi ca trabantul vechi are aceasi forma cu trabantu nou ..identica ..liniile identice ...farurile sunt brush , adik cromu de pe ele , sunt brush-smudge ...grila e rebrush ...uitate atent la ambele trabantele sa vezi ca sunt identice ca forme si linii ..,.ms de coment

Gabi 09-06-08 14:26

Capota e de la Mini, uşa e de la Mini, aripa faţă e de la Mini, roţile sunt de la Mini, pragu' e de la Mini.

Din Trabant a mai rămas plafonu', interioru', farurile şi grila. Nu te-am īnvinovăţit cu nimic, chiar īmi place lucrarea, da' să ştii că vopseaua, īn virtual tuning, īnseamnă maşina cu totu' (dacă īnţelegi ce vreau să spun) :wink:

Platinum 09-06-08 14:33

da intradevar ai dreptate ..da nu e copiata masina si pusa pe alt fundal :D...e copiata exclusiv vopseaua separat , jentile separat , aripa fata separat...etc ..o sa pun si donoru ca sa argumentez ce zic si sa se vada munca depusa si totusi ...trabantul seamana putin cu mini :( ...da asta e un lucru bun ...

app donoru

http://foto.tuned-belgium.com/Photos...ELkcoTQWFSt1v4

acum sper ca se vede ca mini nu are nici o legatura cu acest trabant ...are alte linii alte linii la usii ...etc ..

Gabi 09-06-08 14:36

Poate m-am exprimat eu greşit, da' n-am vrut să spun că ai pus Miniu' īn fundal. Oricum, frumoasă lucrarea !

wlady 09-06-08 15:37

2 Attachment(s)
Asta e trabantul meu pentru battle.

_seby_ 09-06-08 16:18

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1580963)
Asta e trabantul meu pentru battle.

Apreciez munca implicata,frumos realizat.Dar eu consider ca un VT bun e ala care seamana cat mai mult cu realitatea.Masina ta pare desenata,pare inceputa de la zero...
Arata bine,dar tinde catre virtual...

cipskate69 09-06-08 16:26

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1575579)
un Peugeot 107 :oops: :D

alte pareri?am luat d p digimods..da nu inseamna k nu e vt totushi!

??

_seby_ 09-06-08 16:28

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1581104)
alte pareri?am luat d p digimods..da nu inseamna k nu e vt totushi!

??

cred ca tocmai ti-ai dat foc la valiza...:lol:

cipskate69 09-06-08 16:28

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1581113)
cred ca tocmai ti-ai dat foc la valiza...:lol:

adica? ???

Geox` 09-06-08 18:50

Adica aici se pun lucrari facute de noi nu loate de pe digimods sau alte adrese:?ma miram eu prea avansasei deodata:rolleyes2
Incearca sa te chinui mai mult pe o lucrare daca chiar vrei sa inveti.Succes;)

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning