Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

CT97AMD 01-12-10 20:49

Re: Club ESPERO

mike,omul are o masina fruimoasa si eu il respect pentru munca depusa,u nu ai reusit nici macar un sfert din ce a facut el sa faci,in fond dao draq de asigurare,nu merge cu masina zi de zi are alta dak nu ma insel,si in plus se lauda pentru ca are pe ce sa se laude.

low. 01-12-10 20:52

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3862016)
:))
Nu imi duce mie de grija... Tu sa ai grija de masinutza aia sa nu o manance rugina iarna asta.. Nu e lua in nume de rau dar ma gandesc la nu ai pregatit-o. Sau poate ma insel si te rog sa ma contrazici!
Nu ma intelege gresit, ca nu am nimic cu tine... ma gandeam ca poate intelegi ceva din ce am zis eu! bafta!

Nu esti singurul fara asigurare, dar esti singurul care se lauda ca face la masina si isi ia jenti si alea si nu are asig. Aste e diferenta!

da,ai dreptate,masina nu este pregatita de iarna,dar la ce sa o pregatesc,sa`i platesc asigurare si alte cele,daca eu ma deplasez cu alta masina?
urmeaza sa`i pun antigelul si cauciucurile de iarna,in caz de...atat!
daca o sa mai primesca o cheie la 5/6 zile...asta`i alta problema...aaa cat despre rugina..no problem,scot la primavara ratmobil din ea..;)

mc frumos AMD;0,dar ii vorba sa te respecti pe sine,si pe cel de langa tine..deoarece fiecare mananca la masa/casa lui..
si cu asta am incheiat subiectul...deoarece este deja off...

mike-fullspeed 01-12-10 20:57

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3862042)
mike,omul are o masina fruimoasa si eu il respect pentru munca depusa,u nu ai reusit nici macar un sfert din ce a facut el sa faci,in fond dao draq de asigurare,nu merge cu masina zi de zi are alta dak nu ma insel,si in plus se lauda pentru ca are pe ce sa se laude.

:))) La espero sa stii ca nu am facut nimic.... de restul nu vorbesc eu! dar ma intreb ce ai facut tu??

Bine "low" gata cu off-ul :))

CT97AMD 01-12-10 21:00

Mike,eu nu am facut nimic,sunt la inceput,urmmeaza,nu zic ca nu ai facut la espero,mai ales ca era foarte ingrijita si modificarile au fost cu bun gust,dar pe langa el era....acum nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asta este adevarul.

low. 01-12-10 21:05

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3862075)
Mike,eu nu am facut nimic,sunt la inceput,urmmeaza,nu zic ca nu ai facut la espero,mai ales ca era foarte ingrijita si modificarile au fost cu bun gust,dar pe langa el era....acum nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asta este adevarul.

ca veni vorba...alte idei...eu stiu..ce ati mai vrea sa "modificati" la ea...?
eu tot nu am renuntat la ideea sa`i pun difuzor de aer...dar deocamdata,mai stagneaza...iar am papat o tona de banii pe fundul ei...
deci?idei?:lol:

CT97AMD 01-12-10 21:22

Eu astazi am cumparat un xerapol,si sambata ma apuc sa fac farurile ca sau cam matuit,si sa fac triplele full red,apoi mai tarziu o sa pun xenon,sa scot intermediara,sa pun un eleron tip M,bboy,farurile si semnalele negru pe interior,sa pun si ceva muzica pe masina,sa schimb suspensia,jante si gata.

low. 01-12-10 21:25

triple`le rosii,ma incanta si pe mine,daca ies frumos,ma trec si eu pe rosu`...o sa te plagiez:))
cum vrei sa faci bboy`ul...?te`ai gandit la un model anume..?

CT97AMD 01-12-10 21:27

In niciun caz la fel ca al tau,este prea mare si mie frica de politie:D,ceva finut gen NDY

low. 01-12-10 21:28

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3862192)
In niciun caz la fel ca al tau,este prea mare si mie frica de politie:D,ceva finut gen NDY

hm...NDY...primul espero care l`am venerat...eram asa captivat de el..si acum,imi face o enorma placere sa ma gandesc la masina,mai ales ca avea niste jante si o toba...prea "smechere...:-)

CT97AMD 01-12-10 21:30

Asa este ,si mie imi face placere sa ma mai uit pe topicul lui din cand in cand.Lasa-mi un PM cu id tau,sa mai vbim

johnsonxxl 03-12-10 15:01

daca scartaie cureaua de distribuitie mai trebuie intinsa sau ce? are 20000 km deci nu e pe duca

maryus_83 03-12-10 20:02

Cum naiba scartaie cureaua de distributie? Vezi poate e aia de alternator sau AC.

low. 03-12-10 20:17

cureaua de distributie..never:))
dar,ai intinzatorul de la distrbutie...care poate scartaii sau fluiera foarte frumos...
cureaua de la alternator+servo..la fel...sau intinzatorul din nou;)
sau cea de la ac..dar nu prea cred...cine stie...dar neah..nu cred;)
got it?:))
inca o intrebare...are cineva 8 prezoane mai lungi ca cele stock de espero sau 2 distantiere 10mm?thx

mike-fullspeed 03-12-10 21:01

distantiere am eu... universale! daca imi dai un pret bun sunt ale tale!

johnsonxxl 03-12-10 21:04

ceapa masii ce scartaie pe acolo..la ac si alternator nu's de vina ca le-am verificat

low. 03-12-10 21:06

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3867637)
ceapa masii ce scartaie pe acolo..la ac si alternator nu's de vina ca le-am verificat

intinzator distributie;)
praf..umezeala..se strang:P

johnsonxxl 03-12-10 21:10

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3867640)
intinzator distributie;)
praf..umezeala..se strang:P

nu-l schimb il bag in masa :lol: sa scartaie

mike-fullspeed 03-12-10 21:29

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3867647)
nu-l schimb il bag in masa :lol: sa scartaie

sa scartaie pana sare.... sa vezi atunci ce plangi... :D

johnsonxxl 03-12-10 22:19

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3867683)
sa scartaie pana sare.... sa vezi atunci ce plangi... :D

stai linistit ca la distributia veche tot asa ma scartait mult timp si era si depasit nr de km si na mai sarit

mike-fullspeed 04-12-10 09:06

Bine ar fii sa nu sara.... nu doresc la nimeni treaba asta!

CT97AMD 04-12-10 21:45

6 Attachment(s)
Azi am polishat si eu farurile.
Rezultate au fost dar la farul dreapta care era galben nu am reusit sai sccot fata calumea.
Am avut nevoie de:Xerapol,o bucata de perdea ca era mai abraziva si multa munca.

Robert_MNW 05-12-10 20:27

Baietii este cineva interesat de niste ace de bord de Cielo? Pm daca doreste cineva;) Am doua borduri complete si vand acele din ele!

low. 08-12-10 15:48

2 Attachment(s)
2 poze...mai la caldurica asa....;))

gogufifa 08-12-10 16:07

mai revin si eu inca odata cu intrebarea unde se afla calculatorul la espero ???

low. 08-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3880423)
mai revin si eu inca odata cu intrebarea unde se afla calculatorul la espero ???

sub bord...in dreapta jos..pe stalp...acolo,are si o "usita"...daca nu ma insel;)

gogufifa 08-12-10 16:12

o poza ar fi mai explicita

low. 08-12-10 18:11

aolo...doamne...macar te`ai dus la masina sa te uiti?
chior sa fii,si tot il vezi.................

Sonny™ 08-12-10 18:12

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3880376)
2 poze...mai la caldurica asa....;))

frumoase noile incaltari...;)

CT97AMD 08-12-10 19:12

Eo ii dau dracu de idioti,am fost cu megane-u la itp,si mau trimis la rar ca am pus anvelope de iarna si aveau indicele de viteza altul decat cel din CIV,adica cele de pe CIV suporta viteze de 210km/h iar cele actuale doar 195km/h.L-am intrebat cine plm mere cu 195 iarna si mia raspuns ca nu are ce face.M-am dus la dracu la R.A.R,si omu de acolo mi-0a spus sa ma duc la nustiu ce centru de itp pe varianta,am fost acolo ca sa-mi spuna omul acela foarte de treaba ca nu are de ce sa se lege de asta,si mi-a trecut parafa si semnatura ca sa-mi aprobe cauciucurile.Unde mai pui ca mi-au spus de trusa de prim ajutor si de extinctor ca au expirat,ba dale draq aveam un extinctor in espero care avea 20 de ani si l-am testat sapt trecuta si mergea ca nou.Am cumparat si trusa respectiv extinctorul si maine urmeaza sa merg sa-mi dea ITP.Apoi cine o mai merge la renault pt itp sa-i stea itpu un gat.Am eo un baiat la seat care ma trece cu 1 milion.
P.S.La R.A.R mi-a scris acel domn (bagalas in ***** masii)pe cartea masinii si de acele cauciucuri fara sa mai paltesc nimic
P.S 2 :Cand mi-au verificat franele suspensiile si emisiile mi-au cerut 90 lei,maine sa vad cat mi-o mai cere:))

low. 08-12-10 19:23

OO DA....
mie`mi spui,mie cand mi`au saltat talonul,noroc ca masina a fost a directorului de la RAR buzau,ca de nu,nu mai vedeam eu itp si talonul inapoi..dai spaga treci..nu..te abonezi la ei...:-P

johnsonxxl 08-12-10 19:53

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3880959)
Eo ii dau dracu de idioti,am fost cu megane-u la itp,si mau trimis la rar ca am pus anvelope de iarna si aveau indicele de viteza altul decat cel din CIV,adica cele de pe CIV suporta viteze de 210km/h iar cele actuale doar 195km/h.L-am intrebat cine plm mere cu 195 iarna si mia raspuns ca nu are ce face.M-am dus la dracu la R.A.R,si omu de acolo mi-0a spus sa ma duc la nustiu ce centru de itp pe varianta,am fost acolo ca sa-mi spuna omul acela foarte de treaba ca nu are de ce sa se lege de asta,si mi-a trecut parafa si semnatura ca sa-mi aprobe cauciucurile.Unde mai pui ca mi-au spus de trusa de prim ajutor si de extinctor ca au expirat,ba dale draq aveam un extinctor in espero care avea 20 de ani si l-am testat sapt trecuta si mergea ca nou.Am cumparat si trusa respectiv extinctorul si maine urmeaza sa merg sa-mi dea ITP.Apoi cine o mai merge la renault pt itp sa-i stea itpu un gat.Am eo un baiat la seat care ma trece cu 1 milion.
P.S.La R.A.R mi-a scris acel domn (bagalas in ***** masii)pe cartea masinii si de acele cauciucuri fara sa mai paltesc nimic
P.S 2 :Cand mi-au verificat franele suspensiile si emisiile mi-au cerut 90 lei,maine sa vad cat mi-o mai cere:))

ce idioti frate pe bune :lol::lol:

CT97AMD 08-12-10 20:13

Ei asteptau sa le bag ceva in buzunar dar nu le-am lasat un leu.
Akm cand fac la espero,ma duk la baitul ala de la seat,dau 100 lei si gata numai stau sal trec legal ca nu se poate cu astia.

low. 08-12-10 21:54

stie careva de unde pot cumpara un eleron de luneta pentru espero,sau ceva sa pice pe ea...poate dupa sarbatori ma lipesc de unul:lol:

johnsonxxl 08-12-10 22:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by low. (Post 3881547)
stie careva de unde pot cumpara un eleron de luneta pentru espero,sau ceva sa pice pe ea...poate dupa sarbatori ma lipesc de unul:lol:

stai potol cu eleronu' de luneta ..e aiurea o incarci...
Attachment 1773804

eu la itp m-am dus la daewoo la un amic si iam spus sa faca asa cum trebuie si n-am avut treaba :lol:

low. 09-12-10 00:14

1 Attachment(s)
aaaa...dar nu genul ala....acelea subtiri,foarte subtiri,daca au 2 cm...exact cat eleronu tip m...foarte dragute:-P
wow...la espero acela..siigur vin sarbatorile..gasesti orice pe el...tu l`ai modificat?

johnsonxxl 09-12-10 00:16

nuuu :lol: e real doar culoarea e facuta in photo...culoarea lui e visiniu ;)

low. 09-12-10 00:20

1 Attachment(s)
eu vreau de biamve,exact modelul acesta,trebuie sa reusesc sa`l pun8)

low. 09-12-10 10:50

revin cu o intrebare....daca ma pot face inteles...:cry:
am vazut ca imi scade nivelul la apa,din borcan,m`am uitat sub masina,si am vazut ca picura ceva...ma uit mai atent,si observ,un furtunas care iese din interiorul masini,prin dreptul adimisiei,putin mai jos,atat,fara nimic pe el,gol fara nici un dop nimic,ehh pe acolo imi picura apa...stie cineva de ce,si de unde vine el?

banzay 09-12-10 13:39

Baga limba pe ce curge. Daca ai avut antigel bagat si 'scursura' are gust dulceag, stii incotro te indrepti. Spre calorifer. Geamurile se aburesc? (sper sa fi citit bine ce ai scris)

low. 09-12-10 13:52

Am dat jos radiatorul de apa(cel din bord)...este ciupit...ma duc maine sa cumpar altul...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning