![]() |
Re: Constanta - Accidente
io baga pe roata spate :)
|
Am venit din Tomis 3 acum putin timp si era o masina facuse pana la roata dreapta spate, masina era pusa pe cric soferul se chinuia sa-i inlocuiasca roata (masina era putin mai jos de statia de microbuze care pleaca spre Palazu) iar la masina omului se indrepta cu pas grabit un militian de la locala si unu de la blocaj roti cu caracatita in mana. In astfel de cazuri sunt exagerati, daca masina e imobilizata acolo, chiar nu pot intelege si ei asta ?!
|
6 Attachment(s)
Accident pe Lapusneanu cu Farului. Implicati: Peugeot, Renault, Audi + masini parcate de pe trotuar. Peugeot`ul era pe banda a3a facea stanga pe Farului, a venit Renault din spate l-a lovit (l-a intors la 180 de grade pe sosea) iar Renault`ul a ricosat in Audi care trecea in acel moment pe langa ei, la randul lui Audi`ul a sifonat 4 masini parcate pe trotuar. :shock:
|
Hmmm...destul de urat ! Sa`nteleg ca tipul cu renault e bun de plata acum :|
|
cel d la omniasig face cinste :)))
|
Masina de la Omniasig doar ce iesise din service ( a se vedea pe dreapta masina nefoliata ) E adevarat, Renault`ul este bun de plata la toate masinile avariate, dar el le spunea politistilor ca a intrat cu 40km/h. :)))
|
Dar pe ametitul care a intrat aseara de unu singur cu octavia in copac pe tomis nu l-a pozat nimeni ? :D
|
ametitul cu octavia nu a intrat singur in copac.ia taiat fata un leon negru.faza sa intamplat la 20 de metri in fata mea.el venea dinspre sala spre miga iar cel cu leon-ul a iesit de pe o straduta<nush numele strazii> direct in fata lui.ca sa il evite a tras omu drepta de vola...cam mult se pare:(
|
pai stai asa .... octavia era pe sensul dinspre capitol spre miga ... de pe ce strada i`a iesit in fata leonul de a trebuit sa traga DREAPTA ? de pe contrasens ?
|
Daca era in zona la posta mare posibil sa fii fost Stefan cel Mare sau Cuza voda(strazi laterale perpendiculare pe Tomis).
Mai sunt si strazile de mai jos de semaforu de la Capitol ( Decebal, Dacia, Sarmisegetuza ) nasol oricum, iar ca sa traga dreapta banuiesc ca i-a iesit din lateral stanga masina. |
e vorba de ultima strada dinaintea intersectiei de la miga ...
|
Quote:
|
exact..cuza voda.eu si cel cu octavia am stat impreuna la semafor la capitol,mergand in jos spre primarie...pacat oricum ca inca sunt soferi care intra in strazi principale fara sa se asigure ca dehhhhh asa vor muschii lor :sad:
|
si urmarea? iati luat numaru lu ala cu leonu? ai stat si tu cu ala cu octavia acolo, ca deh doar erai martor..?
|
Quote:
|
Si pe portitei a fost aseara accident aproape de semaforu de la trocadero , unu cu un ford focus a iesit fara sa se asigure a fost lovit de un taxi octavia2 parca care a lovit apoi un logan
|
de zbuf ziceam ca era chiar la moment acolo.
|
stai linistit DARKJEDI ca ala cu leonu a oprit singur la 5 metri in fata iar baiatul din skoda a coborat singur din masina.nu patise nimic din fericire....
|
Si ala cu leon n-o sa pateasca nimic atat timp cat nu a fost atins.. Chiar daca da si declaratie ca el a fost de vina
|
ba da. pe el il scoate vinovat pt ca mai stiu multe cazuri de genul asta.
|
Quote:
|
accident in seara asta la bariere in mamaia ... erau o gramada de politai si unu dadea tare din maini ... era suparat rau ... am vrut sa opresc dar nu m-au lasat politaii aia de se invarteau ei acolo ... daca stie cineva ce s-a intamplat poate ma lumineaza si pe mine cum naiba au ajuns 2 masini pe contrasens pe sensuri diferite
|
Aseara in Ovidiu..spre iesire, un ...Megane parca, pe contrasens, oglinda rupta parbriz spart, putin din aripa...toate pe dreapta...sper ca nu a fost pieton...nu am apucat sa vad mai multe pt ca ploua si era si multa lume stransa pe acolo.
|
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...neatentie.html
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...e-pietoni.html iar cel cu meganeul cred ca este cel care a luat biciclistul. |
Simbata noaptea, la intrare in oras dinspre Valu o masina a maturat un copac si era facuta praf undeva pina in reprezentanta citroen. Nu stiu ce era ... bora/megane ... visiniu CT33 ... ca mai mult nu am vazut. Politie multa, faceau masuratori, oricum, greu de crezut ca a scapat cineva din masina aia.
|
Cred ca e o super nova rosie , cel putin asa am vazut din mers in noaptea asta.Masina e praf ,sigur a iesit cu victime
|
Era un Mercedes C-classe din 93,94,95 etc... Fată era la volan, cică ar fi orbit-o unul cu farurile din sens opus. Peste 100 de metri s-a dus tārāş pe laterală pānă s-a oprit. O fată a ieşit prin parbriz pe cāmp, nu ştiu dacă şoferiţă sau pasageră.
|
aseara la billa un 107 a lovit autobuzul 5
|
Azi in mamaia la cazino, un bmw a pupat in dos un clio.
Daune relativ usoare, fara victime. |
88 BAU, sorry 4 you...
nu stiu cum ai reusit, dar imi pare rau. sper ca esti bine am vazut masina pe platforma |
fiatu :shock:
|
fiat portocaliu parca era NET-ul ...
Asta nu stiu ce era |
Quote:
|
Quote:
mi`a taiat fata...eu eram pe banda intai il depaseam si il vad deodata k se baga in fata mea...am franat a derapat...am incercat sa mentin controlul masinii si canci....sa dus in autobuz....nu specific viteza ;)) appr....poze ceva ? :)) si inca ceva....dezmembrez fiat ...ii multumesc lu Dumnezeu ca ma ferit de ce putea fii mai rau :| |
pacat de masina...exact acelasi scenariu ca la mine...bn ca ai scapat cu viata si fara alte belele...
:( :( :( |
ne bucuram ca esti bine. stiu pe cineva pe care l-ar interesa oferta ta de dezmembrare, insa nu stiu ce mai ai intreg pe partea din fata. cu siguranta o sa te contacteze zilele astea.
|
5 Attachment(s)
rip 88 BAU:cry::cry::cry:
|
io fiind ala din fatza ta cel cu seria 5 cu MRG la numar nu cu pisicuta ....spune-mi si mie ce viteza aveai tu ca mie nu imi merge kilometraju....oricum eram in a treia aproape de limitare....destul de mult
|
faceati curse ce naiba faceati? erati pe undeva la 120-130. de ce iai taiat fata? ca omu asa zice. oricum nasol. masina arata in ultimu hal , pacat de ea ca era frumos lucrata. bine ca nu ai patit nimic
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning