![]() |
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
zece caractere...:lol:
|
trucaj grosolan
|
dak ala depasea in halul ala,sigur ajungea in shantz la ce directie avea :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Reclama la BMW...:lol:
|
10 Attachment(s)
gasca....pe la 4 tuning fever...:-)
|
10 Attachment(s)
more pict.....:-)
|
multumim de poze
|
:-) ...np...mai sunt.....maine...."vin" restul:-)
|
Pup dulce Ubita!
|
me 2:-) .....
|
thx de poza....dragutz...nu extraordinar...sincer ma ashteptam sa aud mai multe laude despre show`u asta....dar n`a fost sa fie...si din kte am inteles n`a fost ...cine shtie ce....makr ati fost brigada si v`ati distrat:)
orikum cel mai mult imi place penultima poza din a 2-a serie:) |
dap...toata lumea a avut feeling-ul asta...
|
tune_AKj , restu de poze o sa le vad pe joi/vineri dak nu mai pui rpd kteva serii :)...
|
10 Attachment(s)
:-) :-) hmm...cred ca vineri:lol:
|
daca ar stii unii ce ascunde asta..
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1185178494 :)) hehe... in varianta de soft low 500 de cai, ~1000 kg, turbina cat casa, cutie sport. e facuta dupa planurile originale. |
8 Attachment(s)
cateva poze shi de la mine.... :D :D
|
poze cu masinile din ploiesti aveti ? ... ca am inteles ca au intrat cateva :???:
|
Au intrat SLK-ul, GSi-ul si VIP-ul.
Trebuia sa intre si VR-ul dar au fost niste altercatii la intrare datorita faptului ca am ambalat motorul..., de parca era parastas nu show tuning..., si mi-am bagat p*#@..., oricum mai am cate ceva de lucru la VR. |
Donule.... k bine zici apropo de parastas..... credeam ca numai mie mi s-a parut muuult prea linishte pentru un show de tuning..... mi-a lasat impresia ca parca evenimentul asta trebuia sa treaca neobservat... nu cumva sa deranjeze pe cineva.... :evil: mie una mi s-a parut c-a fost prea cuminte..... dar... poate am pierdut eu momentele esentziale.... ;) ... :evil:
|
se pare ca ai pierdut tot ca noi 3 zile am facut haos..pe acolo..nu stiu cum de poti sa zici ca a fost liniste.. unii se distreaza... alti comenteaza....e loc de mai bine la anu..o sa skimbam locatia
|
9 Attachment(s)
si ceva fever de la mine :D
|
10 Attachment(s)
partea 2 ....
|
9 Attachment(s)
partea 3......:arrow:
|
10 Attachment(s)
partea 4.....
|
10 Attachment(s)
partea 5.....
|
10 Attachment(s)
partea 6....
l-am prins si pe SASu in cadru :D |
7 Attachment(s)
partea 7....si ultima de asemenea :)
|
ooooo..YDTu...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1185330496 masina asta fuge extrem de grav . TDI exact cum am avut eu..de la 101 a ajuns peste 200 de cai. in poz asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1185330083 e vreo masina? ca eu nu o pot vedea |
14 Attachment(s)
niste poze
|
ultmiele poze nu inteleg ce e cu ele...nici prima, de altfel..dar i-o fac cadou lu tre:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1185362000 |
4 Attachment(s)
in cautarea talentului de fotograf :lol:
|
aia cu matza e dulcika foc..... :D :-P
|
Mda, pun si eu in zilele urmatoare poze. asa racoare fu la mare si asa naspa e la noi in metropola... vreau la maaare tot sezonul!
4t fever foarte slabut, in nici o ora de vizitare nu prea mai aveam ce face, incepusem la a doua tura, poate am scapat ceva.... dar nu scapasem nimic. am vorbit cu un posesor de accent 1,5 crdi resoftat la 140 cp, ~6k km. om mai incantat de masina lui ca el nu cred ca am mai vazut. |
3 Attachment(s)
uite 3 poze, ca tot m-am apucat. da bogdane, au prezentat-o si in supercar (sau ce revista o fi fost). fenomenul la vremea respectiva stiu ca era suzuki escudo.
|
Quote:
asta e modelul audi quatro cupe care a facut ravagii in raliurile din anii 80 si pe care au interzis-o la astfel de com[etitzii ptr ca era prea puternica ptr orice adversar din grupa;) oricum masina este o mare legenda si inca are performantze de SUPERCAR!!! marfa masina si pozele prietene drag;) |
nu numai ca e audi quattro coupe...dar este Pikes Peak. adica varianta de varf. nici nu auzisem de escudo pana sa zici tu. pai se compara?
|
Audi-u' asta pozatul e facut dupa Quattro Pike's Peak Edition (nu stiu ce putere avea), aceeasi competitie in care senzatie facea Suzuki Escudo Pike's Peak Edition (culmea) de 987 cp din 2.0tt. Varianta expusa la 4tfever nu e insa asa puternica, are "doar" ~500 cp si alte mici diferente, nu mai tin minte exact articolul dar povesteau pe indelete oamenii.
Bogdane vad ca ai o boala, cum se ia cineva de nemtoaice (vorba vine ca nu s-a luat nimeni...doar mi-am amintit ca atunci cand eram mic si am auzit pt. prima oara mi se parea ceva SF masina aia) sari ca ars. taz, repeat after me: SU-ZU-KI. |
Quote:
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_...s_Peak_Edition
alte cifre , alta distractie ! rog frumos pe cine gaseste poze mai mari si date mai multe sa le posteze :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning