Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

.Alex 07-01-13 08:29

Re: My KYS !!

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5309156)
Interesant e sistemul ai ride , in rest e un simplu Logan cu lupe si jante.
Sa o vad LOW cu exteriorul stock.
Eu raman la 1300-1310
PS: Desteptii sa nu se mai bage in seama.

daca aceasta masina este un "simplu logan cu lupe si jante" , sa nu cumva sa intrii pe vwvortex sa dai de ceva OEM+ ....

o sa ajut eu cu o comparatie directa intre poze de la pag 1 si aceasta pagina :)

Alex30 07-01-13 11:46

Quote:

Eu raman la 1300-1310

Tinand cont ce nick ai (Cred) ca nu prea ai ce cauta pe aici. Daca e "simplu" asa cum spui tu nu ar trebui sa aibe lupe si jante, iar "simplu cu lupe si jante" n-am vazut in viata mea. Daca tie ti se pare ca asa "simplu" ca asta iese un logan de fabrica, atunci Cred ca esti pe langa acest topic.

PS: Se baga cine vrea in seama,e un forum public...ai postat ceva te astepti si la critici

Cosmin,ce jante urmeaza ? Sau e surpriza ? :D

B-61-KYS 07-01-13 12:19

1 Attachment(s)
@blue angel - asa arata kitul...
@restul - nu va bateti capul :) sunt obisnuit cu ei :)

Cred 07-01-13 12:41

Tipic romanesc.:wave:
Cred ca trebuia sa incep prin , misto culoare si jantele , cred ca eram aplaudat.
Hai sa o lasam asa , se incearca prea mult copy paste. Uni reusec (in cazul nostru a reusit) alti nu.
PS: Eu spre deosebire de alti nu zic " de ce ai bagat bani in Dacie" , ba din potrica , te felicit , dar incearca ceva mai spectaculos pe viitor.;)

BlueAngel 07-01-13 12:44

Quote:

Eu raman la 1300-1310

Da e simplu si de efect, si care e problema ?Ramai la 1300 si 1310 cu consola improvizata din vechiul sifonier.
Daca tie ti se para ca nu arata decat ca un oricare alt logan poate tie iti plac masinile alea din NFS underground 1.Nu mai ataca daca nu ai argumente bine sustinute.

KYS multumesc de poze.Succesuri in continuare.

dmo.mihai 07-01-13 12:46

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5309494)
Tipic romanesc.:wave:
Cred ca trebuia sa incep prin , misto culoare si jantele , cred ca eram aplaudat.
Hai sa o lasam asa , se incearca prea mult copy paste. Uni reusec (in cazul nostru a reusit) alti nu.
PS: Eu spre deosebire de alti nu zic " de ce ai bagat bani in Dacie" , ba din potrica , te felicit , dar incearca ceva mai spectaculos pe viitor.;)

ce inseamna pentru tine spectaculos cumetre ? OZN ? vrei shpoilere praguri si d-alea ca la nefese ? ca nu inteleg...

eMH 07-01-13 14:02

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 5309499)
ce inseamna pentru tine spectaculos cumetre ? OZN ? vrei shpoilere praguri si d-alea ca la nefese ? ca nu inteleg...

Stai linistit, nu ai vazut super-mega ultra loganul modificat de el in photoshop? :rolleyes2

dmo.mihai 07-01-13 14:10

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5309569)
Stai linistit, nu ai vazut super-mega ultra loganul modificat de el in photoshop? :rolleyes2

nu si sincer nici nu imi doresc sa il vad... dar ma oftica astfel de oameni... urmaresc topicul loganului respectiv pas cu pas si ma enerveaza grav cand stiu ca omul acela baga niste bani si se chinuie , ca nu e usor sa faci asa ceva si nici ieftin , si se gaseste un copil sa comenteze aiurea.

gekvr6 07-01-13 14:15

Daca cosmin nu isi bate capu cu el pentru ca chiar nu merita nu are rost sa faceti offtopic.
In toate cazurile trebuie sa fie persoane pro si contra , se pare ca el este contra probabil aprecieaza alt stil decat cel abordat de cosmin , oricum majoritatea stiu ca KYS-ul este cel mai tare logan din RO.
Bafta si sa o vedem cu roti noi si mai frumoase

byJoKeR 07-01-13 14:17

Astept cu nerabdare jantele:rolleyes2

marian92 07-01-13 15:31

Quote:

Eu raman la 1300-1310

Strugurii sunt acrii.bla bla bla:lalala::blahblah:

Tu de ce nu ne prezinti masina ta super,extra,ultra modificata? sa vedem si noi ce inseamna tuning , nu masini stock cu lupe si jante.....(ma mir cum nu i-ai zis lui KYS-u sa dea si un polish la vopsea ca e cam matuita:shock:)

Cred 07-01-13 16:02

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 5309581)
nu si sincer nici nu imi doresc sa il vad... dar ma oftica astfel de oameni... urmaresc topicul loganului respectiv pas cu pas si ma enerveaza grav cand stiu ca omul acela baga niste bani si se chinuie , ca nu e usor sa faci asa ceva si nici ieftin , si se gaseste un copil sa comenteze aiurea.

Ai foarte mare dreptate , doar ca eu am zis ca apreciez faptul ca , a investit intr-o Dacie , mai bine ai citi mai atent.
Si ala cu polish , vezi ca am zis , ca-mi place culoare , deci stiu cum e cu vopseaua mata.
Daca toti spuneti ca va place si nimeni nu comenteaza , trebuie sa comentati toti cand cineva spune ca nu-l impresioneaza asa mult?:rolleyes2
Si cat despre Loganu meu facut asa ... in gluma mai mult e ala simplu alb.;)
Sper sa incetati sa mai sariti asa fara sa citi cu atentie , am obervat ca sunteti obsedati de cei care vin si zic " nu mai baga bani in Dacie , cumpara un BMW" , doar ca eu apreciez marca - Dacia si faptul ca el chiar a avut curaj sa investeasca in Dacia noastra.
Poate intr-o zi invatati sa respectati parerea cuiva.

RIcKO 07-01-13 16:22

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5309736)
Ai foarte mare dreptate , doar ca eu am zis ca apreciez faptul ca , a investit intr-o Dacie , mai bine ai citi mai atent.
Si ala cu polish , vezi ca am zis , ca-mi place culoare , deci stiu cum e cu vopseaua mata.
Daca toti spuneti ca va place si nimeni nu comenteaza , trebuie sa comentati toti cand cineva spune ca nu-l impresioneaza asa mult?:rolleyes2
Si cat despre Loganu meu facut asa ... in gluma mai mult e ala simplu alb.;)
Sper sa incetati sa mai sariti asa fara sa citi cu atentie , am obervat ca sunteti obsedati de cei care vin si zic " nu mai baga bani in Dacie , cumpara un BMW" , doar ca eu apreciez marca - Dacia si faptul ca el chiar a avut curaj sa investeasca in Dacia noastra.
Poate intr-o zi invatati sa respectati parerea cuiva.

Poate pe viitor inveti sa respecti deciziile altora , nu sa zici ¨poate pe viitor faci altfel ¨ poate pe viitor face la fel ca asa ii place lui si il doare in pix de zici tu sau altii

SirNenea 07-01-13 17:24

poate pe viitor veti intelege cu totii ca pe un forum se vor gasi persoane pro si contra, persoane care apreciaza anumite calitati sau modificari ale masinii altii care nu vor aprecia dar asta nu inseamna ca trebuie toti sa sariti cu gura (mai ales prietenii din viata reala) si sa denigrati aceea persoana poate daca ati incerca sa fiti umpic impartiali la anumite posturi si sa va puneti si intr-o situatie si in alta cred ca ati raspunde altfel in posturile voastre
personal am vazut masina atat la showuri cat si aici pe forum si nu ma impresionat prea mult cu exceptia suspensiei dar asta si pentru ca eu sunt adeptul unui tuning mai agresiv (chiar si gen nfs) dar asta nu inseamna ca nu apreciez munca care sa depun la aceasta masina

RIcKO 07-01-13 17:30

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 5309854)
poate pe viitor veti intelege cu totii ca pe un forum se vor gasi persoane pro si contra, persoane care apreciaza anumite calitati sau modificari ale masinii altii care nu vor aprecia dar asta nu inseamna ca trebuie toti sa sariti cu gura (mai ales prietenii din viata reala) si sa denigrati aceea persoana poate daca ati incerca sa fiti umpic impartiali la anumite posturi si sa va puneti si intr-o situatie si in alta cred ca ati raspunde altfel in posturile voastre
personal am vazut masina atat la showuri cat si aici pe forum si nu ma impresionat prea mult cu exceptia suspensiei dar asta si pentru ca eu sunt adeptul unui tuning mai agresiv (chiar si gen nfs) dar asta nu inseamna ca nu apreciez munca care sa depun la aceasta masina

Nu ma intereseaza ca ii place sau nu la x sau la y ...ce ma deranjeaza pe mine e ca iti zic ce sa faci , sau ce sa nu faci ....am fost si eu in locul lui Cosmin atat aici pe forum cat si in viata reala , cand au venit x sau y sa imi zica ce sa fac , cum sa fac ,,,ok vine unul care stie despre ce vorbeste si iti spune ceva logic , e ok poti avea o discutie civilizata , dar daca vine unu rupt in fund care nu are nici o treaba cu chestiile astea pe patru roti ,chiar te dispera ,,,,,si daca ar fi numai unul .

SirNenea 07-01-13 17:40

exact asta e frumusetea forumului, daca vrei il bagi in seama daca nu ii zici multumesc frumos de parere si atat sau te poti face ca nu ai vazut acel post si gata. am gasit si eu oameni care au crezut ca de la o toba, un cip si un filtru scoate 150 cai pe o dacia supernova dar acum ce inseamna ca trebuia sa il pun la zid ca a scos o asa idiotenie pe gura? nu am stat si i-am explicat acelasi lucru puteti face si voi sau ii zici da ai dreptate si lasi "desteptu" sa creada in continuare ca el e destept ;)

marian92 07-01-13 17:42

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 5309854)

Sunt de acord cu tine , ca sunt persoane pro si contra, dar daca zice ca e stock ca are lupe si jante, nu ar fi indicat sa ne arate si realizarile lui?.Daca avea oglinzi de ///M etc, etc. da sunt de acord sa critici,Si sincer nu il cunosc pe KYS, dar ma deranjeaza cand intru pe forum si vad numai texte dalea "de ce bagi bani in Dacie, are doar lupe"

Nu am nimic cu nimeni ,dar aici e forum pentru pasionati auto/tuning...

Tis-ul 07-01-13 17:47

KYS, ce roți urmează ? BBS RS-RM ceva ? Sau ceva nou ?

SirNenea 07-01-13 17:48

nu ai fost niciodata la doi mecanici si sa vezi ca unu zice uite asa e bine, ba nu uite asa e bine si defapt sa fie ca tine??? eu cam asa vad si partea cu tuningul ca daca te vei duce la ala cu nike pe luneta o sa iti zica ca ala e adevaratul tuning ca iti arati valoarea tu zici ca tuningul e ala cat mai clean eu zic ca tuningul e cel care il faci cu drag masinii tale dupa posibilitatile tale si fac pariu ca pe KYS daca il vei intreba ceva legat de masina lui iti va raspunde de fiecare cu zambetul pe buze pentru ca asta a fost viziunea lui despre masina

PetricaCBD 07-01-13 17:56

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5309466)
@blue angel - asa arata kitul...
@restul - nu va bateti capul :) sunt obisnuit cu ei :)

Salutare!Kysule(daca imi permiti sa iti zic asa) tot respectu pt ce ai facut din acest Logan....l-am vazut live de mai multe ori....si cu tine am vb facetoface...baiat de nota 10(nu basinos cu fitze cum sunt cativa de pe aici care au facut si ei una alta pe la masina si nu le mai dai de nas)...te-am intrebat de "modificarea" aia la portbagaj cum ai facut-o si mi-ai explicat pas cu pas sa o fac si eu la Cielo(ps:raman dator de cinste)......cat despre suspensii....am vazut si eu in sfarsit ce inseamna airride pe Logan(vazandu-ti masina live si prezentarile de aici).....avand in vedere ca am lucrat la csgauto(cei cu Loganul alb..apar chiar eu in videoclipul de pe youtube...umflam perne prin portbagaj cu un compresor oridinar =))...care cica ar fii primul Logan cu airride....dar pot spune..dupa ce am vazut si live si aici de ai tu....la ei sunt niste perne de autoutilitare...cu multe modificari si suduri(foarte riscant...din punct de vedere tehnic)....cu care au reusit sa transforme acel Logan alb intr-o caruta(nu ti-as dorii sa mergi masina aia...este foarte rigida...+ ca au pus perne alea si atat...masina are si acum capete de bara...care bat,amortizoare stock si alte prostii aiurea)....
asta e.....felicitari incaodata pt ce ai reusit sa faci din acest Logan

Gaby Underworld 07-01-13 17:59

Quote:

Eu raman la 1300-1310

Nu prea cred ca e un simplu Logan , nu ai sa vezi Logan stock cu bari si alte elemente clean , vopsea mata , etc.. Asta deja numai este stock are destule modificari si este unul dintre cele mai reusite Loganuri din Romania ! Sunt curios ce masina ai tu de vorbesti de altii! :!:;)

vick21 08-01-13 23:55

imi poti spune si mie de ce masina sunt pernele de aer?

Vladish 09-01-13 07:18

@ vick21 - du-te la pagina 211 si ai acolo poza cu kit-ul. Este special facut pentru logan nu sunt de pe alta masina.

ObeLix 09-01-13 10:18

ati terminat cu criticile ??
- mai terminativa cu prostile fiecare persoana isi face masina dupa propriul gust ..
- daca unuia din 10 nu-i place masina .. asta e acuma trebuie sa intelaga ca nu se poate sa-i multumeasca pe toti !!

SANDU93 09-01-13 12:24

tare logan-ul felicitari nu mai asculta criticile arata foarte bine bft in continuare si fara evenimente

SANDU93 09-01-13 12:30

deocamdata raman la 1310 poate intr-un an dau doi ma voi candi si eu la un logan pentru ca iese foarte bine modificat
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...al-pareri.html
ce parere ai ??

vick21 10-01-13 22:40

cati bani au costat pernele de aer?

B-61-KYS 11-01-13 00:56

5 Attachment(s)
aprox 1700 euro.

Si cateva poze mai vechi...

expres 11-01-13 01:02

sigur or sa apara niste jante ... demne de aceasta masina ... ceva grupa mare....hre, rotiform , vossen ... :oops::oops:

R.Equinox 11-01-13 01:14

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5314260)
aprox 1700 euro.

Acolo e ridicata la maxim?

App
Nu ai somn Cosmine?:))

eMH 11-01-13 08:52

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5314260)
aprox 1700 euro.

Astea sunt chestiuni pe care le au toate daciile stock! :lol:

vick21 11-01-13 23:59

as fi interesat sa mi pun si eu pe a mea.dar sa fac rost de niste cash :D

b08ygs 19-01-13 22:22

Asa ceva ar fi frumos pe Lowganu tau :)
https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...e-vintage.html

B-61-KYS 19-01-13 22:53

Frumoase jantele, dar nici J-ul si nici ET-ul nu ma avantajeaza. In plus, comanda de jante am facut-o deja :) Problema este ca trebuie sa astept cam 2 luni pana cand imi intra in posesie...

Sper sa va placa ;)

radu_cainamisir 19-01-13 23:01

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5325961)
In plus, comanda de jante am facut-o deja :) Problema este ca trebuie sa astept cam 2 luni pana cand imi intra in posesie...

luni? pai de unde le-ai comandat? sau e ceva facut pe comanda, ceea ce nu cred pt ca nu am mai auzit de jante facute pe comanda :lol: Dar oricum eu am comandat din Anglia niste "jucarii" pt automodelul meu si au venit in 2 sapt.Acum depinde...

eMH 20-01-13 12:40

Daca nu ai auzit nu inseamna ca nu exista. :rolleyes2

Tazmaniak 20-01-13 14:03

Rotiform? 8)

B-61-KYS 26-01-13 13:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 5326488)
Rotiform? 8)

Table :)

Cateva poze ....de sezon

dog99 26-01-13 14:40

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5325961)
Frumoase jantele, dar nici J-ul si nici ET-ul nu ma avantajeaza. In plus, comanda de jante am facut-o deja :) Problema este ca trebuie sa astept cam 2 luni pana cand imi intra in posesie...

Sper sa va placa ;)

2 luni = america :D

VaLeX 26-01-13 15:01

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 5335307)
2 luni = america :D

Cred ca sunt jante 52 ...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:48.

- Copyright 2026 4Tuning