![]() |
Re: My KYS !!
4 Attachment(s)
Quote:
daca aceasta masina este un "simplu logan cu lupe si jante" , sa nu cumva sa intrii pe vwvortex sa dai de ceva OEM+ .... o sa ajut eu cu o comparatie directa intre poze de la pag 1 si aceasta pagina :) |
Quote:
PS: Se baga cine vrea in seama,e un forum public...ai postat ceva te astepti si la critici Cosmin,ce jante urmeaza ? Sau e surpriza ? :D |
1 Attachment(s)
@blue angel - asa arata kitul...
@restul - nu va bateti capul :) sunt obisnuit cu ei :) |
Tipic romanesc.:wave:
Cred ca trebuia sa incep prin , misto culoare si jantele , cred ca eram aplaudat. Hai sa o lasam asa , se incearca prea mult copy paste. Uni reusec (in cazul nostru a reusit) alti nu. PS: Eu spre deosebire de alti nu zic " de ce ai bagat bani in Dacie" , ba din potrica , te felicit , dar incearca ceva mai spectaculos pe viitor.;) |
Quote:
Daca tie ti se para ca nu arata decat ca un oricare alt logan poate tie iti plac masinile alea din NFS underground 1.Nu mai ataca daca nu ai argumente bine sustinute. KYS multumesc de poze.Succesuri in continuare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca cosmin nu isi bate capu cu el pentru ca chiar nu merita nu are rost sa faceti offtopic.
In toate cazurile trebuie sa fie persoane pro si contra , se pare ca el este contra probabil aprecieaza alt stil decat cel abordat de cosmin , oricum majoritatea stiu ca KYS-ul este cel mai tare logan din RO. Bafta si sa o vedem cu roti noi si mai frumoase |
Astept cu nerabdare jantele:rolleyes2
|
Quote:
Tu de ce nu ne prezinti masina ta super,extra,ultra modificata? sa vedem si noi ce inseamna tuning , nu masini stock cu lupe si jante.....(ma mir cum nu i-ai zis lui KYS-u sa dea si un polish la vopsea ca e cam matuita:shock:) |
Quote:
Si ala cu polish , vezi ca am zis , ca-mi place culoare , deci stiu cum e cu vopseaua mata. Daca toti spuneti ca va place si nimeni nu comenteaza , trebuie sa comentati toti cand cineva spune ca nu-l impresioneaza asa mult?:rolleyes2 Si cat despre Loganu meu facut asa ... in gluma mai mult e ala simplu alb.;) Sper sa incetati sa mai sariti asa fara sa citi cu atentie , am obervat ca sunteti obsedati de cei care vin si zic " nu mai baga bani in Dacie , cumpara un BMW" , doar ca eu apreciez marca - Dacia si faptul ca el chiar a avut curaj sa investeasca in Dacia noastra. Poate intr-o zi invatati sa respectati parerea cuiva. |
Quote:
|
poate pe viitor veti intelege cu totii ca pe un forum se vor gasi persoane pro si contra, persoane care apreciaza anumite calitati sau modificari ale masinii altii care nu vor aprecia dar asta nu inseamna ca trebuie toti sa sariti cu gura (mai ales prietenii din viata reala) si sa denigrati aceea persoana poate daca ati incerca sa fiti umpic impartiali la anumite posturi si sa va puneti si intr-o situatie si in alta cred ca ati raspunde altfel in posturile voastre
personal am vazut masina atat la showuri cat si aici pe forum si nu ma impresionat prea mult cu exceptia suspensiei dar asta si pentru ca eu sunt adeptul unui tuning mai agresiv (chiar si gen nfs) dar asta nu inseamna ca nu apreciez munca care sa depun la aceasta masina |
Quote:
|
exact asta e frumusetea forumului, daca vrei il bagi in seama daca nu ii zici multumesc frumos de parere si atat sau te poti face ca nu ai vazut acel post si gata. am gasit si eu oameni care au crezut ca de la o toba, un cip si un filtru scoate 150 cai pe o dacia supernova dar acum ce inseamna ca trebuia sa il pun la zid ca a scos o asa idiotenie pe gura? nu am stat si i-am explicat acelasi lucru puteti face si voi sau ii zici da ai dreptate si lasi "desteptu" sa creada in continuare ca el e destept ;)
|
Quote:
Nu am nimic cu nimeni ,dar aici e forum pentru pasionati auto/tuning... |
KYS, ce roți urmează ? BBS RS-RM ceva ? Sau ceva nou ?
|
nu ai fost niciodata la doi mecanici si sa vezi ca unu zice uite asa e bine, ba nu uite asa e bine si defapt sa fie ca tine??? eu cam asa vad si partea cu tuningul ca daca te vei duce la ala cu nike pe luneta o sa iti zica ca ala e adevaratul tuning ca iti arati valoarea tu zici ca tuningul e ala cat mai clean eu zic ca tuningul e cel care il faci cu drag masinii tale dupa posibilitatile tale si fac pariu ca pe KYS daca il vei intreba ceva legat de masina lui iti va raspunde de fiecare cu zambetul pe buze pentru ca asta a fost viziunea lui despre masina
|
Quote:
asta e.....felicitari incaodata pt ce ai reusit sa faci din acest Logan |
Quote:
|
imi poti spune si mie de ce masina sunt pernele de aer?
|
@ vick21 - du-te la pagina 211 si ai acolo poza cu kit-ul. Este special facut pentru logan nu sunt de pe alta masina.
|
ati terminat cu criticile ??
- mai terminativa cu prostile fiecare persoana isi face masina dupa propriul gust .. - daca unuia din 10 nu-i place masina .. asta e acuma trebuie sa intelaga ca nu se poate sa-i multumeasca pe toti !! |
tare logan-ul felicitari nu mai asculta criticile arata foarte bine bft in continuare si fara evenimente
|
deocamdata raman la 1310 poate intr-un an dau doi ma voi candi si eu la un logan pentru ca iese foarte bine modificat
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...al-pareri.html ce parere ai ?? |
cati bani au costat pernele de aer?
|
5 Attachment(s)
aprox 1700 euro.
Si cateva poze mai vechi... |
sigur or sa apara niste jante ... demne de aceasta masina ... ceva grupa mare....hre, rotiform , vossen ... :oops::oops:
|
Quote:
App Nu ai somn Cosmine?:)) |
Quote:
|
as fi interesat sa mi pun si eu pe a mea.dar sa fac rost de niste cash :D
|
Asa ceva ar fi frumos pe Lowganu tau :)
https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...e-vintage.html |
Frumoase jantele, dar nici J-ul si nici ET-ul nu ma avantajeaza. In plus, comanda de jante am facut-o deja :) Problema este ca trebuie sa astept cam 2 luni pana cand imi intra in posesie...
Sper sa va placa ;) |
Quote:
|
Daca nu ai auzit nu inseamna ca nu exista. :rolleyes2
|
Rotiform? 8)
|
3 Attachment(s)