![]() |
Re: Club CIELO
9 Attachment(s)
Poze de azi:
PS: acel carton este ,,aeroterma" PTK-ului....:lol: |
Pana la urma au fost prezenti KTL, CBD si BOL!
felicitari voua! la cat mai multe! PS: Petrica -> nice drift!! ;) |
Quote:
va place cum se aude goarna mea "de militie"???...se aude spre sfarsitul filmuletului |
frumos frumos :) pacat ca ati fost doar 3 :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoase poze, le-am si luat ca eu nu le mai aveam. PTK-ule singurile doua asemanari care mai sunt: aceasi culoare si faptul ca a mea era murdara si a ta tot timpul curata. :lol:
|
frumos oare cand o sa ajung si eu la vreo intalnire :tears:
|
BV VOUA VENEAM SI EU DAR NU AM VAZUT ANUNTUL POATE DATA VIITOARE
|
daca o sa se mai faca reunire si saptamana viitoare imi anunt prezenta de acum,am vazut tarziu anuntul probabil ca multi altii!oricum bine ca ati luat initiativa!Bravo!
|
nici eu nu am vazut anuntul decat azi dar...oricum...sunt destul de nou....nu prea va cunosc...oricum...daca sunt bine primit, de ce sa nu vin!?
|
Quote:
pai atunci daca sunt doritori de ce sa nu anuntam o noua INTALNIRE A POSESORILOR DE CIELO DIN BUCURESTI(pot veni si din alte orase nu deranjeaza pe nimeni).... ziua:duminica 18.01.2009 ora: 14:00 locatia: parcarea din spatele salii polivalente incepem lista: -Petrica CBD |
P G F MA BAG SI EU DACA SUNT BN VENIT
|
Cam friguroasa intalnirea da sa meritat... KTL-ule frumoase faruri ...;)
|
Merci, merci. Continuam lista:
1.PTK 2.P.G.F 3.KTL Si ceilalti sa se puna singuri ca nu vreau sa supar pe nimeni. |
1. PTK
2. P.G.F 3. KTL 4. Geo_ZGA |
1. PTK
2. P.G.F 3. KTL 4. Geo_ZGA 5. BOLnavu |
merci K T L
|
frate cred ca nu este tzeapa cu intalnirea;))de abia astept sa ne intalnim am si eu o surpriza
|
Quote:
|
:lol: Pana acum nu a fost niciodata nici o teapa....de ce sa incepem de acum?
|
ok msi abia astept sa va intalnesc
|
Quote:
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- 1. PTK 2. P.G.F 3. KTL 4. Geo_ZGA 5. BOLnavu 6.SSD |
In alta ordine de idei... spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc un magazin cu piese auto Daewoo ORIGINALE. Ca m-am saturat de piese "gm" facute pe vapor... in principiu, acum, imi trebuie chederul de la usa soferului.
|
Quote:
l pe cel din targul vitan,sau cel de la bulevardul ferdinand! |
1 Attachment(s)
str.fainari e chiar pe partea stanga cu intri pe strada
|
Multumesc, dar la cel din Vitan nu ma mai duc :)
O sa incerc pe Fainari, nu stiam de existenta magazinului. Merci. |
Quote:
sau mai este unu pe la pieptanari "prima statie de la citymall" pe partea stanga tot intamplator am dat de el:-P acum mi am adus aminte |
Mai este si cel de la Apaca si cel de la Cutitul de Argint (cum urci de la Tineretului catre City Mall) pe partea dreapta....unde face tramvaiul putin stanga. Sper ca ati inteles.
|
De la cel de la Apaca am luat un cheder si e mai prost de 10 ori decat cel vechi. Si cica e original... si nou nout: stramb, inegal la partea care face contact cu usa, intra apa intr-o veselie prin partea de jos... :(
|
ala de la cutitu de argint este cu piese originale si mai ieftine ca in targ
|
toate piesele daewoo noi sunt proaste, cel mai naspa sunt piese gen curea de distributie care se rupe in mai putin de 60.000 km.... sau casete de directie care bat de le ia dracii
stiu despre ce vorbesc ca doar in domeniul daewoo lucrez... (intr-un renumit service daewoo) |
telescoapele mele ,noi noute luate in vara ca stiti doar...au cam 30 de mii sa zic...sunt praf pe spate..si nu am carat nimic cu ea...si pe fata dreapta la fel...arcurile spate...la fel...snoi noute si sunt lasate mai rau ca alea vechi..dar de ce sa le faci..te duci la magazin ceri originale,ei iti aduc originale cica si asta e rezultatul .. ..
|
ma scuzati ca am sarit de la subiect. pot sa mai vin duminica cu niste prieteni cu cielo?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
poze de la intalnire!
|
Cielo PTI` ala chiar imi place cum arata :woowoo: , nu ca celelante nu ar fi frumoase 8) toate sunt misto .... bine baieti bv voua ptr intalnire :-P
|
ce sa zic felicitari ca ne-am strans atatia.....multumiri lui manele si lu korb....ca au ajuns....rusine lui Geo_zga.....ca nu a ajuns...e a2a oara cand ne amageste si nu apare....
|
bine ca nu mi-ai facut pozaa la a mea ca era neagra:-P
poze putine ca sa terminat filmu:twisted: sper sa ii mai vad pe baieti ca au super masinile :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning