![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
4 Attachment(s)
o majinutza vazuta prin sv...
P.S. majina de drive test este cat un BMW X5.... |
:omfg: ce urias e....circula pe strazi monstruletu asta?...ii ajung 2 benzi? :lol:
|
cred ca merge pe strada... oricum e urias...
|
1 Attachment(s)
Quote:
ontopic - M6 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
prin cartier......
|
cand am fost la meci dinamo-cfr cluj fara sa exagerez am vazut 1 ferarri mondena cred,un slr si 2 porsche-uri 911 nush sigur de care erau !!! erau parcate pe stradutule alea de pe langa stadion numai ferrari-u era in mers.....in rest la intrarea oficiala unde filmau televiziunile am vazut maybach-u lu becali,mertane,audi-uri si bmw fara nr shukare rau :D........offtopic: i-zm dat la carne lu becali de lam inebunit :))
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai de-aia am spus "cred"........k intelesem k ar vrea sa isi mai ia din nou :D........nush ca cui este....dar pot sa ma interesez :P
|
2 x SLR 722 edition negre pe blv. Tomis;) unul cu nr de leasing altul cu B-xx-WOV
|
1 Attachment(s)
In parcare la Howard Johnson!La ei in parcare parca e salon auto,am mai vazut Carrera GT,Murcielago,ROLLS dar nu am putut sa le pozez!
|
Mai e un Porsche 911 turbo parcat mai mereu in fata la Aquarium.
|
Quote:
|
azi noapte ...liniutza intre BMW M5 & CARRERA GT..............2 SLR si un F430 pe la romana ;)....doamne cum se auzeau motoarele ....
|
Hmm...esti sigur ca aseara...(Vineri 11), nu de alta dar eu am fost mai toata seara pana la 4.00 pe Magheru si ...nu am vazut mai nimic...
|
dap frate foarte sigur....am stat pana la 5 dim....ei au disparut in jur de ora 3:30...au stat pe rand vreo 10 min in fata la intercontinental...nu am avut cu ce sa le fac poze ca am un telefon de ***...dar o sa le fac...
|
Ma rog, probabil ca exact atunci cand eu plecasem prin alte parti au venit si ei...nu e problema.
|
frate ...pute bucurestiu de M6 .....sunt zapacit ...sunt mai multe decat M5 .....e nebunie curata
|
aoleo sil4tuning mie imi zici am vazut o gagika intr-un m6 cabrio am innebunit :))ii ardea de nebunii la femeie....sa vezi cum se baga nebuna :))
|
Quote:
a vrut sa zica XOW....... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
opel gt in constanta.brand new si frumos de tot.scuzati calitatea pozei.si am mai vazut un nissan 350z in 2 culori alb cu ceva inchis.aveam ceva viteza si nu l-am vazut prea bine care era si tunat cred.audi s8 v10 5,2l 450 cai.e masina lui adi mutu si cred ca o sa intre in posesia ei cand mai da prin romania.e la cardinal motors de vreo 2 luni si e acum la expo in portul tomis.supeeeeeeeeeer.are niste discuri de carbon mai mari decat rotile mele de la masina.
|
frumos opel gt....sunt si prin bucuresti o gramada....rosi si negre....am vazut ceva marfa opel antara....nou SUV de la opel....foarte misto arata....
|
Quote:
ala e 350 z din fatza de la bourbon a lu` Turbo .. baiatu care avea UPE la gti ;) si e alb cu negru daca nu ma inshel .. la fel si GNT-u a vopsit-o ... in 2 culori |
16 Attachment(s)
alt SLR
:twisted: |
ploua cu SLR-uri in Bucuresti :) :) , pacat de S8 :(
|
asta era vineri seara la ture pe magheru...ma refer la SLR....si mai era unu cu numere de Bucuresti....
|
frumos rau opel gt...bineanteles si celelalte masini...!
|
Ferrari 360 modena am vazut acum 3 ani la raliul hunedoarei.Masina era parcata intr-o beninarie si erau o multime de oameni adunati langa ea.Numa k inainte si-o ars unpik cauciucurile 8) o facut si el un burnout show.Dupaia l-am intrebat date despre masina si o zis k are motoru de pe o masina ferrari participanta la F1 din anul precedent.Nu mi-a venit sa cred... Park aveam o formula 1 langa mine numa cu alta caroserie. :o
|
era vrajeala stai linistit...fi sigur de asta...nimeni nu ar da aproximativ 150.000 de euro pe un motor, care in caz extrem tine 5000km... si daca chiar si-ar permite, nu ar fi fost un modena, ca ar fi fost un f50 la vremea aia, sau un enzo mai recent...
|
SLR,Aston Martin(nervos rau soferu),Porsche de care vreti la alegere,Ferrari,M6,Corvette,Mustang,+f multe alte masini care ar merita sa fie aici da din pacate nu am nici o poza ca nu am avut camera la mine
nebunie mare pe la bucuresti si vara deabia e la inceput curios sunt ce masini o sa apara in bucuresti cand o sa fie FIA GT :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) |
Si acum tre sa apara unu cu vesnicul slogan: "Cine zicea frateee ca romanii n-au bani?,dupa care cineva o sa-i aduca aminte ca salariul mediu e de 250-300 euro.Cine are o masina cu mai mult de 200 de cai mana sus:lol:
|
4 Attachment(s)
Vine un Audi S8 v10 motor 5,2 si de la cluj...o masina superba din punctul meu de vedere
|
Fratilor, ce-i cu atatea SLR-uri???
Sunt la promotie? Buy one get one free??? :lol: Tare...ce sa mai... ;) |
ieri...m am interesat pt un carrera gt pt un pr....nu s mai fabrica...din 2005..s au vandut deja toate..mai gasesti second hand 2004 2005 350000 euro minim..oricum este cea mai tare masina...in cateva sapt plec cu el dupa masina...mai sunt la 0 km din 2004 400000 euro..am inteles k o s ajunga si la 600000 700000 euro in cativa ani una!
|
nu cred sa mai existe la 0 km .....greu de crezut si mai ales din 2004 ...a trecut 3 ani de atunci ...in fine
plini de combinatii prietenii astia ai tai .... vreau sa te intreb tipu cu care pleci ce varsta are de vrea si are atatia bani pt o masina ....roman ? tu esti tanar ? cat ai si tu b_gt ? |
Zici ca esti de la securitate, lasa omu in pace, bv lui ca are atatia bani si bv lui ca vrea sa mai impodobeasca peisaju cu inca un carrera gt ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning