![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
am studiat fiecare poza cu atentie...
nu-mi place nimic la masina asta, e doar un exemplu de cum sa cheltui o mica avere pentru un rezultat atat de kitch-os... |
Din fata parca-i Pontiac GTO... si bamperul nu-i chiar reusit...
|
1 Attachment(s)
Cred ca a spart bariera sonica de a pierdut o bucata din el :D
Attachment 435904 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un crx cu dubla personalitate :lol::lol::rolleyes2
|
asta e chiar amuzanta
|
2 Attachment(s)
era de vanzare....1200 euro...sau variante.....:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
inca una din seria super racing actzibild... imi cer scuze de calitate, dar se uita c-am speriat proprietarul care o spala la 0 grade pe marginea unei ape :rolleyes2 |
superba dacia pusa de wtcvictim.. :x
serios vorbind.. cum or putea fratilor astia sa faca asa ceva la masini.. :?: |
"tunning" frate :p .... asa's taranii dornici sa-si impopotoneze masina care mai de care :lol::lol:
|
de-abia astept sa ajung pe la mine pe la tara,ca daca va arat 2-3 poze,o luati la fuga.O scurta descriere inainte : un oltcit alb,care are bara fata + spate vopsite negre,si fiecare cu 2 dungi albe.Pe laterale niste "paint-job-uri" facute de proprietar cu spray-uri,si jante (de tabla logic) cu prezoanele vopsite albe
uitam sa va zic de dacia vecinului meu,una verde,plina de autocolante lucioase,si cd-uri la oglinda retrovizoare.Cea mai tare faza,care poate fi explicata,a fost atunci cand a lovit-o la aripa spate.Tata,care se are bine cu el,i-a zis "hai ma,ca uite,daca nu ai bani sa o duci la service,iti fac eu cu kit,si nici nu se cunoaste unde a fost lovita",iar replica proprietarului a urmat instantaneu "nu ma liviule,lasa ca fac io".Si cand am auzit cum a facut-o,era sa o iau la fuga,am inteles ca facuse niste tricouri vechi amestecate cu ciment (sau ceva de genu) si le-a pus acolo,iar pt "finisaj" a dat cu vopsea (si cu vopsea a si umplut golurile) |
Quote:
|
lasso dreq frate daca aia ii mashina care merita premiata pt ceva....atunci sa ne lasam de tot shi sa plecam la capshuni shi portocale in tzari straine.
|
Quote:
si la indreptat banane ! :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
''reising'' car :lol: :)))
|
prea tare schimbatorul ... omului ii place izolerband-ul :))
|
ma intreb cum intoarce pe loc ?
|
vai de capu meu , asta s-a nascut *********
|
mie imi place volanul full options :)) :lol:
|
aia cu volanul e la caterinca nu ??? sper...:rolleyes2
|
nu v-ati dat seama, a fost facuta special pentru filmul cu borat de la noi :))
|
https://www.4tuning.ro/bazar/images/b...M000005(2).JPG
dacia sport .. dupa cate vad eu ala nu e model sport .... si ce naiba e perna de aer pe capota ? http://masini-tuning.anunturi-auto.4...port-8575.html |
Quote:
(sau cum era Oltcit-ul ala cu parasolar "Raicing" :lol:) Quote:
|
Quote:
|
Dacia tdi :lol:
http://masini-tuning.anunturi-auto.4...nata-8122.html |
o fi .... dar ca informatie....a fost o serie limitata de dacia liberta care avea motor diesel...
|
Quote:
|
Quote:
dar sau esti chior ... sau esti chior. (sau la tine toate daciile sunt la fel) poza care ai pus-o aici ... in ea e o alta masina fata de dacia din linkul trimis de catre tine nu zic .. aia din link e facuta cu prost gust. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
:no::no::no: In ce hal a ajuns saraca Alfa.Sa i se puna un rat de porc pe capota.Bodykitul e cireasa de pe tort, e o bataie de joc masina asta, nu stiu cum a gasit asa oratanie de bodykit pentru alfa :no::no::no:
Ca sa nu mai zic ca personajul e antitalent la parcari, cu parcarea goala el arunca masina ca din tren. Va las pe voi sa ghiciti ce preferinte muzicale are:blahblah::blahblah: |
Quote:
.... ala cu alfa a parcat asa ca e canalizarea acolo :P |
au fost dacii cu motor de golf 2 diesel, spre nestiinta unora...
iar dacia aia alba , era si topic la sectiunea Dacia , are modificari la motor , de aici rezultand si cocoasa aia urata pe capota. si sincer nu mi se pare kitsch. |
1 Attachment(s)
da de "tips-ul" asta de la dacie ce parere aveti? :lol:
|
Ala nu e tips ci e DPF (filtru de particoole) =)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stiu ca este doar un tuning virtual, dar aaaaaarrrggghhhh...m-a socat pur si simplu ce am vazut prea mult
cineva chiar gandeste asa ceva...si e si notat f bine pe un site tare de tuning virtual grila radiator seria6 pe un r8 |
Quote:
TIP = SIMGULAR |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning