Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

aleks 15-10-12 22:15

Re: Maşinile modificate din Bacău

Chiar statuse departe de strazi o perioada buna. Speram ca i-a folosit pauza si o sa apara ca o printesa. Saraca insa, tot Cenusareasa....

Acc3l3ratoR 06-04-13 18:32

tocmai am vazut eri prin bacau un camaro ss rosu de prin '7o
n-am apucat sa ii fac poze...

r@dy 06-04-13 20:04

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 5429775)
tocmai am vazut eri prin bacau un camaro ss rosu de prin '7o
n-am apucat sa ii fac poze...

L-am vazut si eu prin martie cand am fost acasa:oops::oops:dar la fel n-am apucat sa fac poze..:sad: si mai era un bmw seria 3 albastru deschis facut frumos!!

mercedes_mercedes 12-04-13 13:35

2 Attachment(s)
Ford Fusion

aleks 12-04-13 16:34

Quote:

Originally Posted by mercedes_mercedes (Post 5437059)
Ford Fusion

doamne fereste de asa nepotrivire....

YOKO28 12-04-13 21:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5437201)
doamne fereste de asa nepotrivire....

De ce Dle ? garda mai inalta nu e pentru spoilere mari ? :D

aleks 13-04-13 12:49

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 5437513)
De ce Dle ? garda mai inalta nu e pentru spoilere mari ? :D

Si asta, un spoiler iesit agresiv in faţă si in laterale trebuie pus doar pe o masina cu suspensie foarte joasa, altfel arata ca plugurile primariei, dar si pentru ca masina are numai unghiuri drepte, pana si incercarea aia de bad-boy e facuta tot din linii drepte, iar spoilerele sunt toate rotunjite la linii, dar cel mai rau e faptul ca astea au fost probabil niste spoilere foarte ieftine, pentru ca modelul lor, dupa care au fost matritate astea, era demodat acum 10 ani, darmite acum...

Gabuzu 18-06-13 22:12

2 Attachment(s)
Probabil gresesc topic-ul cu pozele, dar a trecut o perioada lunga de cand nu m-am mai logat pe forum, frumoasa jucarie :D

aleks 19-06-13 11:33

Chiar frumoasa :D

sofer-de-duminica 02-07-13 13:24

al cui e Challengerul asta SRT8, tot al lui Umbrarescu? e mare de tot, am mers un pic aproape de el, cred ca are 5 metri :D SRT8, 6.4 litri, 470 de cai, dar si foarte greu...face suta in cam 4,7 secunde, ca un RS3, care are "doar" 343 de cai...

si desi cica ar avea o super-suspensie, adaptativa, bla bla, sunt sigur ca pe curbe e varza...pe un circuit scoti timp mai bun cu un Golf GTI/GTD...

D0ryN 03-07-13 01:31

L-am vazut in Adjud iesind din "conacul" Umbrarescu, deci al lui trebuie sa fie...

cristi_407 03-07-13 11:24

As vrea un pic o paralela cu el :))

sofer-de-duminica 03-07-13 13:31

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 5517512)
As vrea un pic o paralela cu el :))

tu? :))) pai tu nu ai ce face cu ala, mai ales cu DSG...tu ai 420 de cai, si vreo 1500 de kile, el are 470 de cai, dar 1900 de kile!!! cred ca si eu, cu 250 de cai si 1250 de kile as fi aproape de el...

nu prea va rostul pentru asemenea masini, mari, grele, varza pe viraje, in oras consuma de la 20 in sus, pe autostrada, ca sa ai un consum decent, trebuie sa mergi cu 80 la ora...am vazut ca mai are si un Chevelle SS, model frumos, din anii '70, dar eu la banii lui nu m-as complica cu asa ceva, as discuta numai de la Ferrari in sus, Lambo, GTR modificat, Gumpert, Ruf, 9ff, Koenigsegg, Hennessey, SSC, Ultima GTR, sau monoposturi, Caparo, Radical, Ariel...mi-as lua cate una din fiecare, si, ca bonus, as cumpara Golful 16Vampir de la Boba Motoring :)

CazyRoll 03-07-13 16:02

masina trebuie neaparat sa aibe un rost? trebuie sa iti placa si sa-ti satisfaca nevoile.
La cat costa masina /impozit/ intretinere si toate cele crezi ca ii mai pasa de consum?? :)))))
Daca omul vrea sa traiasca visul american sa o faca, doar el da banu.
Eu nu ma omor dupa masini americane, dar acesta este un exemplar foarte frumos :)

aleks 04-07-13 20:45

Asta-i ca si cu femeile, stii ca trebuie una desteapta, cumpatata, cuminte, da' tot pe curva aia cu ţâţele cat capu' ai f_te-o :lol:

skype09 31-08-13 13:44

Quote:

Originally Posted by sofer-de-duminica (Post 5517619)
discuta numai de la ..., ..., Gumpert, Ruf, 9ff, Koenigsegg, Hennessey, SSC, Ultima GTR, sau monoposturi, Caparo, Radical, Ariel...mi-as lua cate una din fiecare, si, ca bonus, as cumpara Golful 16Vampir de la Boba Motoring :)

si ce vrei sa faci cu ele in Romania ? daca ai bani de Koenigsegg cel mai bine pentru tine si pentru masina este sa te muti din tara :D

r@dy 31-08-13 14:43

Quote:

Originally Posted by sofer-de-duminica (Post 5517619)
tu? :))) pai tu nu ai ce face cu ala, mai ales cu DSG...tu ai 420 de cai, si vreo 1500 de kile, el are 470 de cai, dar 1900 de kile!!! cred ca si eu, cu 250 de cai si 1250 de kile as fi aproape de el...

nu prea va rostul pentru asemenea masini, mari, grele, varza pe viraje, in oras consuma de la 20 in sus, pe autostrada, ca sa ai un consum decent, trebuie sa mergi cu 80 la ora...am vazut ca mai are si un Chevelle SS, model frumos, din anii '70, dar eu la banii lui nu m-as complica cu asa ceva, as discuta numai de la Ferrari in sus, Lambo, GTR modificat, Gumpert, Ruf, 9ff, Koenigsegg, Hennessey, SSC, Ultima GTR, sau monoposturi, Caparo, Radical, Ariel...mi-as lua cate una din fiecare, si, ca bonus, as cumpara Golful 16Vampir de la Boba Motoring :)

de ce ai impresia ca masinile enumerate de tine sunt mai potrivite pentru tara noastra?:)) sunt la fel de scumpe ... legat de consum si taxe eu nu cred ca plateste el ceva doar "Baga bani, baga bani" ca sa treaca neobservat pe langa "noi".. e scutit... ca toti "ai mai mari ai tarii":)):rolleyes2

Acc3l3ratoR 01-10-13 23:33

am facut niste poze cu golful albastru ...oare se supara proprietarul daca le pun ???

-ZZ- 08-03-14 22:14

2 Attachment(s)
hai sa o punem si pe asta la modificate :D

aleks 09-03-14 16:20

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 5677033)
hai sa o punem si pe asta la modificate :D

Sa fie vreo doi caluti acolo :D

Acc3l3ratoR 04-11-14 20:56

9 Attachment(s)
poze ...

cobbo 07-11-14 22:46

9 Attachment(s)
Passat 2.0 TDI 2004

aleks 11-11-14 22:50

Soare si masini frumoase, parca ti se face ciuda ca vine iarna :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:10.

- Copyright 2026 4Tuning