Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

rangerxtr 16-04-10 15:35

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

ba fratiilor ceva mai cu imaginatie, tare nu prostii.... mi a placut ce a zis neo....si mai era una tare.... nu prostii obisnuite comune...aceleratie frana ,semafoare bine ca nu punem is un mcv cu radarul!!!!! sau asta ar fii o ideie..."radar busters" nu cedeaza trecerea....hahaha! ceva mai cu adrenalina....bine ca nu scriem clubul automobilistilor cu roata de rezerva.....unic si tare normal cu scris arad....fara alte publicitati!!!si...mai vedem diseara ....o sa aduc si conurile care o sa le las mostenirea clubului care frecventeaza intalnirile noastre!sa va mai aduceti aminte de mine...

Gianny23 16-04-10 15:45

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

'' Big toys for Big boys Arad '' vedeti voi... sa afisati aici pe forum ce ati vb pentru cei care nu poate sa ajunga la patinoar. mersi mult ;)

alexalfa2006 16-04-10 16:16

Quote:

Originally Posted by Gianny23 (Post 3284060)
'' Big toys for Big boys Arad '' vedeti voi... sa afisati aici pe forum ce ati vb pentru cei care nu poate sa ajunga la patinoar. mersi mult ;)

Motto-ul va fi stabilit si de cei care nu sunt la intalnire, si Alex chiar vroiam sa te sun sa le aduci la patinuar. Eu plec pe la 6 si un pic..

Daci 16-04-10 22:16

Hai mai @rangerxtr, baga si tu ceva moto...eu, cum mi-a venit ceva in minte am postat, fie ca e prostie sau nu. Hai sa centralizam tot si vedem ce ramane pana la urma. Si uite asa am contribuit si noi la un moto al aradenilor pasionati de tuning auto.

Black Pearl 17-04-10 00:19

14 Attachment(s)
Cateva poze si un clip de azi de la Patinoar:

https://www.youtube.com/watch?v=TR7L_MKwLTQ

rangerxtr 17-04-10 08:32

super a fost ieri!eu cam obosit.. asa e cu batranii astia, super indemanarea cu bmw-ul tare de tot!bravo.....am ramas fara aer vreo 5 min si ceteatea a fost atacata de norul cenusiu, nu de la vulcan ci de la drift ....degeaba trebuie sa schimb cotarca mea.....batal norocul

Gianny23 17-04-10 08:59

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3285559)
super a fost ieri!eu cam obosit.. asa e cu batranii astia, super indemanarea cu bmw-ul tare de tot!bravo.....am ramas fara aer vreo 5 min si ceteatea a fost atacata de norul cenusiu, nu de la vulcan ci de la drift ....degeaba trebuie sa schimb cotarca mea.....batal norocul

Salut, vad ca a fost fain ieri la patinoar ;) De ce vrei sa-ti schimbi masina ??? ca arata foarte bine...si oricum e destul de buna.

calinpetco 17-04-10 09:06

fain fain ieri!

tot fac io jaloanele alea cu spatele...

ar_66_rau 17-04-10 12:09

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3285612)
tot fac io jaloanele alea cu spatele...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ar_66_rau 17-04-10 12:10

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3285559)

lasa k o fii si mai bine numai sa imi fac a1-a si servo k asa cu a 2-a cam greu:D:D

calinpetco 17-04-10 12:17

mah... de-afara n-o parut sa fie greu nici cu a 2-a... are cojones ursu ala!

ar_66_rau 17-04-10 12:28

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3286069)
mah... de-afara n-o parut sa fie greu nici cu a 2-a... are cojones ursu ala!

:lol:.......are un pic acolooo;)

rangerxtr 17-04-10 13:02

de fier!!! stii caline sa nu mai mesteci guma in tip ce mergi cu spatele aia era problema!!!

calinpetco 17-04-10 13:25

n-am mestecat, bre, guma! eram cu arcurile alea de dacie in portbagaj si nu stiam ce bate... ma gandeam "iara bucseeee?!!!!"

saptamana asta abia astept... ma bag sub dacie sa-i schimb arcurile si tescheloapele si tot am zis ca vin cu ea odata la patinoar... ii dau avansu la maxim, ralantiul la 1500 si sa vezi numa'.... :)))

baubau_arad 17-04-10 19:01

ANUNT DE MAXIM INTERES NATIONAL
S-a inchis P5 de la Atrium si au montat si barierele dar inca nu sunt puse in functie:chainsaw::chainsaw::dance::dance::bat::bat ::bat::bat::bat::bat::bat::bat:

calinpetco 17-04-10 19:15

n-ai observat, incape miata pe sub bariere? :)

ar80rau 17-04-10 20:17

caline, nu ai filmat cand raul "plimba ursul" :D:D:suspiciou...sau lili, pune-ti ceva sa mai vada ochii nostrii k tare fain fu....

Daci 17-04-10 20:29

Imi place filmul, BlackPearl !

criss 18-04-10 15:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by predescu (Post 3274726)
BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a lV-a Arad 2010 ........daca nu ma insel......acest eveniment se va tine la Arad in Mai.....

Da, zilele urmatoare deschid topic cu toate detaliile

predescu 18-04-10 17:11

Quote:

Originally Posted by criss (Post 3288836)
Da, zilele urmatoare deschid topic cu toate detaliile

se anunta ceva frumos;).......ajutam cum putem :lol::-P:-P

alexalfa2006 18-04-10 17:25

Abia astept 9 Mai

alexalfa2006 18-04-10 18:42

Motociclist prins la Arad cu 215 Km/h oare cine o fi fost?
Apropo cu tricourile cum a ramas?

predescu 18-04-10 18:57

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3289213)

EU ALEX:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......Aveam 315 km/h dar am zis sa nu fiu prea vitezoman si am lasat-o mai incet:D:D:D:D:twisted::twisted:apropo nu era motocicleta era DACIA SPEED:)...hai ca am glumit:):-P:-P:-P

calinpetco 18-04-10 19:38

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3289213)

...donator de organe...

rangerxtr 19-04-10 11:16

fratiilor aveti grija orasul este plin de politie............nebunie.....nimeni nu lasa sa treaca ambulanta......ce soferi.....trist....cred ca trec la zbor sau nu pot nici aia ca nu am F16 si in plus norul cenusiu este prezent asupra tarii noastre!...trist....land of jokes!

calinpetco 19-04-10 11:19

mdea... metrou ar fi bun!

calinpetco 19-04-10 11:50

nah, cum a ramas cu tricoaiele? mai are cineva vreo idee?

predescu 19-04-10 11:52

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3291167)
nah, cum a ramas cu tricoaiele? mai are cineva vreo idee?

la 3 merge birky sa vada pretul in jackson.........idei mai putine se pare,,,

calinpetco 19-04-10 11:57

sa mearga si pana la TAKKO, ca aveau si aia tricouri simple

NEo007 19-04-10 12:12

Nu stiu daca nu au si la Mondex, posibil sa aibe, don't know :)

predescu 19-04-10 12:16

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3291240)
Nu stiu daca nu au si la Mondex, posibil sa aibe, don't know :)

Mondex ...unde ii ala?::?::?::?:

NEo007 19-04-10 12:22

Sunt magazinele alea de sosete, lenjerie etc.. Sunt magazine pe Eminescu, in Armonia cred si nu stiu daca si in noul mall :) Mondex Sibiu. Si mai stiu pe cineva care a luat tricouri simple pt. inscriptionari din magazinele astea chinezesti, probabil si calitatea e made in china :)

Birky 19-04-10 13:05

egal ce calitate e ca nu o sa le purtam in fiecare zi doar cand este ceva eveniment...maine ma duc la jackson ca azi nu am mai apucat.

BOGDAN_UWW 19-04-10 14:00

1 Attachment(s)
o intrebare.....de 1 mai ce faceti ?:D nu veniti la teren la pecica ? e chiar aici langa padure.....facem un gratar , dam un fotbal....:-)

o poza cu sigla 4tuning

alexalfa2006 19-04-10 15:36

Parerea mea ii sa lasam doar imagine propusa de Bogdan pe spate si atat fara nici un motto si alte brizbrizuri si cu acele tricouri te poti prezenta la orice competitie de masini. Propun ca pana la ora 22:00 sa se stabileasca(daca se vrea) un motto ca maine sa ma pot interesa de tricouri si de imprimat. Astept eventualul motto

Evoluti0n 19-04-10 15:40

s-ar putea face cu o broderie nu neapart imprimat si ar arata mult mai frumos !

BOGDAN_UWW 19-04-10 15:58

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3291751)
Parerea mea ii sa lasam doar imagine propusa de Bogdan pe spate si atat fara nici un motto si alte brizbrizuri si cu acele tricouri te poti prezenta la orice competitie de masini. Propun ca pana la ora 22:00 sa se stabileasca(daca se vrea) un motto ca maine sa ma pot interesa de tricouri si de imprimat. Astept eventualul motto

un motto : circulam incet....e criza ! :lol::lol::lol:

ar80rau 19-04-10 16:06

eu zic in felul urmator, pe spate sa scriem "Comunitatea locala 4tuning(eventual sigla) Arad"...cum a spus Daci catevea pagini mai in urma, ca doar suntem o comunitate, iar prin intermediul forumul 4tuning ne-am adunat....iar pe fata nush un mott, dar sincer nu stiu care....eventual din cele care s-au zis pana acuma sa alegem si sa votam?!...

BOGDAN_UWW 19-04-10 16:41

1 Attachment(s)
am mai modificat putin sigla....am scris ARAD mai mare....si am modificat farurile la masini

predescu 19-04-10 16:45

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3291902)
am mai modificat putin sigla....am scris ARAD mai mare....si am modificat farurile la masini

birky ii acum sa faca un tricou de model ........primim poze mai tarziu

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning