![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Chiar nu vreti sa incetati sa va luati unu de altu?
|
Luni (seara cred) plec spre Craiova.. Daca vrea careva sa mearga ... daca are cineva treaba pe acolo ... sunt dispus sa-l iau cu mine (gratuit) ca sa nu ma duc singur ca mi-e urat :) Daca e cineva doritor, sa-mi dea un PM
|
Stie cineva o calibra cu nr NT XX SIC ? (parca asa era nr )?:shock:, a si inca ceva , inchiriaza cineva boxe??? Am nevoie pt un majorat:D
|
|
avem noi asa ceva la bacau, si nu stiu eu? cate biciclete sunt in club?:lol::lol::lol:
|
:D in jur de 10 sau mai bine, sunt abia la inceput baietii ;), da e bine ca is activi la intalniri
|
Quote:
|
Quote:
|
azi a fost campionatu national de drift, ce-au facut ai nostri?
|
BMW Compact RZV de la Red Line Drift , l-am vazut azi dimineata in targ la Bacau... el de ce nu a participat ?
|
Quote:
Quote:
|
Da, am fost weekend-ul asta in Roman, dar vin si vinerea viitoare ca iau vacanta 1 sapt:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Se pare ca Filip s-a dezlantuit la Pitesti:evil::evil::twisted::twisted::twisted:
|
"Campionatul National de Drift,
Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3" asa scria acolo, se vede ca am inteles eu gresit. dupa fumu din roti se vede ca si-a dat interesul |
|
Quote:
|
se vede turbina. dar fara pilot poti sa ai si zece turbine, asa ca ma unesc si eu celora care zic felicitari
|
vorba lui andrei.. e o diferenta foarte mare ...se vede ca a evoluat foarte mult! bvo lui! Felicitari filip!
|
O întrebare am, şi o ofertă în acelaşi timp.
Am nevoie de un om cu o dubă în Piatra Neamţ, dispus să încheie un contract e colaborare cu o firma mare de coletărie , şi care are timp de aşa ceva zilnic. Daţi-mi un p.m. daca ştiţi ceva. |
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1491...ml#post2740011
Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ... Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013. Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009 Va asteptam !!! |
Putina activitate pe forum....poate trebuie iscat un scandal k sa vorbeasca lumea
|
Sau mai bine lasam asa, daca nu avem nimic de zis mai bine nu zicem nimic. Si ca tot veni vorba de una alta ia intrati aici si haideti sa onoram cu prezenta!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpăr jante cromate noi sau second hand pentru MITSUBISHI PAJERO WAGON(2003) Aştept oferte !
|
Quote:
|
Quote:
|
DD666 se dau premii dar nu in bani. Mai multe detalii gasesti exact la ei pe site.
|
ce am citit in ziar(Adevarul de Seara):cica de maine 31.10.2009 pe Bulevardul Dacia si pe strada Petru Rares se pune sens unic,adica:daca vii din centru si vrei sa te duci in darmanesti,o iei pe Bd Dacia,daca vii din Darmanesti si vrei sa te duci in Centru sau Muzeul de istorie sa zicem o iei pe Petru Rares(cealalta varianta era Bd Dacia)...cel putin eu asta am inteles:)
|
Articol si in monitorul de neamt :arrow:
http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?...&articol=23303 Dupa sensurile giratorii ...asta ne mai lipsea . |
Quote:
deci poti sa tai curba cand vii cu viteza de pe pod:D |
Nush ce e in capu la aia.....e un intreg haos in oras:shock:
|
Eu ma intreb oare cine vine cu aceste idei " geniale " ...
|
Quote:
|
wow. Asta mai trebuia. Tot orasul e o mare aglomeratie de sensuri unice si giratorii. Super. Pana la urma o sa trebuiasca sa ne luam elicoptere, ca sa putem fluidiza si mai bine traficul
|
Deja este un singur sens pe Petru Rares! Atentie !!!!
|
Quote:
mai bine mergi pe jos;) ca's multe fire de troleu si altele(telefon internet etc.) |
Quote:
|
Quote:
faza tare ce am patit eu... statea unu la semafor si avea rosu si el si eu... si il claxonez..si zic haide wa ca`i rosu ... si am trecut =)))))) sa mai mentionez ca tocmai depasisem masina de politie?:)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning