![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
este BMW E34 BETA
Va mai spun odata pt totdeuna...bmw ala de la semnatura mea este un WIP de la Karman de pe MDT site si nu il am...decat am luat poze de pe site si am pus la semnatura mea...atat tot....NU IL AM! |
scz pt dublu post da numai merge edit...big ballz daca vrei sa nu iti mai apara iconitele in garaj....cand faci print screen tine tab apasat
|
da am vazut prin fishierele lui si screenshot..care e butonu`?
si daca se poate//sa-mi raspunda cine stie si la intrebarea de mai sus va rog:oops: |
explica mai detaliat ca sa mor daca inteleg intrebarea
Butonu-F12...da ti le salveaza in .tga..mai bine printscreen de pe tastatura si paste in paint :D...nu uita...tine tab |
adica iau o masina de pe net..o bag in joc..si ca s-o am tree s-o caut pe la dealeri..nu se poate sa o am deja in garaj..sau ceva mi usor..fara sa caut de sa`mi sara capacele?
Nu merge faza cu TAB:( |
ba merge...da nu stiii sa o faci...numai tin minte sigur...tre sa ti apasat sau sa apesi doar odata....oricum masinile nu ai cum sa iti apara direct...si ca sa numai obosesti cautand la dealeri-daca ai versiunea 221 MWM o sa vezi in catalog ca poti sa cumperi masini(sasiu)....si daca i 230 le...cumperi masini naspa....in garaj dai car exchange si eu sasiu care vvrei la masina si pui frumos toate partile pe el...
|
am 2.3.0..si cand apas pe exchange imi da eroare cu don`t send:(
|
lol...nu e bine modat....nu are voie...deci un slrr bine modat singuru dont send care tre sa il dea este cand te duci in oras...de eroarea asta nu scapa nimeni...da la exchange nu are voie sa iti dea
GATA baieti ultimu post ...sper sa ne vedem curand...Bafta la toti si succes la modat slrr |
Quote:
|
mariuss :((((((( :OOO cum frate :(((( o sa ne fie dooooorrrrr :(((( bafta la scoala
R E S P E C T R E S P E C T R E S P E C T R E S P E C T |
fratilor sa zica acuma cine mai ramane pe forum !!
|
Quote:
|
Eo raman pan la moarte aici :P
E D I T : Marius o sa ne lipsesti |
nu frate sa stiu si eo cu cine mai raman paici !!
|
eo nu plec de aici stai linistit si nici miki :D de ceilalti nu stiu
|
aja sa faceti nu parasiti forumu k nu`i frumos ! qm fak altii !!
|
adica ce marius nu a facuto frumos cand a plecat???
nui frumos cum fac aia de nu anunta el macar a anuntat si eu acuma cu scoala o sa inru mai rar si app marius o sa revina :P:P:P:P |
nuu mah nu ai inteles !! uitete pe la unii k nu au mai mult de 10 posturi la asta ma refeream intrau puteau o intrebeare shi dupaia nu mai auzeai nimic de la ei !
|
mama da nimeni nu mai intra aicea ???
|
Quote:
:D ajtept un raspuns :) thx |
Nu iti trebuie neaaparat program, foloseste butonul PRINT SCREEN de pe tastatura !! il gasesti mai sus de delete, insert !! CTRL+V in paint si voala!! :-)
|
Quote:
|
Vezi ceva pagini in urma e un program uploadat acolo: FRAPS se numeste !
|
Quote:
|
Quote:
EDIT: eu zic sa citesti si celelate pagini din urma sa intelegi ce si cum, ca sa nu mai postam aiurea :!: |
Quote:
|
Ai putea sa pui link`u poate mai vor altii...ca sincer pe mine nu m-ar interesa asa mult ca stiu ca e o varianta BETA, tu pune linku ca sa nu mai intrebe lumea dupa !
|
fac un mini si il postez k e BETA si cine vrea il ia cine nu nu ... e ok ?
|
Quote:
|
ok ilegal.race
|
3 Attachment(s)
un mini Coper S de la mine !
|
6 Attachment(s)
Salut la toata lumea, sunt nou ca "user" dar vechi ca cititor al acestui forum.
Ma numesc Alex si voi incerca sa ajut comunitatea SLRR. Momentan jocul il am cam de la zero, deoarece am instalat prea multe apoi mi-a crapat :| dar o sa postez cele doua masini pe care le-am facut azi :) Sper sa va placa :) Prima masina este un Vw MK2, iar a doua este un Nissan 350Z. |
super golful :) nissanul ara parka are body kitul acela ... nu ii sta bine .. sincer mai bine arata stock !
|
la nissan nu am prea stat sa fac pozele mai "artistice" oricum, gusturile nu se discuta :D
|
5 Attachment(s)
o infinti G35 Turbata de 1401 Hp si 1110 Nm ! Burning some tiers
|
iti dau un sfat pentru o grafica mai buna, intra in Options - Video Options si dezactiveaza ESL Shader ;) mie nu-mi plac genul asta de masini :) Old-Cars-Fan :X
|
ok ... thx mane o sa vin si cu Old School Dar nu astazi ... poate maine sau in cursul saptamani viitoare am o supra Mk3 :D
|
10 Attachment(s)
ce ziceti de masinutele mele?..comentarii ceva?
|
Quote:
# Si tu nokia la fel rezolutia mai buna ! # Si big_ballz bv, arata destul de bine :rolleyes2 |
buna treaba bigballs, imi place JEEP-ul dar sunt cam simple masinile...in afara de jenti si stopuri la Jeep si BMW e96 nu ai prea modificat, fa un tuning complet, schimba masina raduical :X..la Vw Golf III mie mi se pare foarte aiurea capota aceea cu "nari" :)) ... good job! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning