![]() |
Re: Comentarii lucrari!
asa da frate ....bravo
|
asta kiar k e tare ... foarte tare ...:shock: :shock:
|
3 Attachment(s)
aia cu coca cola e haioasa :)))
|
12 Attachment(s)
Salut! Nu am mai postat de ceva vreme! Ultimele lucrari! Sper sa comentati! Semnatura (RaPeRdesigns) nu o mai inlocuiesc cu bejdesign pentru ca pe Digimods eu ma numesc RaPeR si nu mai am chef sa modific!
Honda civic (rosu): sunt doua versiuni: -jante negre -jante cromate Nissan CUBE (verde): doar o versiune rapida Nissan Skyline Hatchback(argintiu): doar o versiune! Sper sa va placa acest mic concept :) sper sa comentati cat mai mult! EDIT!!!: Am uitat: Ford Mustang SRT(alb): doua versiuni -una cu fond -alta fara fond Mazda 2(gri petrol): doar 1 versiune |
2 Attachment(s)
cam najpa ... sincer mie nu-mi plac ... sunt cu putin tuning si acolo unde ai mai mult ai dat-o in bhara
uitati celica la mine ,.... spuneti-mi ce va place si ce am gresit |
Quote:
|
pt bejdesign ...
* Honda civic - gura de aer dp lateral nu e prea realista ... nici carbonul .. reflexiile total aiurea ... *Nissan Cube - janta spate e stramba ... *Nissan Skyline - mie unu nu imi place conceptu asta ... seamana din lateral cu o liberta ... janta spate mai neagra decat cea fata ... *mustangu - spoilerul fata e mat ... masca e nasoala ... pe partea stanga (a privitorului) nu are oglinda ... in varianta cu background ... reflexia dp spoiler e cam puternica ... *la mazda 2 nu am c sa zik ... |
*L33L00: mai mult ai dat-o tu in bara... jante prea mari, selectii naspa, eleron imens, priza de aer ireala, la plasa aia din fata de la spoiler nu ai umbre, prag spalacit...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam putin tuning(stiu asta)...
astept comentarii |
vezi janta p fata e putin stramba,iese afara...cel putin asta am obs yo...cam atat inrest e bine lucrata tineo tot asa ;)
|
*ra2: jantele nu prea se potrivesc, iar aia din fata e stramba
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)