![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Am si eu de dat cateva plusuri:
Cumparatori: ++laurcris71 ++solo88 ++brabus Recomand cu incredere Vanzatori: ++babau_999 Mare om, mare caracter. |
++ Gica :) Vanzator de incredere masinutze exceptionale :)
|
Plus enorm de mare pentru Bezz, cumparator foarte serios!!!
|
+++ mac_rineanu, cumparator serios
|
Quote:
|
adaug un plus pentru rionut
a platit in avans, ce poti cere mai mult? |
Un mare plus domnului Dedemails!Impachetat de exceptie,om de cuvant ,ce mai un mare 10.Cumparati cu mare incredere!
|
Mare plus Decodat! multumesc!
|
dedemails
vanzator serios! |
Quote:
|
+++++ pentru radu_bv .Recomand.
|
Quote:
++++++dedemails. Super serios si de treaba;) |
mare plus pentru babau, mare domn!!!
|
Vă salut pe toţi.
A venit vremea să postez şi eu la secţiunea feedback. O luăm în ordine descrescătoare cronologic: 1. babau_999 + + + + + + + + + + -> de apreciat; -> deosebit de promt; -> seriozitate maximă şi om de cuvânt; -> împachetare excepţională, de nota 10+ ; -> pot zice fără urmă de îndoială: JOS PĂLĂRIA 2. mac_rineanu + + + + + + + -> serios, deschis la propuneri; -> împachetare fff îngrijită. 3. enDzo + + + + + + + -> preţuri foarte bune; -> împachetare; -> vânzător serios. 4. mexikanu1405 + + + + + 5. sergiu_EVO + + + + + + + -> prompt, serios; -> preţuri decente. 6. d4nu17 şi temeonline - aici îmi dau mie "- - -". Posibil să-i fi încurcat. Am vorbit să cumpăr, dar m-am răzgândit între timp. Nu au apucat să trimită. Îmi place să cred că nici să împacheteze. :P 7. DoYaSeeMe + + + + + + -> serios, corect, prompt; -> aici nu a fost cazul de împachetare pentru că este din Cluj-N; :) -> din lipsă de fonduri, momentan o singură machetă premium achiziţionată de la el, deşi mi-a făcut mai multe oferte tentante... 8. Mihai90 - - - după întâmplarea cu GT-R 'ul... 9. pyttbull + + + + -> serios, corect. 10. r27kul + + + -> corect, serios; -> doar două machete SunStar luate de la el: 206WRC Panizzi şi 307WRC Gardemeister. 11. Radu_BV + + + + -> serios, ok; -> împachetare. 12. dex. + + + + + + + -> serios, prompt; -> de apreciat gestul de a trimite macheta la CJ fără taxe suplimentare. 13. Luci BV 89 WRC + + + + -> cumpărător serios. 14. Osiris + + + + + + + 15. RIcKO + + + + + + -> doar 1 machetă luată, dar totul a decurs f bine. 16. saizecisiopt + + + + + + 17. Decodat + + + + 18. Gigxy76 + + + + + 19. e30_eVG3n + + + + + 20. Calin001 + + + + + + Numai bine! |
+++ SOF320
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning