Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

marian_myg 11-06-10 12:23

Re: Fanatik Constanta

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3414595)
"mie chiar nu-mi place sa apar pe aici ... dak nu imi placea nu il lasam sa le puna "

Pai ori iti place, ori nu-ti place, ca eu nu mai inteleg nimic, inculpato ! :D:D:D

PS : myg-ule, daca o maritzi pe sor`ta, sa`mi trimiteti si mie o invitatie la nunta :):)

pai daca nu zici nimik ku cine vrei sa o marit face-ti oferte :D

wu_vladutz 11-06-10 15:46

Pun anunt la matrimoniale ? :)

Apropo ... mi`a lasat claudiu LCF-u msg pe mess ca vine in spania acum la sfarsitu lunii, la munca ... incetc incet, se muta fanatik-u la madrid :D Poate facem o filiala aici :D:D:D:D:D

j.v.l 11-06-10 18:47

hahhahahahah
pai ocupa-te

wu_vladutz 14-07-10 13:46

Copii, nu mai ziceti nimic .. bate vantu pe la noi pe thread . ce se intampla cu voi ? :) Ce mai e prin Cta ? ce se mai intampla cu clubul ? "useri" noi, ceva ? activitate ... sau o bateti in cap :D

Eu tre sa schimb un rulment pe fata la Golf ca imi urla in cap de 2 luni dar nu gasesc nici un garaj pe aici si cineva care sa ma ajute ... am postat pe 4tuning, la sectiunea "Spania" , dar deocamdata nimic .... la service mi-au cerut 180 euro sa-l schimbe :))) Japca frate !!!! La romania se reolva cu 2 mil :D

PS : Domnu` presedinte, mai traiti ? :lol:

flipper 22-08-10 12:14

Ti-l schimb eu cu 50 ron pentru tine:-), dar asta inseamna sa vii in Romania, poate se mai anima peisajul prin ct.

j.v.l 22-08-10 12:44

ne-a promis ca vine in septembrie :shock:

flipper 22-08-10 13:29

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 3601831)
ne-a promis ca vine in septembrie :shock:

Pai atunci pune-ti mana la treaba, nu dezamagiti omul.:-)

wu_vladutz 23-08-10 13:55

Daaaa... vin in septembrieeee !! Am cumparat biletul de avion dar nu pot sa postez data, ramane o surpriza :))

flipper, merci pt ajutor, dar la ce galagie face rulmentu sunt 100% convins ca nu apuc sa ies cu masina din Spania :D Am sa il schimb saptamana viitoare, ca am un amic din cta care este mecanic la Reanult aici, dar acum este in Romania, in vacanta :)

Acum imi caut kit de Golf 4 R32 ( original ) dupa care vreau sa vopsesc capota si plafonul , sa schimb dvd-ul pt ca s-a stricat ( nu mai intra displayul decat daca il imping cu mana ) ... asta e, l-am desfacut sa incerc sa-l repar, dar din pacate cei de la Pioneer l-au facut in asa fel in cat sa nu ii pot da de cap ... cel putin eu! Am sa il iau cu mine in Ro cand vin sa-l duc unui prieten, poate mi-l repara dupa care il scot la vanzare :D

PS : ce mai e prin cta ? activitate ceva , sau pierdeti timpu pe la sucuri ? :)

Numai bine si aveti grija de voi :*

flipper 24-08-10 00:45

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3604209)
Daaaa... vin in septembrieeee !! Am cumparat biletul de avion dar nu pot sa postez data, ramane o surpriza :))

flipper, merci pt ajutor, dar la ce galagie face rulmentu sunt 100% convins ca nu apuc sa ies cu masina din Spania :D Am sa il schimb saptamana viitoare, ca am un amic din cta care este mecanic la Reanult aici, dar acum este in Romania, in vacanta :)

Acum imi caut kit de Golf 4 R32 ( original ) dupa care vreau sa vopsesc capota si plafonul , sa schimb dvd-ul pt ca s-a stricat ( nu mai intra displayul decat daca il imping cu mana ) ... asta e, l-am desfacut sa incerc sa-l repar, dar din pacate cei de la Pioneer l-au facut in asa fel in cat sa nu ii pot da de cap ... cel putin eu! Am sa il iau cu mine in Ro cand vin sa-l duc unui prieten, poate mi-l repara dupa care il scot la vanzare :D

PS : ce mai e prin cta ? activitate ceva , sau pierdeti timpu pe la sucuri ? :)

Numai bine si aveti grija de voi :*

Cred ca la ultimul suc au fost cu mine, cam asta este impresia mea vaga.

j.v.l 24-08-10 00:57

dap ...

Sir. Kid 25-08-10 14:07

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3605719)
Cred ca la ultimul suc au fost cu mine, cam asta este impresia mea vaga.

fitze domne' pe capitanul asta!

flipper 29-08-10 21:57

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3609296)
fitze domne' pe capitanul asta!

Daca si eu am fitze, inseamna ca in cazul tau.......................si uite asa i-am dat peste cap modestia lui Sir. kid :-)

Sir. Kid 30-08-10 08:03

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3618970)
Daca si eu am fitze, inseamna ca in cazul tau.......................si uite asa i-am dat peste cap modestia lui Sir. kid :-)

eu? hahaha
nu recunosc nimic de fapt nici nu am ce!

flipper 08-09-10 04:34

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3619549)
eu? hahaha
nu recunosc nimic de fapt nici nu am ce!

Ce sa mai...biscuitel.

wu_vladutz 14-09-10 18:34

Hehehehe, mai am 13 zile si vin in RO !!!!!!!!!!! :):):):)

Huhuuuu, abia astept :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning