![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
Salut, sper ca am postat unde trebuie.
Eu desenez masini de mana dar as vrea sa incep sa fac si in 3d max, as vrea va rog sa imi spuneti ce versiune de 3d max folositi si de unde o pot descarca, sau trebuie cumparate? :rolleyes2 Si cam cate ore/zile/luni ati exersat voi pana ati ajuns la un nivel ok? |
Quote:
|
Mersi de ajutor, aseara am scos 3dsmax 9 si am incercat sa fac toba sport dupa tutorial, dar m-am impotmolit pe la jumate :)).
|
Quote:
|
La pasul 12 "12.selectam poligoanele cele mici din interiorul tubului ca in imaginea mea" La mine nu exista, sunt lungi cat tot tubul, nu stiu unde am gresit, iar apoi m-am impotmolit la tutorialul acesta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1131270540 la pasul 24, la mine se tot lungea in loc sa mai apara un dreptungi in continuare. Acum lucrez la alta janta sa vad ce iese... rau cand esti incepator :))
|
Quote:
selectezi segmentul,ti apasat SHIFT si trage ca sa ti se faca alt segment;) |
Quote:
|
Quote:
Edit: La punctul 7 cum selectez toate poligoanele, nu stiu cums a intorc tubul si pe partea cealalta si sa pastrez poligoanele de pe partea asta selectate. (sper ca ati inteles ce vreau sa zic :rolleyes2 ) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O incercare de janta, nu stiu de ce nu reusesc sa selectez si spitele ca sa pun efect si pe ele.
|
Quote:
|
salut la toti membrii de pe 4 tuning, nu vreau sa scriu ceva offtopic, poate cineva sa ma ajute sa imi tuneze un mercedes 240d din 86, gen oldschool, vopsea neagra si jenti cromate cu spitele negre. Ms anticipat pt cine se ofera
http://postimage.org/image/34848t66c/ |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning