![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
care ati vazut reclama aia la pepsi? nu vi se pare ca masina aia e o buburuza de Renault 5? :)
|
Sal,
Help cu un sfat o idee ... cu ce dau jos stikerele originale de pe portiere si aripi spate ?? Help PLS ????? |
Quote:
|
in mod normal da...
|
am si eu o intrebare : cum se da jos cablu de chilometraj? si cam cat e unu nou?
|
Soti ceasurile si il scoti din spate de acolo din ceas si apoi din cutie,e cam 350 unu nou.Am si eu o intrebare la voi merge pompa de benzina de dacie ca buburza mea are una tare ciudata si stiu sigur ca nu e cea originala plus de asta imi da si ulei pe acolo?????
|
merge,da mai bine iei de ren5 originala.alea de dacie n-au viata prea lunga si s-ar putea sa te trezesti ca ti se opreste in mers.
|
Quote:
|
desi stiu ca ridic o problema potential penibila , sunt curios daca se poate pune turbina pe motorul de 1108 cm3...cu modificarile de rigoare(care nu stiu care ar fi.....)?
|
am rezolvat singur pana la urma cu cablu de chilometraj, nu stiam cum sa-l, scot din cutie dar am vazut ca are o sigurantza. si am dat 280de mii nou. mersi oricum
|
are cineva 2 bascule de reno 5 ?
|
nu are nimeni... nu mai am nevoie.
|
Quote:
|
Salut baieti....de curand mi-am luat jante si acum vreau sa-mi pun cauciucuri,am nevoie de ceva sftauri de la voi .Modelul e Campus cu motor de 1,1 si vreau sa-i pun pe spate 175/65/13 - ce parere aveti e OK ?
Iar pe fata 155/65/13 ma gandesc k da-i pun 165 sau 175 trag mai greu de volan avand in vedere k nu am servo. Mentionez k in talon au marimea 145/70/13. Deci ce sa fac si ce sa pun spate-fata ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning