![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
|
perfectionare motoarelor turbo a fost facuta de...?...suspans..audi...nup...BMW>Paul Bracq sel al departamentrului Design la BMW creaza un Turbo Prototip.
Cu un design futuristic masina avea ca sistem de propulsie un motor in 4 cilindrii, 1990cc, turbocharger ce dezvolta 280cp. asta in 1972. |
1 Attachment(s)
Lamborghini apartine de VAG si Gallardo e facut de Audi. Sau Gallardo nu e supercar ? Daca tu chiar crezi ca Veyron e facut de inginerii Bugatii ma intreb ce cauti aici pe forum, esti intr-o confuzie totala. Bugatii e facut cu banii si inginerii VAG, ei doar se folosesc de numele Bugatii pentru a vinde masina.
Sau masina asta facuta de VW acum mult timp care se incadreaza lejer in categoria supercar. |
Acum tu esti un fel de PDV al BMW-urilor.
Primul supercar a fost AUTO UNION In 1935, "the engine had been enlarged to five litres displacement, producing 370 bhp (280 kW)" urmat de AUDI QUATTRO. |
Quote:
din ceea ce spui tu reiese ca: vag i-a invatat pe cei de la lamborghini si bugati sa faca masini super rapide, cand de fapt cei 2 le-au dat lectii de fabricare, proiectare... celor de la vag. |
Ar trebui facuta o sectiune versus speciala, Audi vs BMW in care PvD sa se confrunte cu Law. Ar iesi o argumentare pe cinste :lol:.
|
Quote:
eu vb de era noua dupa 50-60, cand masinile erau mai aerodinamice, nu de vremurile preistorice in fabricarea de masini. apropo: Primul turbocharger a fost inventat de un inginer elvetian Dr. Alfred J. Buchi intre anii 1909-1912 cu mult inainte ca produsele Garrett sa isi faca aparitia in domeniu. |
nu oameni buni, eu spun ca lamborghini, bugati erau de mult masini rapide, nu are nici un merit audi in toata afacerea! a..ca le-a achizitionat..bv lor, daca au bani, dar REPET: nu au avut inovatii cei din vag sa le faca recunoscute meritele celor 2. intotdeuna au facut supercaruri, nici nu stiau de existenta celor de la audi.
le-a luat din oala, avand cot maxima de mult timp. daca audi le lua de la inceput si le facea 100% sa insemne ceea ce reprezinta si astazi, da bv audi, dar nu au merite in parcursul celor 2 branduri! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ps: incearca sa nu te mai resfeti in vorbe pompoase... si am incetat sa ma cert cu tine ca pt u orice superlativ se aplica cu gratie... si nu are rost sa`mi tocesc nervii degeaba cu tine. |
hahaha....parca sunteti proprietari de r8 ..gallardo...sl 65...sls..asa v certati:))))
|
Quote:
nu nu, parca sunt proprietarii marcilor =)) sau le dau aia de mancare sau ceva gratis :)) |
Quote:
|
Quote:
|
cate s uri sau cl uri DESIGNO sunt in Romania? exterior+ interior care ajung la un pret de 165000 200000 euro? toate amg urile sunt stock! cu pielea neagra si lemnul ala obosit....:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning