![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
sorry...promit sa numai fac greseli din astea.rog un admin sa scoata poza aia daca poate.numai bine tuturor
|
S-a rezolvat.
|
zboara puiule ,zboara.... prin cta;) https://forum.4tuning.ro/picture.php?...pictureid=2611
|
Quote:
|
Quote:
|
acum 2 saptamani era in obor si un kit lsd am vazut ca se face in bucuresti cu 500 E, si nu ar trebui sa fie pe topicul acesta ca nu e "Made In Constantza"
|
1 Attachment(s)
...atunci pun eu una "made in Constanta" :D
|
foarte misto masina...e a ta?
daca da..pune mai multe poze si niste detalii despre ea. |
da, este a mea, este un 318is din 1994, 138cai 1380 kile la ultima cantarire, am adus'o din Germ. acum 6 luni aproape, a mancat multi bani si inca mai mananca :D , sunt la al 6'lea rand de cauciucuri pe spate :D
Planuri de viitor... la exterior o sa ramana cam in stadiul acesta ca am investit destul, vreau de la ea 160 cai si 1100 kile. :oops: |
3 Attachment(s)
aaa si cateva poze...
|
Succes , frumoasa masina , cat despre motor .... din experientza .... un motor excelent avand in vedere k este un 1.8 totusi micutz , isi face treaba IS`u f bine ... motoru asta il aveam pe ursul meu si .... a fost vis!
|
1 Attachment(s)
in sfarsit se inmultesc e36 in cta :-"
|
da ...si niciuna inscrisa :D
|
in fiecare zi vad cel putin 10... e36 pe strada... toate aduse din BG..DE..
deja nu prea mai are farmec :) se pare ca E30 e ceva ma rar... |
decat sa platesti mai mult la stat pt un e30 ... mai bine iei e36 ... sau daca cunosti umbli cu e30 cu numere de Bulgaria
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning