Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 29-12-11 09:04

Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )

Verzaciunile si Keskin'urile mi`au placut foarte mult , si la inceput ..Dezent'urile 9j si Wolfrace'urile Pro sprint pe 17'' au fost baza . Asta e , nu ne atasam ..sunt doar niste jante.

Stopurile de pe masina sunt DE VANZARE
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ked-astra.html

valyh 29-12-11 11:07

tu nu esti normal!:shock: cat ai cautat stopurile astea...si acum le vinzi :shock: sper sa nu-ti para rau dupa astea cum ti-a parut si dupa celelalte...

bafta!

Ali_ump 29-12-11 11:35

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4799106)
tu nu esti normal!:shock: cat ai cautat stopurile astea...si acum le vinzi :shock: sper sa nu-ti para rau dupa astea cum ti-a parut si dupa celelalte...

bafta!

Sper ca ti-ai dat seama ca l-a luat politia iar:) ca nu ar faca asa ceva:) daca l-a luat pentru jante , a vandut, stopuri ...vinde :)na asta e , cu ei nu te pui ...platesti de te imbata de cap...

minimal.madness 29-12-11 11:45

Sa vinzi jantele pt ca te-a oprit garda ? Cam aiurea.Prefer sa merg la RAR sa dau niste banuti si am jantele pe 16 in carte :rolleyes2 decat sa vand frumusetile alea care chiar dadeau bine bine bine pe masina.Nu cred ca ala e motivu.Am un prieten care si-a bagat in carte jante pe 20 pe un Golf 5 GTI .

La stopuri da se poate.Si pe mine m-a oprit garda acum un an cand aveam stopurile stock innegrite maxim :lol: si mi-au zis sa le dau jos si sa pun normale inapoi ca ma ard rau.Acum am stopurile stock innegrite doar sus.Mie imi place foarte mult si politia nu comenteaza pentru ca vede pozitia si stopu rosii ca scufita rosie 8) si da si bine.
Vlx daca tot le dai,ia unele pe led

AnDrEiCa 29-12-11 11:48

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4799165)
Sa vinzi jantele pt ca te-a oprit garda ? Cam aiurea.Prefer sa merg la RAR sa dau niste banuti si am jantele pe 16 in carte :rolleyes2 decat sa vand frumusetile alea care chiar dadeau bine bine bine pe masina.Nu cred ca ala e motivu.Am un prieten care si-a bagat in carte jante pe 20 pe un Golf 5 GTI .

La stopuri da se poate.Si pe mine m-a oprit garda acum un an cand aveam stopurile stock innegrite maxim :lol: si mi-au zis sa le dau jos si sa pun normale inapoi ca ma ard rau.Acum am stopurile stock innegrite doar sus.Mie imi place foarte mult si politia nu comenteaza pentru ca vede pozitia si stopu rosii ca scufita rosie 8) si da si bine.

POvestea cu jantele e veche......sau cel putin eu asa stiu

Gresesc Valex?

Ali_ump 29-12-11 11:53

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4799165)

asta esti doar tu!

VaLeX 29-12-11 15:05

2 Attachment(s)
Motivele pentru lucrurile care le vand/schimb le stiu doar eu si unii prieteni cu care ma intalnesc. (Punct)

Sticker BOMB :)

Devu 29-12-11 15:14

Foarte tare ! Dar nu e cam mult ?

VaLeX 29-12-11 15:15

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4799414)
Foarte tare ! Dar nu e cam mult ?

Mie-mi place ...ma face sa zambesc de fiecare data cand intru in masina :)

Devu 29-12-11 15:17

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4799422)
Mie-mi place ...ma face sa zambesc de fiecare data cand intru in masina :)

Intradevar, e funny :), dar ma gandeam ca e deranjant la ochi.

VaLeX 29-12-11 15:18

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4799425)
Intradevar, e funny :), dar ma gandeam ca e deranjant la ochi.

Nu prea , dupa o zi 2 te obisnuiesti ... :D

Ps. felicitari pt achizitie :)

Devu 29-12-11 15:32

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4799428)
Nu prea , dupa o zi 2 te obisnuiesti ... :D

Ps. felicitari pt achizitie :)

E foarte tentant stickerbomb-ul :D.
Imi place maxim nuca schimbatorului, sa nu o dai ever ever pe vreuna "racing".

Mersi frumos :-P.

B 88 URS 29-12-11 23:21

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4799394)
Sticker BOMB :)

Hahah..f tare 8)

minimal.madness 29-12-11 23:39

Ma gandeam si eu intr-un timp sa fac asa ceva dar m-am lasat pagubas repede.Au intervenit alte prb si .. in fine .. imi place cum dau.Foarte frumos.
S-au chinuit baietii cred . ca la cate curbe are consola..

VaLeX 30-12-11 08:37

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4800156)
Ma gandeam si eu intr-un timp sa fac asa ceva dar m-am lasat pagubas repede.Au intervenit alte prb si .. in fine .. imi place cum dau.Foarte frumos.
S-au chinuit baietii cred . ca la cate curbe are consola..

Eu mi le-am pus :) Si e ceva de lucru , dar spun ca se merita.

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning