![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
27 Attachment(s)
bine ca a mai pus lumea poze cu unele lucrari, ca eu am avut probleme cu aparatu si tot ce-am reusit sa scot din el au fost niste poze model "timbru" (cred ca prafu si-a lasat amprenta si pe aparatu asta, al 2-lea deja)
se pot distinge niste evazari de golf 2 (9J spatele cu 8.5J fata), o bara fata de astra H din kitul de la pam scurtata de-a lungul cu aprox 5 cm, diverse reparatii, un pejo 307 cu barile fata + spate clean, cateva modificari la un golf 4 (bad boy, evazari si bara spate custom) si in final o imagine de ansamblu cu haosul de la garaj din ultima saptamana. |
2 Attachment(s)
s-au vopsit barile la Avensis! poze...
|
1 Attachment(s)
Salut
Cat costa sa vopsesc grila asta neagra? Se prinde vopseaua pe grila daca e asa lucioasa? Ms mult |
6 Attachment(s)
recomand calduros pentru calitate si seriozitate. Am dat masina pe mana lui Mihai si uite ce ai iesit.....Si asta nu e totul; GHETTO isi va mai lasa amprenta asupra masinii mele, in viitorul apropiat :D
|
10 Attachment(s)
ma bucur sorine ca esti multumit, sper s-o rezolvam cat mai curand si cu bara spate... poate sapt asta, ramane de vazut. e bine ca ai pus si poze cu masina ta, mai adaug si eu cateva cu alte lucrari:
- suport tweetere golf 2 - bara fata custom golf 4 (finalul maine) - evazari spate e46 (vor intra ceva jante gen 9,5j - 10j) |
salut scuze ca nu sunt la subiect da as vrea sa intreb cu ce se poate lipi o prelungire de capota pe un golf 3 adik cu ce ii recomandat sa o lipesc
|
este recomandat sa apelati la cineva de specialitate si sa nu mai faceti modificari pe balcon.
|
2 Attachment(s)
Salutare. S-au vopsit capota si haionul la Peugeot 206
|
Au iesit foarte bine...;)
|
Salut!
Cat ma consta sa imi faci si mie un badboy pentru o Fabia2 modelul din 2009? Si cam cat ar dura toata treaba? |
1 Attachment(s)
salut...poti sa faci o pleoapa luneta logan ca cea din imagine si sa o trimiti la Pitesti...daca da la ce pret..multumesc!!!
|
14 Attachment(s)
aveti pm
niste lucrari din ultima vreme: - bara de golf 4 de mai sus, incheiata - un eleron custom pe solenza - capota bad boy pt astra H - inca una de golf 4 - idem pentru golf 3 mai multe poze maine. |
19 Attachment(s)
alte poze, din nou cu aparatul care a luat-o razna, deci unele sunt la rezolutie mica:
continuarea cu suspensia.... ramane in suspans pana pe 13 mai la romexpo sarbatori fericite! |
Salut! Cat ma costa pentru o Skoda Octavia 1:
-bad-boy -astupat bandouri -buza bara fata -buza bara spate -evazare aripi -astupat emblema spate -micsorat grila frontala -modificat grile bara -suspensie pneumatica ca cea de mai sus |
Da-mi si mie un PM te rog cu pretul modificarilor de mai sus, dar pt un Golf IV.
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning