![]() |
Re: Discutii despre masini
mmm, deci daca ai/avut tdi automat esti mai destept. sa-mi iau si eu unu' sa ma fac la fel de destept. si hai sa zic, treaba cu tdi-ul mai e cum mai e, dar orgasmul multiplu bate rocket science-ul.
|
automat neautomat (tiptronic..e cam greu sa intelegi vad..adica avea si manual) te-a alergat grav pe tine cu autobzuul si pe DNU...si avea cuplu cat sa te inghita si cu chinezaria :P
|
pai d-aia ziceam de manuale ca tot ii dai cu cuplul atata. un motor genereaza cuplu pe baza caruia se calculeaza puterea nominala, aceasta din urma fiind marimea relevanta!
autobuzul e cea mai fiara dintre fiare. bate q7 3.0 tdi plin fiind! :) |
tre, marimea conteaza..nu te mai amagi singur. si da..cred ca bate pe q7 la nr de locuri..
|
m-am uitat pe acest threand https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/56762-ford-consul-2-3-v6-consul-is-reborn.html si am impresia ca pe acea masina nu a fost pus aparatul de sudura..ci doar chit. uitativa la petecul din portbagaj si la aripa din spate.......vopseaua nu este arsa deloc
|
bine ma vag-erule, nici nu m-asteptam sa aprobi.
|
Quote:
|
Un lucru este clar .... atunci cand dai chitul tinichigiului inainte sa termine de sudat sigur nu va mai suda decat gaurile mari ...... iar sa puna peticul peste tabla ruginita?! oameni fara simt de raspundere
|
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=6994&page=80&highlight=discutii+d espre+masin
TT-ul ala care sufera de nefese :lol:
il vedem seara prin oras |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
|
cand fac ambreajul, vreau sa dau de el :)
|
Da softu domne cat e softu? :lol:
|
300 euro, unu custom :))) plus benzina.
|
loganu ala e a lu un gabor .
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning