Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

atzone 18-02-06 16:41

eu nu pot sa vin. oricum veneam degeaba... am termintat-o cu astfel de intalniri! am alte probleme pe cap...

CobraArt 19-02-06 01:58

SUNT OK :D :D Ba spre uimirea mea nu a avut nimic motoru si s a invartit ca un titirez :cry: Taz stie :P i am facut si ambreaju
Multumesc tuturor pt sprijin 8)

Flo 19-02-06 02:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"
SUNT OK :D :D Ba spre uimirea mea nu a avut nimic motoru si s a invartit ca un titirez :cry: Taz stie :P i am facut si ambreaju

imi pare bine ca n-ai patzit nimic...si cat despre motor ma gandeam cu groaza ca d-abia l-ai vopsit si deja l-ai trantit....ai si tu grija pe viitor :D...iarna asta e handicapata..pfoaa d-abia astept vara...

CobraArt 19-02-06 03:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"

imi pare bine ca n-ai patzit nimic...si cat despre motor ma gandeam cu groaza ca d-abia l-ai vopsit si deja l-ai trantit....ai si tu grija pe viitor :D...iarna asta e handicapata..pfoaa d-abia astept vara...

Motoru nu este zgariat deloc decat schimbatorul ala a fost strambat putin dar l am indreptat :wink:

MasterK 19-02-06 05:20

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FRumos meeting ! NO MORE WORDS :| =)))))))))))))))))))))))

:arrow: Fuck Tha Police!

inny 19-02-06 12:19

am primit un mail cu o problema de clasa a4a, trebuie sa recunosc, nu am putut sa ii dau de cap!!! o impart si cu voi (sper sa nu va streseze pre tare)! suna cam asa:
se dau numerele 1, 3, 4. 6, si se pot folosi oricare dintre semnele -, +, x, /! numerele si semnele se pot folosi fiecare o singura data pentru ca rezultatul sa fie 24! bafta!
:wink:

inny 19-02-06 12:30

se pot folosi 2,3, sau toate semnele dar sa nu se repete

T@zMania 19-02-06 18:48

imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista olimpici printre noi......daca daeai o pb legata de motoare,o rezolvam noi intr-un fel sau altul :lol: :wink:

shantzu 19-02-06 18:56

ea cu o colega se chinuie de ieri dimineata sa o rezolve :wink: si credea ca gaseste pe aici rezolvarea :mrgreen: eu i-am spus ca nu are sanse 8)

tre 19-02-06 19:56

eu am fost pe-aproape...cu 23
:D

momo 19-02-06 20:36

parerea me este ca nu se poate rezolva...
eu am obtinut 23 si 25...

MasterK 19-02-06 21:35

Beau si fumez ma dixtrez nu stau............. ce e aia scoala? LOL !

Asta chiar m`a facut sa rad cu lacrimi! Uite aici un sait adevarat:

www.dutein.iad.ro special creat de mine pt profi ;) ENJOY

tng 19-02-06 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
ea cu o colega se chinuie de ieri dimineata sa o rezolve :wink: si credea ca gaseste pe aici rezolvarea :mrgreen: eu i-am spus ca nu are sanse 8)

adica ce vrei sa zici ? ca suntem cu totii niste prosti, a? :x :evil:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
mi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista olimpici printre noi......daca daeai o pb legata de motoare,o rezolvam noi intr-un fel sau altul

Poate ca daca era o problema legata de masini sau de rezolvat vreo femeie .... starnea mai mult interesu :P , nu? :lol:

Flo 19-02-06 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"inny\"
am primit un mail cu o problema de clasa a4a, trebuie sa recunosc, nu am putut sa ii dau de cap!!! o impart si cu voi (sper sa nu va streseze pre tare)! suna cam asa:
se dau numerele 1, 3, 4. 6, si se pot folosi oricare dintre semnele -, +, x, /! numerele si semnele se pot folosi fiecare o singura data pentru ca rezultatul sa fie 24! bafta!
:wink:

din ce am reusit eu sa calculez mi-a dat 23 si 25 nu are cum sa fie rezolvata problema...e gresita in carte sigur.....nu are cum ....:D da si vb lu t@z daca ne dadeai o problema cu motoare ne iesea sigur :D

cc13 20-02-06 11:30

(14-6)*3=24

foarte mare atentie la enunt :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning