![]() |
eu nu pot sa vin. oricum veneam degeaba... am termintat-o cu astfel de intalniri! am alte probleme pe cap...
|
SUNT OK :D :D Ba spre uimirea mea nu a avut nimic motoru si s a invartit ca un titirez :cry: Taz stie :P i am facut si ambreaju
Multumesc tuturor pt sprijin 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
FRumos meeting ! NO MORE WORDS :| =)))))))))))))))))))))))
:arrow: Fuck Tha Police! |
am primit un mail cu o problema de clasa a4a, trebuie sa recunosc, nu am putut sa ii dau de cap!!! o impart si cu voi (sper sa nu va streseze pre tare)! suna cam asa:
se dau numerele 1, 3, 4. 6, si se pot folosi oricare dintre semnele -, +, x, /! numerele si semnele se pot folosi fiecare o singura data pentru ca rezultatul sa fie 24! bafta! :wink: |
se pot folosi 2,3, sau toate semnele dar sa nu se repete
|
imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista olimpici printre noi......daca daeai o pb legata de motoare,o rezolvam noi intr-un fel sau altul :lol: :wink:
|
ea cu o colega se chinuie de ieri dimineata sa o rezolve :wink: si credea ca gaseste pe aici rezolvarea :mrgreen: eu i-am spus ca nu are sanse 8)
|
eu am fost pe-aproape...cu 23
:D |
parerea me este ca nu se poate rezolva...
eu am obtinut 23 si 25... |
Beau si fumez ma dixtrez nu stau............. ce e aia scoala? LOL !
Asta chiar m`a facut sa rad cu lacrimi! Uite aici un sait adevarat: www.dutein.iad.ro special creat de mine pt profi ;) ENJOY |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
(14-6)*3=24
foarte mare atentie la enunt :D :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning