![]() |
Re: Challenge`s .....
pai eu zic 5 zile deci pana Marti 23 Mai ora 22 cei care se baga la ea sa o afiseze ...ma apuc si eu de ea ..sper k o sa o termin cu facultatea si munca mi-e cam greu dar incerc! MARTI SEARA ORA 22 FACEM battelul ...zic eu ....dk nu sunteti de acord ..stabilm alta data!...pana una alta ramane stabilit!
|
Eu nu lipsesc domneeee....normal ca ,ma bag ...dar nu am apucat sa citesc tot ......pt ce e battel`u asta ?
|
m-a bag si eu la clio :d ... desi iar o sa fie cea mai nasoala :))
|
Quote:
battel-ul nu are miza...e doar un battle deci ramane ultima zi in care sa puneti lucrarea marti ora 22 |
|
1 Attachment(s)
Uite Yackone am facut si eu 205 dar nu ma mai descurc sa il vopsesc inca nu e terminat ..mai am de lucru la rotzi ...ce zici de stopurile de pe spate ?
stiu ca are greseli ...dar cat ed cat arata bine nuh? |
cam micutze stopuri...dar sunt misto; si idea generala in sine e misto... park ar fi un 205 cross-over :D
|
ba va zic sincer ca mas baga si eu la un battle da nu am un progr bun..adik full ca trial version mi so gatat si nu stiu ce sa faq :( :sad:
|
nu ai auzit asta de la mine... dar iati un crack :D
|
1 Attachment(s)
my clio>>>>
|
mah am shi yo o intrebare.........yoi nu am mai fost in vt-sectiunea privata....puteti sa imi dati shi mie sigla vt ?...
scuze d offtopic:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
intereanta ideea ... dar sorry nu este pe gustul meu;) ... numai are liniile de 205 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning