![]() |
2 Attachment(s)
Pt catalin
|
HAHAHA !!!! :D :D :D
catalin...arata mult mai urat in realitate...zici ca-i bampir |
:lol: :lol: :lol: he he he zmd :lol: chiar? :?
|
Chiar daca s-a pierdut subiectul pe drum...
Vali nascut 19.12.1982 Bucuresti prima mashina Honda Accord Aerodeck '86 student la Hyperion la Jurnalism anul 2, si nu mai zic unde lucrez... alte ocupatii : pescuitul, calculatoarele, muzica... obisnuit. nema animale k nu ma lasa batranii dar imi plac la nebunie, orice patrupede. Pe viitor : cred ca o sa fac o organizatie pentru protectia animalelor. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
a venit si randul meu
prenume alex data 30 06 '82 student la Univesitatea Tehnica din Cluj Napoca anul 3 prima masina dacia 1310 lovita facuta de mine si tatal meu momentan dacia 1100 neagra (furia) :lol: :lol: hobby:auto ,tuning,fetele,si mecanica (auto) mai invat si eu de la tatal meu fara patrupede pe viitor visul unei firme de tuning :wink: :wink: |
Sunteti bine veniti amandoi ! :wink:
|
Quote:
|
Prenume: Adi
Nick: Adi_site sau Adi_tuning :) Data nasterii: 26 Iunie 1980 (hehe a trecut ceva timp) Ocupatia: Student an IV Cibernetica ASE; Administrator 4tuning.ro si Zenomotorsport.ro... ahh si mai lucrez si la Inedit Computers Hobby: Volga; Cursele de masini; Masina: Opel Kadett 1.2 (nemodificata) Asta sunt eu poate multi ma cunoasteti deja de la curse, pentru cei cu care nu am facut cunustinta asta sunt cu asta ma ocup. Poate am sa atases si o poza in curand :D :D :D |
ZMD este cel mai urat !!!!!! D-aia nici nu-si pune poza aici :twisted: :wink:
|
:)
Chiar ma, puneti si voi poze, sa va vedem moacele :) PS: in curand, poze cu mine la costum ( azi l-am cumparat, ca-s cumnat de mana peste 2 luni. Alti bani, alta distractie :evil: ) |
2 Attachment(s)
Hai sa spun si eu ceva.....
Ma cheama Virgil am 30 de ani,lucrez la Bosch la sisteme de franare...ABS/ASR/TCS/EHB......... Hobby-uri....masini masini,Firma mea,Sport si PC.... Sa nu uit si pisicile mele..... Masini....Supra,Grand Cherooke,Voyager si un Camion :lol: :lol: [img][/img] |
Virgil... bine-ai venit :)
PS: daca mai pui poze, dimensioneaza-le, ca-mi rupi conexiunea cu poze de peste 1 Mb :) N-am reusit sa vad decat 2 pisicute :lol: |
dz1: hmm tu care esti dintre pisicile alea ? :))
|
Nu am pus poze cu mine sa nu va speriati :lol: :lol: :lol:
Ala de jos din stanga....are 10 Kg........este iubirea mea.....\"Ursulet\" |
hmm 316, 318, 320, 325, 335 sau ... 350 :shock: ? :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning