Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

valy1233 12-09-11 21:45

Re: BR 40 YUL

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4581639)
e stricata! la ce anume te referi?

se aud unele intreruperi...ceva de la aprindere cred ca e..

Sirius 12-09-11 21:59

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4581652)
se aud unele intreruperi...ceva de la aprindere cred ca e..

in relanti sau in turatie?

b08ygs 12-09-11 22:52

Ce volan ai pe masina? Fa-i si tu o poza:D si eventual trage si tu 3 poze la compartimentul motor, sa vad si eu cum ai set-up facut pe acolo:-P

Sirius 13-09-11 11:39

6 Attachment(s)
pozele cerute...

scuze pentru electromotorul acela jegos, dar cel care a fost inainte pe masina dupa ce l-am curatat si vopsit si-a dat demisia.:D

valy1233 13-09-11 12:43

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4581681)
in relanti sau in turatie?

in demaraj

b08ygs 13-09-11 13:46

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4582685)
pozele cerute...

scuze pentru electromotorul acela jegos, dar cel care a fost inainte pe masina dupa ce l-am curatat si vopsit si-a dat demisia.:D

Ai vrut sa zici alternatorul:lol: ca electromotoru pare curatat si vopsit:-P imi place airboxul:D e facut de tine?

Totusi bateria ar trebui pusa in portbagaj, sa vezi ca dupaia o sa fie si mai frumos compartimentul motor:D
Volanul nu-l dai?:lol: de mult caut un volan deep dish dar mai ieftin asa:-P

Sirius 13-09-11 15:49

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4582917)
Ai vrut sa zici alternatorul:lol: ca electromotoru pare curatat si vopsit:-P imi place airboxul:D e facut de tine?

Totusi bateria ar trebui pusa in portbagaj, sa vezi ca dupaia o sa fie si mai frumos compartimentul motor:D
Volanul nu-l dai?:lol: de mult caut un volan deep dish dar mai ieftin asa:-P

nu se vinde volanul!

da, altrernatorul voiam sa zic.
o sa ajunga si bateria in portbagaj.
airboxul este modificat de mine din cutia originala de filtru a carburatoarelor.

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4582782)
in demaraj

nush momentan de ce face asa... o sa mai judec un pic problema!

Nastase Bogdan 13-09-11 19:39

Ehhh..Iulica..sunt ceva schimbari in f bine acolo sub capota de cand nu am mai fost noi pe aceeasi lungime de unda cu Daciile...8)

Felicitari pentru cum arata si merge si sa te vad la o paralela cu campionul FUM;)

Ma ambitionezi si pe mine sa termin ce mai am de facut la Dacie si sa te scot la interval ca nu se mai poate:D

BR-02-UUT 13-09-11 21:17

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4583625)
Ehhh..Iulica..sunt ceva schimbari in f bine acolo sub capota de cand nu am mai fost noi pe aceeasi lungime de unda cu Daciile...8)

Felicitari pentru cum arata si merge si sa te vad la o paralela cu campionul FUM;)

Ma ambitionezi si pe mine sa termin ce mai am de facut la Dacie si sa te scot la interval ca nu se mai poate:D

da chiar asa bogdane de cand ai ursu ai uitat de daciuta te tin minte :P

Nastase Bogdan 13-09-11 22:31

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4583852)
da chiar asa bogdane de cand ai ursu ai uitat de daciuta te tin minte :P

Eu fac obsesie pentru masina care imi place si nu le pot multumii pe amandoua deodata..se va intoarce si Dacia in centrul atentiei, numai sa mai fac ce mai am in plan cu ursul si ma reapuc si de ea:-)

Iulica, dar de unde ai tu capacul ala asa frumos???:???:

Sirius 13-09-11 22:37

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4583988)
Eu fac obsesie pentru masina care imi place si nu le pot multumii pe amandoua deodata..se va intoarce si Dacia in centrul atentiei, numai sa mai fac ce mai am in plan cu ursul si ma reapuc si de ea:-)

Iulica, dar de unde ai tu capacul ala asa frumos???:???:

de pe un renault 11 de la rabla.

te astept cu dacia la start.:D

b08ygs 13-09-11 23:01

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4584004)
de pe un renault 11 de la rabla.

te astept cu dacia la start.:D

Am si eu unu dala:lol: dar negru si luat dupa un R5 GTT:-P acum zace prin garaj...

Ai facut ceva cu furtunele alea?

TheEnZo 13-09-11 23:03

Iulica ce sa mai zic frumos, cand vin pe la braila ti-o iau iar la o sipca :P !
O mica critica , schimba borcanul ala cu muraturi specific dacia, cu ceva putin mai aspectos.

Sirius 14-09-11 20:26

o sa schimb borcanul cu unu de GTT ca sa fie instalatia sub presiune.

Acum... stie careva de ce imi arunca benzina afara din gurile la carburator?

b08ygs 14-09-11 21:44

Teoretic, prea multa benzina, zic asta ca si la mine iesea benzina prin gurile de la carburatoarele alea moto... prea multa benzina, cuiele pontoane nu fac fata si dau pe afara

Totusi, pune benzina intr-o sticla si leaga carburatoarele la sticla aia, sa aibe benzina prin cadere si vezi cum se manifesta... daca nu mai curge, inseamna ca ai presiune prea mare, daca in continuare curge, nu mai stiu:lol: Muttley ar putea sa te ajute in astfel de probleme, el e mai priceput in orizontale

All times are GMT +2. The time now is 00:03.

- Copyright 2026 4Tuning