![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1948191 ON: Lupta stransa tot intre Albea, 206 Sedan, Symbol? Murano nou, decapotabil, este o "uratenie de lux" |
e46 compact este o mizerie incredibila.
|
Pana la urma ... E36 Compact nu cred ca e asa urat comparativ cu multe masini prezentate aici. Are in schimb alte puncte forte. Daca va uitati la Race Day-uri organizate prin alte tari, sunt foarte multe E36-uri Compact. De ce? Fiindca sunt mai bine repartizate pe punti.
E46 Compact ... nu mertia sa poarte sigla BMW ( din puctul de vedere al aspectului ). |
Fiecare cu gusturile lui mie unul mai mult imi place e46 compact decat sedan-ul
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vorbesc serios , nu vb la misto , pur si simplu imi place masina |
ford puma ...urata rau
|
Ford puma nu se mai fabrica deci nu e masina a momentului revino-ti
|
Quote:
De la bmw intr-adevar cele mai urate sunt compacturile, dar cam au facut marca de ras si E60 si E65 precum A-klasse pe Mercedes numai ca acestea mai mult la calitate si asteptari si nu la aspect! Din punct de vedere ontopic: Chrysler Pt Criuser mi se pare cea mai oribila masina ever....bate pana si Fordul k de nu se vede! Daca ar fi pe categorii la Suv dulapul de Q7 ar fi dupa mine "nambar uan" ca si asa si-l cumpara multi wannabe no1 :-P Iar la clasa lux-sport ar fi Bentley Continental GT la bataie cu Aston Martin DB9, o masina ciudata care se si termina in fata prea brusc. |
badpost.
|
Quote:
http://www.topgear.com/uk/assets/cms...p=100430_10:50 si da... q7 e nasol |
Quote:
|
206 Sedan are votul meu. E aproape incredibil cat de urate poate fi masina aia.
|
Quote:
cand vreodata o tigaie de e36 o sa arate mai bine decat cea din imagine? mai terminati-va cu prostiile .. ca suntem satuli cu toti de conducatori teribilisti si fani infocati de motani pisici si alte animale pe cale de disparitie ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning