![]() |
da chiar asa..cine a zis ceva de Argentina??
eu nu vad nik in poza sa aduca a Argentina dekat unu mai colorat :oops: oricum manere de usa de CN nu cred ca sunt pe R12, de fapt nu sunt. Deci cine zise dacia sa bage, cred k e codrin, sau lamuriti-ma k de fapt e R12 dar RPD cu link ceva pt k singura problema e manerul ala. Nici mie nu-mi vine sa cred k s-a chinuit un roman sa faca asta, dar nici R12 nu cred sa fie. RPD ca vine codrin de la munca si pune alta poza dk nu ma convingeti de R12 :lol: :wink: |
1 Attachment(s)
Am eu o poza cu ceasurile de dacie :)
|
cert e ca nu este din romania.....
|
1 Attachment(s)
veniti cu info mai concrete...
ceasuri din alea are si R12. ca nu e din RO, asta nu conteaza in cazul nostru, demonstrati ca e R12 dk nu, codrin pune poza mai tarziu cand vine pe net :roll: |
offff... necredinciosilor :P
nush dk pe forumul asta sau p altul era un link spre un site al pasionatilor de r12 din argentina... si akolo era si masina asta ... |
e dacie sau renault :lol: ..sau mai degraba O.Z.N :D
|
deci eu ma iau dupa manerele de usi care sunt de DACIA CN. dk cineva imi demonstreaza ca e R12 atunci baga poza primul ce a ghicit R12 dk nu eu il las pe codrin44
|
Re:
Quote:
Nu il bagati prea mult pe Florin in seama ca ii place sa oboseasca lume :? Buey Phlo, intereseaza-te si tu de pozele pe care le pui, nu pune poze fara sa stii ce masina e. |
Re:
Quote:
Sau dacie?uite cum s desprinde plastikul ieftin d pe ea... :roll: |
lasa scootere ca nu as fi primul, fac altii greseli si mai mari. Stiu ca e cutare cand de fapt nu e cutare.
Eu am pus una sa vad ce e, au facut si altii asta, nu vad raul. deci sa puna poza codrin, R12 nu are manere de Cn, GATA. :P ce prostie bord de VW si ceasuri de R12 :lol: :P :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
bag eu poza, daca nimeni nu vrea...
|
ori e tigra ultra tunata ori ********* ca nu ai citit regulile si nu e voie cu prototipuri :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ca nu ai citit reguluie
|
daca gresesc sorry
|
nu eh tigra...si am actionat dupa ultima rugaminte...fac parte din categoria careva...daca nu vreti poza mea...poate fi ignorata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning