![]() |
Re: Accidente
8 Attachment(s)
continuam cu accidente...
clon.ro Quote:
Quote:
|
O venit iarna baaa.. nu mai faceti pe eroii
|
Poi are cauciucuri bune... s-o fi gandit ca daca are cauciucuri .. poa' sa-i dea in gura.
|
Poti sa tot ai cauciucuri bune..cand incepe sa iti fuga de amar i.. acuma intr`o seara in prima curba dupa ce cobori calea turzii de la sens din zorilor unu cu un ford focus o derapat so bagat intrun oltcit abandonat si dupaia in santz mai multi o derapat in seara aia printre care si eu.. da numa ala cu fordu o patit cv
|
in prima curba cum cobori ? acolo si eu am muscat-o acu vreo 2 ani :))))
Ideea e ca dupa ce iesi din sens si te apuci sa cobori... dai a 3-a... si fix inainte de curba motoru cere a -4a.. si daca ii dai a 4-a... e nasol, ca mai si sare spatele ca nu e nivelat bine... si in a 4-a n-ai nici forta ca sa te scoata masina in caz ca derapezi. Eu asa am patit-o .. am bagat a 4-a... si era un pic de polei ... era sa intru in stalp. |
eh ala cu fordu acolo o muscato.... eu am muscato mai jos fix in ultima curba dintre alea multe o inceput sa fuga umpic si am zis hai sa vad ce se intampla.. si am tras mai tare de volan mam rotit odata.. si atata bine mam asigurat ca nu vine nimic de sus.. de jos oricum nu venea
|
Cinci persoane au fost grav rănite miercuri, īn accidente de circulaţie, pe drumurile clujene. De vină pentru producerea acestora a fost viteza excesivă, īn condiţiile īn care şoseaua era umedă şi acoperită de māzgă.
Echipele de intervenţie au fost solicitate să se prezinte īn jurul orei 8 dimineaţa, pe DN 1 E60, īn localitatea Floreşti. Simion Ioan J., de 30 de ani, conducea din direcţia Cluj-Oradea o autoutilitară MAN. Īntr-un viraj la stānga, autovehiculul a trecut marcajul longitudinal continuu şi s-a izbit de un Opel, condus regulamentar de Laura G., de 22 de ani, din Bucureşti. Īn urma impactului, şoferiţa şi o pasageră pe bancheta din spate a Opelului au avut nevoie de īngrijiri medicale de urgenţă din partea medicilor SMURD, sosiţi la faţa locului. Spre seară, poliţiştii au fost chemaţi la un alt eveniment rutier, īn afara localităţii Moldoveneşti. Vasile Tanuja S., de 31 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, se afla la volanul unui Peugeot şi mergea către Aiud. Īntr-o curbă semnalizată ca fiind foarte periculoasă, bărbatul nu a ridicat piciorul de pe pedala de acceleraţie deşi şoseaua era umedă, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară marca Volvo, condusă de Emilian Daniel M., de 31 de ani, din Hunedoara. Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU1) Cluj pentru a putea primi īngrijiri speciale. |
Quote:
Poze nu erau... erau de la accidentul de acu 2 saptamani ... din acelasi loc cu acesta. Ce inconstienti pot fi unii ... adica i-or luat carnetu ca era baut la volan, si el a continuat sa conduca.. si fara carnet... si in continuare cu alcoolu in glanda... of of Quote:
|
Quote:
tir vine de la transport international rutier.....:lol: Azi a mai fost un accident in fata la Praktiker, 2 dubite lovite.....:rolleyes2 Quote:
|
Quote:
Cap DE tractor... este capul de la tractor (daca ai un pic de fanteazie poti zice ca e soferu... daca are cap) :)) .... cap tractor e camionul in sine care trage dupa el remorca. Nu ? hai sa dezvoltam ... cum se zice corect... "doi de i" sau "doi i" ? sau ... cum se spune corect... "două ouă mouă sau doi oi moi" :)))) |
Quote:
:lol::lol::lol: plictiseala asta... In alta ordine de idei, 3 masini pocnite vizavi de Autoworld, directia Floresti pe la ora 22... Se pare ca un A6 nou a izbit din spate un Tico care a intrat intr-o Vectra A... |
Quote:
|
Quote:
|
Pe la ora 17 in fata la Restaurantul grecesc pe Motilor, o Mazda 6 penutlimul model, era jumate pe drum, jumate pe trotuar, si un pom de pe trotuar iesea oblic de sub masina...
|
13.12.2008, Luncani, Jud.Cluj
21 Attachment(s)
ora 8, sunt in drum spre jud.MS, chiar la granita dintre cele 2 judete se arata o imagine macabra..
de departe parea ceva sportiva, cu 2 usi, doar cand ma apropiu imi dau seama ca e un passat.. passat 1.8T, dar nu prea recunosteai mult din ea, mazgalita cu noroi & sange! scenariul: 5tineri mergeau dinspre turda spre hadareni in noaptea de vineri spre sambata, probabil de la ceva chef .. passatul cu motor de 20v iti da cam 150cp, chiar destui pt. soferul neexperimentat (care a cumparat masina cu o zi inainte) ca sa piarda controlul in curba la iesire din luncani, sa rupa stalpul cu indicatorul de localitate, piatra de kilometraj, sa se rastoarne dupa spusele marotirlor de vreo 4-5 ori, si sa ajunga in perpendicular cu drumul. baiatul care ajunse primul la fata locului mi-a spus ca in masina erau doar 2persoane, soferul decapitat, iar pasagera din dreapta urland de durere cu multiple fracturi la maini,picioare,etc.. iar pe camp se mai aflau rasfirate 3 trupuri (2fete+1baiat).. turometrul blocat la 6300rpm, schimbatorul de viteze ferm tras in viteza a 4-a ... nu mai spun nimic, las pozele sa vb. p.s. grija la pedala! life's too short for such dumb shit..! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning