Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

cata_tm 29-06-08 12:07

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1618868)
frumoasa foc este , perfecta ?! vorbesti fara sa stii ce zici arunca un ochi pe gorde.org si revino la realitate ;) ii lipesc unele chestii si are unele chestii in plus fata de un gorde (la exterior) dar de fiecare cum ii place :!:
spre exemplu lampile de mers inapoi, de la inceput mi-am spus parerea si nu cred ca supar pe cineva ca sunt impotriva lor , si din nou fiecare isi face masina cum vrea ....br 98 nig nu e masina mea deci are lampi de mers inapoi ;)

1. am scris ca e perfecta, pentru ca personal, n-am reusit sa gasesc strambaturi, pete, chit, indoituri, si chiar daca nu se apropie de original, imi place combinatia pe care a facut-o

2. la mine, in cazul de fata, daca zic perfectiune fac referire catre felul in care este lucrata, si modul in care se imbina elementele intre ele, nu in originalitate, sau asemanare cu alte modele, etc. (asta pentru ca ai adus vorba de gorde).

oricum, esti acru, imi place, esti cel mai tare!

apline5 29-06-08 12:37

@lks lampile da sunt de la mine ,ptr ca am vrut sa-l ajut pe bogdan sa nu mai puna la loc altele obosite care ar strica aspectu...asa arata totu ca nou
@ cata_tm e lucrata bine n-a zis nimieni , ba mai mult chiar am laudat munca tinichigiului cateva pagini in spate ;)
@ bogdan vei fi surprins cate dacii 1300 (NU) sunt in constanta :cry: deci fenomenu se cam generalizeaza

LUCI BV 89 WRC 29-06-08 13:18

Bogdanele bravo inca odata pentru munca depusa!Te rog spune-mi dak la motor ii vei face ceva modificari sau va fii tot stock?
mi-am luat blue capri sau albastru 68 e tot aia si sper ca in 2 saptamani sa o vopsesc si eu dar inca mai e de lucru...
POATE NE INTALNIM LA MARE PE LA SFARSITUL LUI IULIE INCEPUTUL LUI AUGUST !bafta in continuare

1300 29-06-08 18:21

ahaaa....deci sa intelegem ca vor fi prospaturi la mare :>:>.....una Bogdan, una Luci :))))

LUCI BV 89 WRC 29-06-08 21:12

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 1619820)
ahaaa....deci sa intelegem ca vor fi prospaturi la mare :>:>.....una Bogdan, una Luci :))))

pai te asteptam si pe tine la constanta ii vom intalni cu siguranta pe domnu apline adik Alex cu babuta lui si bine inteles pe Alex Mun,alte 2 bijuterii

Nastase Bogdan 29-06-08 21:43

Baieti,eu o sa ajung la mare cam peste o saptamana,mai exact cred ca sambata viitoare:rolleyes2.insa nu stiu cum voi ajunge cu Daciana,pt ca pe 04.07 am programare la RAR pt autentificare,iar maine imi expira ITP-ul..

Hai sa va spun ce zi buna a fost azi:-)..am montat mochetele interioare,ornamentele prag interioare,ornament exterior pe pragul stg(la care mi-a intrat un burghiu in deget si nu l-am mai putut gaurii si monta pe cel de pe dr:rolleyes2),alte chestioare pe la interior,insa cel mai important pt sofat am montat scaunul soferului si traseul de evacuare,cu finala Borla,dupa care pt prima data dupa 3 luni am tras cateva ture,cam in forta,sa aud toba:-)8)

Concluzia:???:..masina se comporta super,este f rigida,nu atinge pe pasaje si trage f bine8)
Maine promit ca pun cateva poze noi ca asta cred ca asteptati cel mai mult,nu:?:

apline5 29-06-08 22:26

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1620032)
pai te asteptam si pe tine la constanta ii vom intalni cu siguranta pe domnu apline adik Alex cu babuta lui si bine inteles pe Alex Mun,alte 2 bijuterii

alex-mun vine maxim cu un polo visiniu ;) dacia e la boston:!:
bogdan ti-am gasit platbandele de la tampoanele spate , sa vad daca pot sa le si iau :twisted:

Nastase Bogdan 29-06-08 22:56

Sper ca nu te apuci de furat sa te dea astia la stirile de la ora 17.00..:lol:
Referitor la ceea ce caut pt 1300..nu am ceva urgent,insa orice piesulica nichelata este buna la casa omului,chiar si de rezerva;)
In acel moment cautam ornamentele de sub capota motor si cea de portbagaj,ca sa nu le mai dau jos pe ale mele la trasarea dungilor Gordini..problema s-a rezolvat,partial..am gasit unul de spate,pe cel de fata o sa-l montez dupa dungi:rolleyes2

Momentan am nevoie de platbandele spate(poate ma rezolvi Alex) si de 2 ghidaje nichelate la tragacele de deschidere a portierelor fata(cele de la interior)..am sa revin cu o poza pt lamuriri..:rolleyes2

cannavaro 29-06-08 23:48

La rar cum faci, ca stiu ca nu ai voie sa modifici dimensiunile masinii? ( latime - pasaje de golf) si masina apare si in poza cand mergi la itp.

apline5 30-06-08 18:59

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1620184)
Sper ca nu te apuci de furat sa te dea astia la stirile de la ora 17.00..:lol:

e vorba de remat dar temporar e oprit joi vineri m-a amanat, nici un furtishag in plan :rolleyes2 :lol:

Nastase Bogdan 30-06-08 22:52

10 Attachment(s)
Dupa o zi intreaga de munca,nervi intinsi la maxim,filete care s-au stricat cand imi era lumea mai draga si alte multe chestii pot spune ca la capitolul mecanica,suspensii si directie masina are totul nou,totul schimbat si upgradat;)8)
La noua punte au fost strunjiti tamburii si schimbat tot ce a fost necesar in ea.
Iata si cateva poze din cursul zilei de azi si de la lucrari:-)

negrey_1300 30-06-08 23:21

UAUU foarte frumoasa babutza bravo bogdan!!!!

Snapy_xxl 30-06-08 23:24

Cuvintele sunt de prisos....O bijuterie :D Dai de veste cand e sa o scoti la o tura prin oras ;)

Sonny 30-06-08 23:33

Ffff foarte frumoasa! Nu stiu de ce, dar parca imi place mai mult asa curata fara dungi! Sincer! Arata bestial! Felicitari inca odata Bogdane!

Preparatul 30-06-08 23:34

mor dupa jantele tale!
daca mai cunosti pe cineva care are de vanzare da-mi un pm sau add pe mess..: preparatul

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning