![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
sau fete de usi sedane ? nu conteaza starea lor, multumesc
|
1 Attachment(s)
salut , am ramas fara bandoul mic de pe bara de m3 , daca are cineva ar fi :D super .... chiar si contracost....
0745 965 385 , sau pe facebook Alex Axe |
as dori si eu panouri usi fata sedan cu geamuri electrice, buton geam electric fata si grila acea de deasupra panoului de clima manuala. Chiar si pe bani. In bucuresti de preferat ma deplasez eu la persoana
|
Salut,
Are cineva o pereche de amortizoare fata intr-o starea decenta? Eventual contra cost... |
1 Attachment(s)
Are cineva stalpii aia de plastic cu tot cu suruburi prinderi si etc pt coupe?
|
Solicit si eu niste piese motor M42 . Donatie , schimburi diverse cu ce mai am si eu sau preturi modice.
Bucuresti. - Intinzator lant si o patina cred ca se numeste ... - Capac inferior distributie ( in dreptul vibrochenului ) - Distributor ( flansa ) pompa apa - O fulie canelata ce se pune pe vibrochen... Antreneaza cureaua de accesorii. Multumesc anticipat |
Quote:
Eu sunt de parere sa iei noi intinzatorul si patina...sa nu ai surprize sa iti sara de la punct. |
Mie imi lipsesc cu desavarsire... Patina daca n-are urme de uzura e OK iar intinzatorul practic e un arc... Nu cred ca are ce sa se strice ...
|
Quote:
0761734794 |
@Tetel Sorinel - Multumesc pt patina :joy:
|
are cineva un disc de ambreiaj stricat, am nevoie de 2 arculete
|
Are cineva o carcasa filtru aer pentru un 1.6 si nu ii foloseste ?:-)
|
Semnalizarea de langa far, stanga, pt e36 coupe, pe galben are cineva? din bucuresti ? mersi
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ma poate ajuta cineva cu o toba intermediara (buna, negalagioasa) pentru un e36 318is? Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning